تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826624628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دوره استخدام مادام‌العمر به سر آمده است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
 حسن طایی 1 دوره استخدام مادام‌العمر به سر آمده است

دکتر حسن طایی؛
دوره استخدام مادام‌العمر به سر آمده است
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به اینکه دولت در صدد تدوین بسته سیاستی است که بتوان از تغییر شرایط عصر پساتوافق بهترین بهره‌برداری را داشت، عنوان کرد: نیروی کار باید بداند که امروز دوره استخدام مادام‌العمر به سر آمده است و عصر تکنولوژی و رقابت است.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، دکتر حسن طایی در گردهمایی سه جانبه گرایی دولت، کارگر و کارفرما اظهار کرد: تحریم‌های ایران از پاییز سال 1358 شروع شد و در طول 35 سال بر ابعاد آن افزوده شد و همین عامل باعث شد تا اقتصاد ایران علی رغم دریافت منابع مالی و انسانی به رشد و شکوفایی مورد انتظار نرسد.

وی افزود: حال که انتظار داریم در عصر پساتوافق تحریم‌های اقتصادی برداشته شود، باید بسته‌ای را تدوین کنیم تا اقتصاد ایران آمادگی لازم برای حضور در اقتصاد جهانی را کسب کند.

معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اقتصاد ایران در طول سالیان گذشته به طور کامل بسته و منزوی نبوده است، اما آنطور که باید هم با اقتصاد جهانی تعامل نداشته است.

بسته سیاستی پساتوافق در دستور کار

وی یادآور شد: چارچوب کلی برنامه اقتصادی پیش رو اقتصاد مقاومتی است و این به معنی افزایش توانمندی اقتصادی در مقابل نوسان‌ها و شوک‌هایی است که از جانب اقتصاد جهانی به کشور وارد می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: توافق هسته‌ای فرصتی سرنوشت ساز است و باید بسته سیاستی لازم را برای بهره برداری از این فرصت و تغییر تعاملات با دنیای خارج آماده کنیم.

طایی ضمن اشاره به چارچوب کلی بسته سیاستی مورد نظر دولت برای دوران پساتوافق گفت: زیرساخت‌های اقتصادی، بازارهای پولی و سرمایه‌ای و کارگزاران اقتصادی در این بسته سیاستی نقش غیر قابل انکاری خواهند داشت که باید تغییراتی را در آنها به وجود آورد.

وی ادامه داد: یکی از تغییرات زیرساختی که باید در این مسیر مورد نظر داشت بحث تغییر در زیرساخت‌های نرم مخصوصا نظام اداری کارآمد و نظام حقوقی صحیح است و در این خصوص بحث همسانی قوانین داخلی با قوانین تجاری بین المللی بسیار اهمیت دارد.

طایی با تاکید بر وجود پنج میلیون دانشجو در کشور گفت: زیرساخت دیگری که برای استفاده از دوران پساتوافق باید تغییر کند زیرساخت‌های ICT و ارتباط اقتصاد و علم و فناوری است که این با رجوع صنعت و اقتصاد به دانشجویانی که اکثر آنها به علم و فناوری مسلط هستند قابل تغییر است.

وی تصریح کرد: سومین تغییر باید در زیرساخت‌های فیزیکی کشور رخ دهد، تاسیساتی مانند خطوط ریلی، هوایی، دریایی و زمینی، امکانات شهری، هتل ها و ... اگرچه در کشور وجود دارد، اما در حد حضور گسترده ایران در اقتصاد جهانی به خصوص حوزه گردشگری نیست و باید این کاستی‌ها جبران شود.

معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تغییر در بازار اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: برای حضور پایدار و قدرتمند در اقتصاد جهانی در عصر پساتوافق علاوه بر تغییر در زیرساخت‌ها، باید در بازارهای اقتصادی کشور همچون بازار پول، سرمایه و کار نیز تغییراتی اعمال گردد و به سمت کارآمدی و رقابت سوق داده شود.

نرخ سود 30 درصد مساوی است با فلج اقتصادی

طایی با اشاره بر لزوم تغییرات در بازار پولی کشور تاکید کرد: اولین مساله بازار پول کشور نرخ سود بانکی است. امروز نرخ سود بانک ها به 30 درصد می‌رسد و واقعیت این است که با وجود چنین نرخ سودی، هیچگونه فعالیت اقتصادی از تسهیلات موجود شکل نمی‌گیرد، بنابراین بازار پول باید اصلاح شود.

وی افزود: کاهش دوگانگی بین بانک‌های دولتی و خصوصی و کاهش فاصله بین بازارهای پولی متشکل و غیرمتشکل از دیگر اقداماتی است که باید در بسته سیاستی پساتوافق مورد نظر قرار گرفته شود.

طایی تصریح کرد: بازار کار نیز در این برنامه اهمیت دارد و مهمترین مساله بازار کار اجرای قانون کار به شکل موجود است و در این مسیر باید با اجتناب از سلیقه‌ای عمل کردن، قوانین مزاحم را نیز حذف و یا اصلاح کرد.

دوره استخدام مادام‌العمر تمام شده است

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نیروی کار باید بداند که امروز دوره استخدام مادام‌العمر به سر آمده است و عصر تکنولوژی و رقابت است و هر کس با مهارت بیشتر و یادگیری بیشتر حین کار به این عرصه ورود کند می‌تواند در بازار کار بقا داشته باشد.

وی ضمن تاکید بر استفاده از دانش در تولید کالا در عصر جدید اذعان کرد: رقابت در فروش مساله‌ای مهم است که تحت عنوان نهضت کاهش قیمت تمام شده جریان دارد، اما اقتصاد ما به دلیل عدم استفاده از فناوری ، محصولات را با قیمت بالا تولید می‌کند که این باعث عدم توانایی در رقابت در اقتصاد جهانی می شود و این زمانی اصلاح می‌شود که از دانش در تولید استفاده کنیم.

طایی درباره اهمیت بازار سرمایه در عصر پساتوافق توضیح داد: کارفرمایان کشور با جدیدترین شیوه‌های تامین مالی کسب و کار آشنا شوند. امروز شیوه های استقراضی و غیراستقراضی مختلفی چون فاینانس، سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم خارجی و... در دنیا وجود دارد که البته دائما در حال به روز شدن و ارتقا است.

معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: دولت و خانوار به عنوان کارگزاران اقتصادی نیز باید در عصر پساتوافق رفتار خود را اصلاح کنند تا به بهترین شکل از فرصت به وجود آمده استفاده شود.

وی افزود: 22 میلیون نفر در عرصه اقتصادی کشور شاغل هستند که از این تعداد پنج میلیون نفر در بخش عمومی و 17 میلیون نفر در بخش خصوصی و تعاونی‌ها فعال هستند و طبق برنامه همه کسانی که در سال‌های آتی وارد حوزه اشتغال می‌شوند باید در بخش خصوصی و تعاونی‌ها فعالیت کنند.

دولت در اقتصاد دخالت نکند و جلو رانت اطلاعاتی دولتی‌ها را بگیرد

طایی افزود: به همین دلیل دولت باید با کاهش دخالت در اقتصاد توسط شرکت های بزرگ، جلوگیری از استفاده دولتی ها از رانت های اطلاعاتی و عدم دخالت در مناقصه ها، مانعی در برابر بخش خصوصی نباشد و از جلو آن کنار رود.

این مسئول ضمن اشاره به نقش خانوار در اقتصاد در شرایط جدید اظهار کرد: مهمترین انتظاری که از خانوار در عصر پساتوافق وجود دارد، افزایش مهارتها و به روز کردن شایستگی‌های خود است و نیروی کار باید بیش از گذشته منظم باشد و از کارگریزی به سمت کاردوستی سوق پیدا کند.

وی افزود: افزایش بهره وری، بهبود فرهنگ کار و فرهنگ استفاده از کالای ساخت داخلی نیز از دیگر وظایفی است که در بسته سیاستی پساتوافق بر عهده خانوار قرار دارد.

شش مشکل بزرگ اقتصاد و راه حل آن

طایی شش مساله را به عنوان مشکلات شاخص بنگاههای اقتصادی مطرح کرد و گفت: مشکلات مربوط به نیروی انسانی، مدیریتی، نقدینگی و نرخ بالای سود تسهیلات، بازاریابی و فروش، نوآوری و فناوری و عدم شناخت از بازارهای موجود از عمده ترین مشکلات این بنگاهها است.

وی افزود: این مشکلات با جداسازی مدیریت از مالکیت، کاهش نرخ سود، اعمال شیوه‌های جدید بازاریابی و برندسازی و حضور جمعی در اقتصاد، استفاده از پتانسیل‌های دانشگاه و دانشجویان و تولید کالا مطابق با سلیقه روز مشتری قابل رفع است و در صورتی که همه با هم متحد باشیم می‌توانیم با قدرت به اقتصاد جهانی ورود کرده و در آن باقی بمانیم.

چرخش در شرکای اقتصادی برای بهره مندی بیشتر در دولت یازدهم

معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در لزوم توجه به بخش خارجی در بسته سیاستی پساتوافق گفت: قبل از سال 2005 شرکای تجاری ایران غربی بودند اما بعد از سال 2005 این شرکا را عمدتا کشورهای شرقی تشکیل می دادند.

وی افزود: در دوره قبل از 2005 بهره مندی بیشتری داشتیم چرا که شرقی ها بدون ارائه تکنولوژی فقط به صدور کالای بی کیفیت می پرداختند، اما در حال حاضر این شرکا مجددا غربی شده و ما می توانیم از واردات کالاهای مصرفی به واردات اقلام سرمایه ای بپردازیم.

طایی خاطرنشان کرد: آن چیزی که در این خصوص برای دولت از همه مسائل بیشتر اهمیت و در دستور کار قرار دارد نیاز به ورود تکنولوژی روز دنیا است.

دیگر نمی توان با خام فروشی ادامه داد

وی افزود: امروز بسیاری از تولیدات ما مربوط به 100 سال گذشته است و ما دیگر نمی توانیم به صادرات فله‌ای پسته و زعفران و فرش ادامه دهیم و کالاهای خام بفروشیم به همین دلیل نقش ما از تقسیم کار بین المللی باید از تامین مواد خام به سمت تولید کالا و خدمات دانش بنیان تغییر کند.

طایی در پایان گفت: این مسائل ممکن نمی‌شود مگر اینکه کارفرما به سراغ دانشگاه برود، دانش آموختگان مهارت کسب کنند، دولت در اقتصاد دخالت نکند، زیرساخت‌های اقتصادی کشور متحول شود و خانوار نیز در این زمینه وظایف خود را انجام دهند./ایسنا/110



۳۱/۰۵/۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن