تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813274813




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خاویار کیلویی ۲۰ میلیون تومان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران با بیان اینکه پیش‎بینی می‎شود امسال یک تن خاویار پرورشی در کشور تولید شود، گفت: هم‎اکنون قیمت هر کیلوگرم خاویار درجه یک حدود ۲۰ میلیون تومان است.

به گزارش تراز ، ارسلان قاسمی درباره علت گرانی خاویار در بازار اظهار داشت: خاویار در همه دوران ها به عنوان کالای کاملا لوکس شناخته می شده است.

وی با بیان اینکه در سال های نه چندان دور میزان صید خاویار از دریا در کشور ۳۰۰ تن بوده است، در این حال گفت: امروز پرورش ۳ تن خاویار در کشور در حال شکل گیری است، بنابراین می توان گفت تقریبا خاویاری در کشور باقی نمانده است.

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران ادامه داد: پیش بینی می شود در سال جاری یک تن خاویار پرورشی در کشور تولید شود.

قاسمی درباره قیمت فعلی خاویار نیز افزود: قیمت این محصول بسته به عرضه و تقاضاست و در حال حاضر چون عرضه آن بسیار محدود است، قیمت بالایی هم دارد.

به گفته وی، هم اکنون قیمت هر کیلوگرم خاویار درجه یک بین ۵ تا ۶ هزار یورو (حدود ۲۰ میلیون تومان) است.

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرروش و صادرات آبزیان در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود وعده مسئولان قیمت انواع ماهی در بازار کاهش نیافت؟ اظهار داشت: اولین و مهمترین دلیل گران بودن ماهی وجود سیستم های پیچیده دلالی در چرخه تولید تا عرضه این محصول است.

وی تصریح کرد: برخلاف شعارهای برخی مبنی بر اینکه تولیدکننده باید به مصرف کننده متصل شود، چنین پیوندی وجود ندارد و حضور دلالان در این عرصه بسیار پررنگ است.

قاسمی با بیان اینکه تولیدکنندگان به این مسئله معترض هستند، گفت: دستگاه های متولی از جمله سازمان میادین میوه و تره بار، شیلات و سازمان حمایت کمترین توجهی به این اعتراض تولیدکنندگان ندارند.

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران، دلیل دوم گرانی ماهی را افزایش هزینه های جانبی از جمله حقوق کارگران و نرخ تورم اعلام کرد و افزود: متاسفانه سیستم تامین نهاده های تولید نیز توسط دلالان اداره می شود، ضمن اینکه راهکارهای ساده ای برای حل این مسائل وجود دارد اما متاسفانه متولیان با ما در این زمینه همکاری نمی کنند.

قاسمی، یکی از اهداف اتحادیه های کشور را ایجاد سیستم منظم بازاریابی و عرضه مستقیم محصولات از مزرعه تا سفره عنوان کرد و اظهار داشت: تحقق این اهداف نیاز به ابزار دارد که متاسفانه همه ابزارها در اختیار دولت است.


منبع: مهر



زمانبندی انتشار: 28 مرد 1394 - 13:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن