تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833303322




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چالش مالیات اصناف همچنان ادامه دارد/ فعالیت واقعی اقتصادی مبنای دریافت مالیات


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چالش مالیات اصناف همچنان ادامه دارد/ فعالیت واقعی اقتصادی مبنای دریافت مالیات
سازمان امور مالیاتی کشور ادعا می‌کند بر اساس فعالیت واقعی اقتصادی از برخی اصناف حتی ده برابر مالیات قبلی آن‌ها می‌توان مالیات گرفت.


به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه‌های پیشروی دولت و وزارت اقتصاد و دارایی جهت رهایی از اتکا به نفت سبب شده است میل به برخی منابع مالی از جمله منابع مالیاتی بیشتر شود.


بر همین اساس افزایش پایه‌های مالیاتی جهت افزایش وصولی بیشتر درآمدها تا حدی کمک کننده به نظام اقتصادی جهت نیل به اهداف اساسی اقتصاد بوده است.


نکته قابل توجه آن است که، افزایش پایه‌های مالیاتی تنها از جنبه های مثبت حائز اهمیت نمی‎باشد و در این خصوص توجه به اثرات بعضا منفی افزایش مالیات باید مورد توجه دولتمردان اقتصادی قرار گیرد.

اصناف به عنوان قشری فعال در اقتصاد کشور که بخش عظیمی از تولید را در دست دارند در شرایط رکودی اقتصاد متضرر شده‌اند و نیاز به حمایت‌های مالی بسیار دارند و در این خصوص فعالان اصناف از مالیات تعلق گرفته به ‌آن‌ها گلایه‌مند هستند و افزایش مالیات را در شرایط رکودی به دور از عدالت می‌دانند.


علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران  با انتقاد از نحوه عملکرد سازمان امور مالیاتی در خصوص تعیین مالیات اصناف اظهار داشت: شرایط اقتصادی برای بنگاه‌های کوچک و اصناف از سال گذشته تاکنون بهبود نیافته است و نباید برای دریافت مالیات به اصناف فشار بیشتری وارد کرد زیرا  رشد اقتصادی سه درصدی سال گذشته به طور عمده مربوط به واحدهای صنعتی بزرگ بوده و از ۲۴ گروه عمده کارگاه های بزرگ صنعتی، شاخص ۱۴ گروه نسبت به سال قبل رشد مثبتی داشته اند. 


وی گفت: باید توجه داشت رشد اقتصادی تنها از دو طریق افزایش بهره‌وری و ظرفیت تولید و همچنین سرمایه گذاری امکان‌پذیر است که هیچ کدام از دو عامل مذکور در اقتصاد سال ۹۳ مقدور نبود. اگر به اعتقاد شما مالیات دریافتی از اصناف ناچیز است، چگونه انرژی و توان خود را برای مبلغی ناچیز سرمایه گذاری می‌کنید.


فاضلی گفت:  قشر عظیم اصناف با سابقه درخشان تاریخی خود همواره در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی این مرز و بوم نقش آفرینی کرده اند و بسیاری از جریانات محوری کشور با سرمایه و انرژی و پشتکار و حمایت ایشان رقم خورده است حال که فضای کسب و کار کشور با توجه به امضای توافقنامه مثبت و رو به رشد و دارای رونق می‌باشد و دولت محترم با زحمات بسیار زیاد در پس حمایت از کسب و کارهای خرد و اصناف می باشند از سازمان امور مالیاتی در دولت تدبیر و امید انتظار می رود که در سیاست های پسا تحریم، با توجه به نقش برجسته اصناف به جای فشار مالی و روانی، حامی ایشان باشد و با مشوق‌های خود عرصه را برای رشد و فعالیت این قشر عظیم هموار سازد.


علی عسکری رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص مالیات تعیین شده اصناف گفت: در کشور حدود یک چهارم مؤدیان مشاغل ما بر اساس معافیت پایه از معافیت مالیاتی برخوردارند و حدود 10 درصد مؤدیان ما کسانی هستند که بیش از سه میلیون تومان به ما مالیات می پردازند و بقیه کسانی هستند که از صفر تا سه میلیون تومان مالیات می پردازند که بیش از 60 درصد آنها هم زیر یک میلیون تومان مالیات می دهند. برخی از مؤدیان، سال‌ها بر اساس توافق ، 500 هزار تا یک و نیم میلیون تومان به ما مالیات پرداخت کردند اما پس از بررسی فعالیت اقتصادی آنها مشخص شد که مالیات واقعی آنها ده ها برابر این مالیات است. 


عسگری گفت: ممکن است عدالت ایجاب کند با توجه به فعالیت واقعی اقتصادی از برخی اصناف حتی ده برابر مالیات قبلی آنها، مالیات بگیریم. 


رئیس کل سازمان امور مالیاتی افزود: البته نمی توانیم در مدت یکسال به همه اصناف رسیدگی کنیم و مجبوریم هر سال 15 درصد از مؤدیان را رسیدگی و مالیات آنها را نزدیک به واقعیت کنیم.


وی گفت: مشکل ما این است که اگر توافقی هم با اصناف می کنیم بسیاری از مؤدیان در اظهارنامه، کم اظهاری می کنند بنابراین از توافق خارج می شوند و ما مجبوریم به آن رسیدگی کنیم.در رسیدگی ها اطلاعاتی از بسیاری از مؤدیان به دست آوردیم که در مقایسه با سنوات قبل مالیات آنها بیش از صد برابر هم شده است زیرا آن‌ها در اظهارات قبلی ، واقعیت های درآمدی خود را اعلام نکرده بودند.


حال پس از گذشت چالش‌های مکرر بین مالیاتی‌ها و شاغلان اصناف این نکته نظر را جلب می‌کند که برای تدوین هرگونه برنامه ‌اقتصادی لازم است شرایط  قبل، فعلی و آینده اقتصاد در نظر گرفته شود و طبق شرایط حاکم قوانین و یا توافقات وضع گردد.


برهمین اساس، باید توجه کرد نارضایتی اصناف از شرایط رکوری اقتصاد و کم رونق شدن بسیاری از واحدهای تولیدی قابل قبول به نظر می‌رسد ولی از طرفی اظهارات سازمان امور مالیاتی مبنی بر افزایش مالیات جهت رسیدن به اهداف اقتصادی نیز مورد توجه است هرچند بحث کم اظهاری و عدم شفافیت اطلاعاتی در برخی اصناف به فرهنگ مالیاتی کشور باز‌می‌گردد که خود داستانی دیگر است.


در این خصوص احداث صندوق‌های فروش و اجرای طرح جامع مالیاتی در جهت دستیابی به ارقام صحیح مالیاتی و کاهش نارضایتی افراد حائز اهمیت است ولی همچنان اصلاح قوانین مالیاتی در دستور کار مجلس و احداث صندوق‌های فروش ناتمام مانده است.


انتهای پیام/






۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن