تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868682500




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسئولان جشنواره فیلم مادر را همراهی کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بازیگر درحاشیه خواست؛ مسئولان جشنواره فیلم مادر را همراهی کنند تهران- ایرنا- بازیگر سریال در حاشیه گفت: مسئولان باید خود در جلسات نقد و بررسی جشنواره فیلم و عکس مادر حضور داشته باشند و با اعتماد به هنرمندان به آنها اجازه ورود بدهند.


به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا، الیکا عبدالرزاقی درباره جایگاه مادر اظهار کرد: مادر در همه دنیا مقدس است و برای ما بیشتر، چون از کودکی به ما تاکید شده که بهشت زیر پای مادران است؛ البته این حرف در حد شعار باقی مانده و خوب است کارشناسی تر به این جریان بپردازیم.
وی درباره برگزاری جشنواره فیلم و عکس مادر نیز گفت: برگزاری جشنواره تحت عنوان فیلم مادر و با موضوع تخصصی مادر، ایده خوبی است اما گاهی زیاده روی می کنیم. فیلم درباره قداست و جایگاه مادر می سازیم؛ شروع به تکریم مادر می کنیم اما باید بدانیم بسیاری از مادرها نیاز به تلنگر دارند و سوال مهم این است که آیا بهشت زیر پای مادرانی که بچه های خود را کنار خیابان می گذارند هم هست؟
بازیگر قهوه تلخ در ادامه گفت و گو با روابط عمومی جشنواره فیلم مادر ادامه داد: در اینکه مادران از جایگاه بالایی برخوردارند و قداست آنها را نمی توان کتمان کرد حرفی نیست اما باید به صورت کارشناسی شده به این موضوع پرداخت.
عبدالرزاقی همچنین گفت: باید درمورد فیلم هایی که ساخته می شود و یا هدف هایی که در آنها دنبال می شود خوب است قوانینی را وضع کنیم و بدین واسطه به مادرهای جدیدی که قرار است بچه های نسل جدید را پرورش دهند یادآور شویم که چه راه سختی پیش رو دارند.
وی افزود: باید فیلم هایی بسازیم که در آن به مواردی همچون مسئولیت پذیری و اینکه چقدر مدیریت خانواده در بهبود جامعه موثر است و مادر در هر جامعه ای ستون خانواده است و اگر نباشد خانواده ای وجود ندارد اشاره شده باشد.
بازیگر گاهی به پشت سرت نگاه کن خاطرنشان کرد: باید دید آیا مادران نسل جدید می توانند ستون خانه باشند و خانواده تشکیل دهند، این ها دغدغه هایی است که باید در این نوع جشنواره های تخصصی به آن پرداخته شود و توجه داشته باشیم که اگر از بخش شعارگونه بیرون آییم می توانیم با ایده و افکار جدید تکانی به جامعه بدهیم.
عبدالرزاقی با بیان اینکه جشنواره تنها به صرف برگزاری و نمایش فیلم با محوریت مادر نباشد، گفت: باید در این جشنواره جلساتی با حضور کارشناسان و روان کاوان برگزار شود تا بتوانند تاثیرات خوبی بگذارند و در کنار آن اتاق فکرهایی تشکیل شود که واقعا فکر کنند و ما نظاره گر این جریان باشیم همه این عوامل موجب می شود تا فیلمنامه نویسان نیز درباره مادر فیلمنامه های با کیفیت بالایی بنویسند.
وی ادامه داد: از جمله مواردی که مسئولان جشنواره فیلم مادر باید به آن توجه داشته باشند این است که با مسئولان هماهنگی هایی داشته باشند تا بتواند در دادگاه ها پرونده ها را ببیند تا بدین وسیله دست فیلمنامه نویسان در مورد این موضوع باز باشد. یادمان باشد که نمی خواهیم سایه نمایی کنیم اما اتفاقاتی می افتد که اجازه نداریم درباره آنها فیلم بسازیم اما این نوع جشنواره ها می توانند مسئولان را متقاعد کنند زیرا در جامعه ای زندگی می کنیم که مادر مقوله مهمی است.
نخستین جشنواره فیلم و عکس مادر به دبیری فاطمه گودرزی، 25 الی 29 مردادماه در تهران برگزار می شود.
فراهنگ**9266**1027



06/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن