واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مرداد ۱۳۹۴ (۵:۱۵ق.ظ)
بحث اصلي در الگوي تعالي دختران رشد و تکوين است موج- نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشآموزان گفت: رويکرد کلان در الگو تعالي دختران منظر تربيتي است و بحث اصلي ما رشد و تکوين شخصيت است.
به گزارش خبرگزاري موج،حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اکبري در سومين نشست مسئولان استاني اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشآموزان در سال جاري گفت: با آرزوي قبولي طاعات و عبادات همه عزيزان اميدوارم نور ماه مبارک رمضان و صفا و طهارت را بتوانيم حفظ کنيم و قدمهاي والاتري را در اين زمينه برداريم.
وي در ادامه گفت: موضوع اصلي بحث ما در اين نشست الگوي تعالي دختران هست که در اين منظر توجه به تفاوتهاي تکويني به عنوان يک عنصر فراموش شده در زمينه فرايندهاي تربيتي، يکي از مباحث مطرح در تهيه الگوي تعالي دختران است.
حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اکبري خاطرنشان کرد: اولاً رويکرد کلان الگو يک رويکرد تربيتي است و مباحثي که به حوزه معرفتي و شناختي مربوط ميشود جنبه مقدماتي دارد و مباحثي که به حوزه ساختاري، برنامهاي و اجرايي مربوط ميشود جنبههاي کمکي دارند.
وي گفت: اصل مسأله الگوي تعالي دختران يک اصل تربيتي است لذا از آن تعبير شده است به الگو، بحث اصلي ما رشد شخصيت و تکوين شخصيت است و بر اساس جنس اقدامات اصلي مجموعه ما که عبارت است از مسير تربيتي و بسترهايي که براي رشد تعالي شخصيت اعضا در مقاطع حساس سني فراهم ميکند بحث تربيتي است ولي اين مباني شناختي است در امتداد ساختارهاي اجرايي عملياتي که آنها هم اقتضائاتي دارد که بايد به آن توجه داشته باشيم.
نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشآموزان گفت: در گام دوم در طراحي الگوي تعالي دختران، از ميان مباحث ارائه شده و براساس جدول اقتضائات است و اين کاري است که دوستان در مرحله جديد مشغول استخراج جدول و در نهايت استخراج الگو هستند ولي اين الگو در اين مرحله هم تکميل نميشود بلکه يک مرحله سومي دارد که آن هم استخراج الزامات است که مربوط به فرايند تربيتي در تشکيلات و برنامهها هست.
علي اکبري ادامه داد: روش ما در طراحي الگوي تعالي دختران تفصيل نقشها و استخراج الزامات تربيتي از نقشهاست
وي ادامه داد: بر اين اساس هر کسي ميتواند پيشنهادها و روشهايي براي اين طرح ارائه دهد ولي روشي که ما براي بيان اين طرح استفاده کرديم روش تفصيل نقشها و استخراج الزامات تربيتي از نقشهاست و با چيزي تعارض ندارد و يک الگو را به شما ارائه ميکند مثلاً در نقش اجتماعي يک الگوي فعال و کنشگر فعال است که با اصول و مبناي خود قابل ارائه است.
نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشآموزان گفت: اساساً الگوي تعالي دختران نشان دهنده الگوي تعالي فعال است و شکلگيري شخصيت بانويي است که نقش تمدني، نقش اجتماعي و داراي سهم با واسطه و سهم مباشر در نظام را دارا هست.
حجت الاسلام والمسلمين حاج علي اکبري خاطرنشان کرد: الگوي تعالي دختران مختص يک زمان و يک مکان مشخص نيست و اين بحث پايهاي است و خوش ظرفيتي است که قابليت برون ديني را دارد و ميتواند مورد بحث و چالش با رقيب قرار گيرد.
وي گفت: الگوي تعالي دختران اين مساله را يادآوري ميکند که در ميدان عمل يک بانو ميتواند نقش فعال داشته باشد و به سمت يک انتخاب رشته و شغل خوب در جامعه هدايت شود ولي با معيارها و مبناهايي که اين الگو براي آن طراحي ميکند نه الگوهايي که افراد براي شخص برنامهريزي ميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]