تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827156770




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنرمندان جامعه به جهت تعالی اثر قرآنی توجه کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو پیوسته فرهنگستان هنر در گفت وگو با ایرنا هنرمندان جامعه به جهت تعالی اثر قرآنی توجه کنند تهران- ایرنا- عضو پیوسته فرهنگستان هنر گفت: باید مسئولان از طریق اساتید هنر، اندیشمندان و روحانیون به مردم بگویند که هر کاری در حوزه قرآنی انجام می دهید به جهت غایی آن هم توجه کنید؛ در نهایت شما از کاری که به نام قرآن انجام داده اید می خواهید چه تأثیری بر مردم بگذارید؟


محمد علی رجبی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا، درباره اینکه چرا برخی هنرمندان به سراغ طراحی کوچک ترین یا بزرگ ترین قرآن جهان می روند، اظهار کرد: به هر حال هر کسی هر نوع کاری که برای قرآن انجام دهد در حوزه کارهای نیک قرار می گیرد؛ حال کسی ذوق آن را دارد که قرآن را به طور کامل روی سنگ بنویسد و این نقد به او وارد شود که فایده این کار چیست؟ اما آن فرد با انگیزه ای که خود داشته چنین کاری را انجام داده است.
عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد ادامه داد: بنابراین هر کسی که برای قرآن کاری انجام می دهد احترامش محفوظ است؛ البته اگر کار او در جهتی درست باشد؛ چرا که برخی هنرمندان کار خود را انجام می دهند، اما از نام قرآن استفاده می کنند و این نوعی برخورد نادرست با قرآن کریم است؛ به عنوان مثال، یکی از نقاشان مدرنیسم قرآن را مصور کرده که این تصویرسازی هیچ ارتباطی به قرآن ندارد.
رجبی اظهار کرد : البته در برخی مواقع نیز برخی هنرمندان تلاش می کنند با توجه به تخصص خود کاری را ارائه دهند که در آن ارادت خود را به قرآن نشان دهند؛ این دست از کارها با ارزش هستند.
وی افزود: در هر صورت حقیقت آن است که باید مسئولان از طریق اساتید هنر، اندیشمندان و روحانیون به مردم بگویند که هر کاری در حوزه قرآنی انجام می دهید به جهت غایی آن هم توجه کنید؛ در نهایت شما از کاری که به نام قرآن انجام داده اید می خواهید چه تأثیری بر مردم بگذارید؟
این عضو هیأت علمی دانشکده هنر معتقد بود اگر این بحث مطرح شود، نقاشان، مجسمه سازان، خوشنویسان، تصویرسازان و تمامی کسانی که می خواهند اثری با مضمون قرآنی بیافرینند در این زمینه جهت پیدا می کنند و به سمت کارهایی می روند که در نهایت تناسب بیشتری با مقاصد عالی قرآن داشته باشد.
وی تصریح کرد: به طور کلی ما در زمینه خلق آثار هنری قرآنی با دو مسئله مواجه هستیم؛ نخست فرهنگ عامه که در تناسب با آن باید حرف هایی برای گفتن داشته باشیم و دوم توجه به جهت تعالی؛ شاید مردم ندانند جهت تعالی چیست؛ هنرمندان و متفکران جامعه باید به جهت تعالی فکر کنند و از کسانی که در رابطه با قرآن کریم اثری را خلق می کنند، بخواهند که بر آن تأکید داشته باشند.
رجبی در پاسخ به اینکه خلق بزرگترین یا کوچکترین قرآن جهان از نظر هنری با ارزش است یا خیر، گفت: بستگی به نوع کار دارد؛ به عنوان مثال، بایسونقر میرزا، شاهزاده تیموری، بزرگترین قرآن تاریخ را با خط محقق نوشت که هنوز هم هر ورق آن به عنوان اثر هنری برجسته زینت بخش موزه های جهان است.
از این استاد هنر همچنین پرسیدیم که هدف از خلق کوچکترین قرآن جهان چه می تواند باشد؛ وی در پاسخ گفت: شاید در زمانی که این قرآن را طراحی کرده اند، می خواستند آن را به جاهایی ببرند، اما آزادی عمل نداشتند؛ یا اینکه خالق آن خواسته میزان ارادت خود را به قرآن ثابت کند.
فراهنگ**9362**1601**



20/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن