واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برگزاری کارگاه های جشنواره فیلم فناوری و صنعتی تهران - ایرنا - دو کارگاه تخصصی آموزشی سومین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برگزار می شود.
به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا، محمدسعید محصصی مدیر نشست ها و کارگاه های جشنواره فیلم صنعتی گفت: در روزهای برگزاری جشنواره با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و مدیر این مرکز دو کارگاه تخصصی برای علاقه مندان به سینمای مستند و صنعتی برگزار می شود.
براساس اعلام محصصی، کارگاه اول با موضوع «ارتباط متقابل مستندسازان و روابط عمومی صنایع» روز چهارشنبه 7 مرداد ساعت 14 در سالن 5 پردیس چارسو توسط مصطفی رزاق کریمی برگزار می شود.
همچنین کارگاه دوم با موضوع «چگونگی مواجه مستندسازان با مباحث فناوری نو در فیلم سازی مستند» روز پنجشنبه 8 مرداد ساعت 14 در سالن 5 پردیس چارسو توسط سعید تارازی، مستندساز و مهندس عماد احمدوند، مدیر کارگروه ترویج و آموزش عمومی ستاد فناوری نانو برگزار خواهد شد.
مدیران روابط عمومی، مستندسازان و همچنین دانشجویان و هنرجویان فیلمسازی و علاقه مندان به سینما و تبلیغات از جمله مخاطبان این کارگاه ها هستند که می توانند درخواست خود را برای حضور در این کارگاه ها تا سه شنبه ششم مرداد به دفتر جشنواره اعلام کنند.
همچنین در یک نشست تخصصی «کتاب سینمای مستند صنعتی ایران» نوشته محمدسعید محصصی به عنوان تنها مرجع آثار مستند صنعتی با حضور نویسنده کتاب و علیرضا بهرامی کارشناس حوزه کتاب مورد بررسی قرار می گیرد.
**در جشنواره فجر یک فیلم خوب صنعتی ندیدم
بر اساس گزارش سومین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی، سونیا پوریامین مشاور رسانه ای وزیر صنعت، معدن و تجارت معتقد است با سینما و تلویزیون می توان خودباوری ملی را افزایش داد.
وی مهم ترین آسیب حوزه فیلم های صنعتی را پژوهش و تحقیق و وسعت کارهای انجام شده در حوزه صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: مستندسازان و اصحاب رسانه از این تحقیق ها بی اطلاع هستند. قطعا این حلقه مفقوده باعث می شود فیلم های زیادی در این حوزه ها نداشته باشیم.
وی ادامه داد: کارهای غیرقابل باور زیادی در حوزه صنایع انجام شده است که تصویر کردن آن ها باعث غرور ملی می شود. این موضوعات می توانند دست مایه فیلم های سینمایی، سریال ها و فیلم های مستند باشند اما متاسفانه این عدم رابطه منجر به حذف این بخش مهم شده است.
این تهیه کننده باسابقه تلویزیون در عین حال تصریح کرد: هنرمندان ما بسیار قابل و توانا هستند و اگر در جریان این دستاوردهای مهم قرار گیرند، موضوعات را به بهترین شکل مطرح خواهند کرد.
پوریامین سپس با تاکید بر اینکه صدا و سیما مهمترین تاثیر را در معرفی و دیده شدن صنعت و فناوری کشور دارد، اظهار کرد: هر جریان سازی را می توان از طریق تلویزیون انجام داد. بطور مثال باور لزوم مصرف کالای ایرانی را می توان از این طریق ترویج کرد اما نه با برنامه های پراکنده و خبر، بلکه با برنامه های شاد و مفرح و پیگیر.
سومین جشنواره ملی فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا) از هفتم تا نهم مردادماه به دبیری مسعود نجفی، توسط جهاد دانشگاهی واحد هنر و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه هنر در پردیس سینمایی چارسو برگزار می شود.
فراهنگ**9246**1569
04/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]