واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: صندوق امید و کارآفرینی ظرفیتی برای رونق تولید و اشتغال گچساران - ایرنا - تسهیلات ارزان قیمت صندوق امید و کارآفرینی راهکاری گرهگشا برای رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محدودیت فرصتهای اشتغالزا در بخش دولتی از سویی و نداشتن سرمایه اولیه در دست جوانان جویای کار برای انجام کارهای تولیدی از سوی دیگر از چالش های بازار کار است که با دریافت تسهیلات بانکی تا اندازه ای قابل رفع است.
شهرستان گچساران با وجود داشتن منابع عظیم نفتی، قرار داشتن در نزدیکی بنادر جنوبی ایران، دارای یکی از بالاترین آمار بیکاری در کشور است.
وجود صدها خانوار با سه یا چهار نفر بیکار دانش آموخته دانشگاه ها ، پایین بودن سطح زندگی مردم را در پی داشته است.
اما با تلاش مسوولان محلی و کشوری اینک با اختصاص اعتبارات خوب صندوق کارآفرینی و امید، امیدها با رونق اشتغال در این شهرستان زنده شده است.
یک دانش آموخته رشته کشاورزی ساکن شهر دوگنبدان گفت: پس از سال ها بیکاری در 9 ماه پیش 160 میلیون ریال تسهیلات بانکی از صندوق امید و کارآفرینی دریافت کردم و با فعالیت در عرصه تولید عسل اکنون 500 میلیون ریال سرمایه اولیه دارم.
امیر محمد دیبایی افزود: کار در واحد تولیدی به دلیل نداشتن اجبار به انجام کار در ساعاتی خاص راحت تر از مشاغل اداری است.
یک کارآفرین گفت: با گرفتن هفت میلیارد ریال تسهیلات بانکی صندوق امید و کارآفرینی یک گاوداری گوشتی راه اندازی کرده ام .
کامبیز احمدزاده افزود: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت بهترین راهکار برای رونق تولید و کارآفرینی است.
فرماندار گچساران گفت: بهره وری از تسهیلات ارزان قیمت بانکی برای راه اندازی کسب و کارهای کوچک اولویت دولت برای کاهش بیکاری در این شهرستان است.
عبدالرحیم رحیمی افزود: با حمایت دولت و تلاش نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گچساران رتبه برتر دریافت تسهیلات کارآفرینی کشور را کسب کرده است.
وی تصریح کرد: آماده پرداخت تسهیلات بانکی سه در صد کارمزد به صورت خرد و کلان برای رونق تولید هستیم.
فرماندار گچساران ابراز داشت: این تسهیلات برای راه اندازی واحدهای تولیدی تا سقف یک میلیارد ریال پرداخت می شود.
وی همچنین از آمادگی برای پرداخت تسهیلات بانکی یا دو سال دوره تنفس، بازپرداخت پنج ساله و سه در صد سود کارمزد به تعاونی های تولیدی روستایی خبر داد.
رحیمی بیان کرد: به هر یک از متقاضیان راه اندازی طرح های تولیدی تا سه برابر سقف سهم آورده تسهیلات بانکی داده خواهد شد.
فرماندار گچساران ابراز داشت: در نه ماه گذشته 350 شغل مستقیم با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ایجاد شده است.
فرماندار گچساران ابراز داشت: تاکنون 13 تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی مختلف برای پرداخت تسهیلات در 40 رشته بسته شده است.
رحیمی گفت: 600 پرونده تسهیلات اشتغالزایی به صندوق معرفی شده است.
رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی گچساران گفت: ساماندهی بازار کار و مشخص شدن تعداد کارجویان از نیازهای این شهرستان بوده که در حال انجام است.
بیژن مهدی پور قرار داشتن نام کسانی که تسهیلات اشتغال دریافت کرده اند در لیست بیکاران را از معضلات بازار کار در گچساران دانست.
وی اظهار کرد: در 9 ماهه گذشته 27 نشست شورای اشتغال که دو مورد آن در باحضور مسوولان کشوری بوده برای کمک به امر اشتغال در گچساران برگزار شده است.
مهدی پور تصریح کرد: چهارکارگروه آموزش، تخمین آمار، جذب نیرو و فنی برای ساماندهی بازار کار در گچساران تشکیل شده است.
وی اظهار کرد: آموزش نیروهای غیرماهر و اعزام نیروهای ماهر متخصص به مناطق دیگر کشور را از برنامه های پیش رو برای بهبود وضعیت بازار کار در این شهرستان است.
وی از شناسایی 11 هزار نفر بیکار در گچساران خبر داد و گفت: شناسایی بیکاران واقعی در حال انجام است.
وی از تلاش های نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی برای راه اندازی شورای امید و کارآفرینی در این شهرستان قدردانی کرد.
افزون بر 20درصد نفت کشور در حوزه نفتی گچساران تولید می شود.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
8143/1662
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]