تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803961373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش زنداني‌ها محصول ناكارآمدي دستگاه‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: افزايش زنداني‌ها محصول ناكارآمدي دستگاه‌ها
رشد آسيب‌ها و ناهنجاري‌هاي اجتماعي آئينه‌اي است كه عملكرد نامناسب بخش‌هاي سياستگذار و مجري جامعه را انعكاس مي‌دهد.
نویسنده : زهرا چيذري 
رشد آسيب‌ها و ناهنجاري‌هاي اجتماعي آئينه‌اي است كه عملكرد نامناسب بخش‌هاي سياستگذار و مجري جامعه را انعكاس مي‌دهد. حالا هم با معضلي تحت عنوان افزايش زندانيان مواجهيم و درست برخلاف آنچه تصور مي‌شود، تحصيلات مي‌تواند از آسيب‌هاي اجتماعي جلوگيري كند، اما بر اساس آمار ارائه شده از سوي وزير دادگستري تعداد زندانيان با تحصيلات بالاتر از ديپلم، در مقايسه با سال ۹۲، بالغ بر 51/18 درصد رشد داشته است.
 از سوي ديگر نيز 29 درصد زندانيان كل كشور بين 26 تا 32 سال سن دارند. اين بدين معناست كه جواناني كه بايد هم اكنون در مسير سازندگي كشور گام بردارند به دليل گرفتار شدن در دام تخلفات يا اعتياد، مدتي از بهترين لحظه‌هاي عمرشان را در پشت ميله‌هاي سرد زندان سپري كنند. از همه بدتر اينكه با به پايان رسيدن زمان محكوميت و خروج اين جوانان از زندان، خوردن مهر سوء پيشينه در پرونده شان موجب خواهد شد براي بازگشت به زندگي عادي با چالش‌هاي جدي مواجه باشند و اين موضوع مي‌تواند آنقدر جدي شود كه دوباره زمينه بازگشت آنها به ورطه جرائم و اعتياد و ورود دوباره يا چند باره‌شان به زندان را فراهم آورد. به بيان ديگر افزايش آمار زندانيان جوان چه جواناني كه در ارتباط با اعتياد و مواد مخدر مجرم شناخته شده‌اند و چه آنهايي كه به دليل جرائم مالي يا سايبري در زندان‌ها به سر مي‌برند، چالشي جدي را فرياد مي‌كند و بنا به تعبير اصغر جهانگير، رئيس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأميني و تربيتي كشور اين مسئله بيانگر كم‌كاري همه دستگاه‌هاست. در واقع مي‌توان گفت چنانچه دستگاه‌هاي متولي امور فرهنگي در مباحث مرتبط با فرهنگ‌سازي و آگاهي بخشي به درستي ايفاي نقش كنند، جوانان تا حد زيادي در برابر تهاجمات و چالش‌هاي فرهنگي جرم زا واكسينه مي‌شوند. از سوي ديگر آموزش و پرورش و آموزش عالي به عنوان دو نهاد متولي آموزش جوانان همچنان در تربيت نيروي كار متناسب با نيازهاي جامعه ناتوانند از همين رو معضل با شيوع معضل بيكاري در جامعه و به خصوص در ميان جوانان تحصيلكرده، ‌افزايش جرائم و بالا رفتن آمار زندانيان تحصيلكرده خارج از انتظار نيست. از سوي ديگر فضاي مجازي و قوانين خاص اين دنياي نسبتاً تازه‌اي كه بومي ما نيست، چالش‌هاي تازه‌اي را پيش روي جوانان ما قرار داده است بي‌آنكه دستگاه‌هاي متولي امور جوانان در اين زمينه برنامه‌اي براي آگاهي بخشي و آموزش به جوانان داشته باشند از همين رو در اين زمينه برخي جوانان استعداد خود را در مسير جرائم سايبري به كار مي‌گيرند و گروه ديگري كه هنوز به قوانين اين دنياي متفاوت آشنا نيستند هم از اين فضا آسيب مي‌بينند، در حالي كه دستگاه‌هاي متولي امور جوانان موظفند در ارتباط با مسائل هويتي، ‌اوقات فراغت، مهارت آموزي و آماده كردن جوانان براي بازار كار در جامعه دغدغه و برنامه‌ريزي جدي داشته باشند. از سوي ديگر با كم‌كاري دستگاه‌ها و نهادهايي كه موظفند در ارتباط با تعميق باورهاي مذهبي و پاسخگويي به شبهات ديني كار كنند، مواجهيم در حالي كه التزام به باورهاي مذهبي خود يكي از اصلي‌ترين بازدارنده‌هاي دروني است كه مي‌تواند امنيت و سلامت جامعه را تضمين كند. مصداق بارز اين ماجرا را مي‌توان در كاهش جدي آمار جرائم در ماه مبارك رمضان مشاهده كرد. افزايش تعداد زندانيان حتي هشدار رهبر معظم انقلاب را هم در پي داشته و در ديدار اخير مسئولان عالي قضايي كشور با ايشان با تأكيد بر هزينه‌ساز بودن اين معضل از زواياي مختلف مالي، خانوادگي، اخلاقي و اجتماعي فرموند: «بايد با تمركز بر راه‌حل‌هاي مختلف، براي علاج آن فكري جدي كرد.‌» ‌بديهي است اگر مسئولان كشور براي حل اين مسئله عزمي جدي نداشته باشند، به زودي با چالش‌هايي مواجه خواهيم شد كه امنيت و حيات جامعه را با تهديد جدي مواجه خواهد كرد؛ تهديدي كه ديگر براي مقابله با آن خيلي دير شده است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن