محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830853628
500تن طلاي خانگي در انتظار لبخند دولت/ فساد بانکي رمق «گلدبانک» را گرفت
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۱۰ب.ظ)
500تن طلاي خانگي در انتظار لبخند دولت/ فساد بانکي رمق «گلدبانک» را گرفت گروه بازار پول و سرمايه
برخي بانک ها به منظور ايجاد جذابيت دوباره براي گرايش صاحبان نقدينگي به سپرده گذاري، اقدام به ايجاد و تعريف طرح هاي متنوع سرمايه گذاري با تبليغات گسترده روي آورده بودند که شايد طرح سپرده طلا از سوي بانک صادرات يکي از بيشتري طرح هايي بود که با سر و صداي فراواني هم رو به رو شد ضمن آنکه از استقبال مناسبي هم مواجه شد.
اما انتقادهاي فراواني از اين نوع سپرده گذاري انجام شد، نحوه محاسبه نرخ ارز در سپرده طلاي اين بانک، يکي از مهمترين مشکلاتي است که مورد انتقاد سرمايه گذاران اين ابزار قرار گرفته به طوري که عنوان مي شود اين بانک در هنگام افتتاح حساب براي متقاضي، نرخ خريد طلا را با محاسبه نرخ روز طلا در بازارهاي جهاني و تبديل آن بر اساس قيمت ارز رايج بين المللي به قيمتي مطابق با نرخ نرجع اعلامي از سوي بانک صادرات به مشتري ارايه مي دهد ولي در عوض هنگام بستن حساب ارز را مطابق نرخ هاي بانک مرکزي براي مشتري اعمال مي کند که شايد اين راهکار معيوب بانک صادرات باعث زمين خوزدن اين طرح ناقص در رويه سپرده گذاري شد.
در همين رابطه با طراح اين طرح سپرده گذاري يعني محمد نظري گفت وگويي را انجام داده ايم که به شرح زير است:
طرح طلا از کجا کليد خورد؟
اين طرح از سال90، بهصورت همگاني توسط بانک صادرات بهعنوان سپرده طلا با تبليغات بسيار سنگيني مطرح شد.اما اين طرح با شکل اوليه که در نظر گرفتهشده بود، تفاوتهاي عمدهاي را داشت و شايد از ابتدا، اين روش بهاشتباه عملياتي شد و سرانجام مناسبي را هم پيدا نکرد.
اين طرح بجاي خريد و جابهجايي طلا در نزد شعباتي که در نظر گرفتهشده بود، بيشتر پول مردم را طلايي ميکرد، براي مثال اگر يک فرد 10ميليون تومان را تحت عنوان اين طرح سپردهگذاري ميکرد در مقابل به ميزان 100گرم طلا، يک رسيد دريافت ميکرد که بانک در مقابل آن، نهتنها هيچ سودي را براي سپردهگذار در نظر نميگرفت بلکه در پايان هزينههاي سر باري براي فرد سپردهگذار، تحميل ميکرد.
سرانجام آن طرح، به کجا ختم شد؟
در يک بازه زماني بر روي اين طرح کار شد، اما معايب فراواني داشت زيرا با هزينههاي سنگيني که در امر تبليغات و خريد تجهيزات صورت پذيرفت، شايد در تصور اوليه مسئولان بانکي، همهچيز را خيلي راحت تصور ميکردند اما در اصل اين نکته را فراموش کرده بودند که کارمندان بانک، طلا شناس نيستند و با توجه به هزينههاي فراواني که نسبت به خريداري ترازوهاي خاص شد، نتوانستند موفقيت چنداني را از اين طرح کسب کنند.
جرقه اين طرح از کجا زده شد؟
با توجه به سابقه کاري پدري که فعاليت چندين ساله طلافروشي را در کارنامه داشت، يک روز دريکي از روزنامههاي کشور با دو آمار از ميزان طلاي خانگي در کشور مطرحشده بود.
در ابتدا يک آمار به ميزان 3هزار تن و سپس آماري ديگر به ميزان 5هزار تن طلاي خانگي در کشور وجود داشت که اگر متفکرانه بخواهيم به اين حجم انبوه بهصورت اقتصادي نگاه کرد، ميتوان شرايطي را براي کشور پيش آورد که از تمامي لحاظ و با در نظر گرفتن تمامي جوانب، يک فعاليت توليدي برد-برد رابين مردم و متصديان اجرايي اين طرح را آغاز کرد.
استحضار داريد که تنها فلزي که در دنيا، هيچگاه از ميزان وزني آن کاسته نميشود طلا است، يعني اگر طلا به هر شکلي که دربيايد بازهم همان طلا است اما اگر يک الماس بشکند، ديگر آن الماس ارزش چنداني ندارد، بنابراين با نگاه صرف به اينکه طلا دورريزي ندارد، ميتوان تفکرات اقتصادي مناسبي را در اين خصوصي پياده کرد.
به سراغ طرح طلاي خودتان برويم، اين طرح از کجا حمايت شد و با چه نگرشي از همان ابتدا مطرح شد؟
طرح طلايي که مدنظر ما بود در ابتدا به دکتر عمادزاده که دکتراي اقتصادي از آمريکا را داشت و همچنين با دکتر نوروزي مطرح شد و پس از استقبال آنها، اين افراد بهعنوان بازوي علمي ما در اين طرح مطرح شدند، همچنين با بنکداران و همکاران سابق طلافروش که عمدتاً از شاگردان پدري ما بودند، جلساتي را برگزار کرديم که از طرح اوليه سپرده طلا، استقبال کردند.
با چه ديدگاهي اين نوع سپردهگذاري را مطرح کرديد؟
ابتدا با اين تصور که حدود 3هزار تن طلا در خانههاي مردم خاک ميخورد اين طرح راه خود را آغاز کرد، شما اگر به دولت، يک چاه نفت را اعلام کنيد ابتدا بايد هزينه هنگفتي را در چند سال براي يک پروژه هزينه کند، تا آن پروژه به بهرهبرداري و سوددهي برسد.
اما در زمان مطرحشدن طرح سپرده طلا، به دولت گفتيم که ما يک چاه نفت را معرفي ميکنيم که دولت در قبال آن کوچکترين هزينهاي نکند و تنها ظرف يک سال، اين منبع به سوددهي ميرسد.
پس طرح طلاي بانک صادرات از کجا آمد؟
اين طرح ابتدا زماني مطرح شد که مديريت بانک صادرات با آقاي جهرمي بود و پس زا جلسات فراوان با مديرکل سرمايهگذاري اين بانک، آنها اين طرح را قبول کردند و بهنوعي گفتند که اين طرح را بانک صادرات اجرا ميکند.
طبق پيشبينيها براي فاز نخست اين طرح، از تعداد 70هزار واحد طلافروشي حدود3هزار واحد طلافروش در سطح کشور شناسايي شدند تا بهعنوان شعباتي که با آرم تعريفشده و تحت نظر بانک صادرات فعاليت خود را آغاز کنند و طلا را از مردم با عامليت بانک صادرات دريافت کنند، اما داستاني که در بالا اشاره کرديم، اجرايي شد.
هدف ابتدايي که بايد در خصوص اين طرح معرفي شود تا خانوادههاي ايراني، به اين طرح خوشبين شوند را چگونه بيان ميکنيد؟
با اين طرح خانوادههاي ايراني، طلاي خود را تحويل شعبات در نظر گرفتهشده براي اين طرح ميدهند و در قبال ميزان طلاي سپردهگذاري شده يک کارت اعتباري طلا به همان ميزان را اخذ ميکنند و اين کارت، نشاندهنده ميزان موجودي آنها در طرح طلا است.
در اين طرح تمامي منافع صاحبان طلا ديده شد و آن طرح اشکال خاصي را نداشت، براي مثال اگر يک فردي مقداري طلا در خانه نگهداري ميکرد و هيچ منفعتي هم براي صاحب آن فرد طبيعتاً وجود ندارد اما از بعد امنيتي، بالندگي و ارزش آن طلا، براي صاحبان آن هزينهاي دارد.
بايد اينگونه بگوييم که اين طرح به نفع خانوادهاي بود که طلا را در خانه نگهداري ميکردند زيرا ابتدا اگر سرقتي صورت ميگرفت، آن طلا بهنوعي دزديدهشده بود و تا زماني که آن طلا پيدا نشود، دست صاحب طلا به هيچ جايي بند نيست ؛ اگر بخواهيم به اين طرح ازنظر بالندگي نيز نگاه کنيم، تمامي خانمها از خدا ميخواهند که در هر مراسم، يک نوع سرويس يا طلاي تازهاي را داشته باشند و بتواند در چندين سال، براي هر مراسم يک نوع طلاي جديد را استفاده کنند.
طلا به خاطر آنکه توليد داخلي نيست، کارمزد نسبتاً بالايي را دارد؟
يک مثال در اين رابطه عرض کنيم اگر يک خانم يک کيلو طلا را به بازار ببرد، مطمئناً پس از 10بار تعويض آن طلا به خاطر دريافت کارمزد از طلافروش، هيچ طلايي در دستان آن فرد بافي نميماند، اما در اين طرح اگر 100بار هم طلا را در شعبات مخصوص تعويض کنيد، بدون کارمزد اين کار صورت ميگيرد.
اگر خانمي در تهران اين سپرده و کارت را در اختيار داشته باشد ميتواند و اگر براي يک مراسم به شيراز سفر کند، از شعبه آن شهر هم ميتواند به ميزان اعتبار کارت خود، طلاي ويترين آن مغازه را استفاده کند.
يا در مثال ديگر اگر يک خانم مسن داراي اين کارت سپرده طلا باشد، عروس يا دختر آنهم ميتواند به ميزان کارتي که در دست خوددارند از مزاياي اين طرح استفاده کنند حال تصور کنيد که همان طلا براي چند سال در دست يک خانم باشد، آن طلا ضمن فرسودگي و کهنگي، از قيمت بروز بازار نيز ميافتد اما با اين طرح مزاياي بسيار فراواني براي دارندگان طلاي خانگي به همراه دارد.
بنابراين در صورت اجرايي شدن اين طرح، در وهله اول، پيشبيني ميشود که خانمها استقبال بينظيري را از اين طرح داشته باشند.
چرا بانک صادرات راه اجرايي را غلط طي کرد؟
شايد ديدگاهها کمي متفاوت بود زيرا مسئولين وقت بانک صادرات گفتند که اگر طلافروشان اين طرح را پذيرفتهاند حداقل 50 پروانه کسب از طلافروشان بياوريد که با ارتباط کوچک با فعالان صنف طلافروشان، سير پروانه کسبوکار و مدارک دارندگان اين صنف را به بانک صادرات سرازير کرديم.
اما پس از فساد بزرگ بانکي که در بانک صادرات اتفاق افتاد و آغاز روند تغيير مديرعامل، ديگر فردي به فکر اين طرح نبود که ما به دنبال اجرايي شدن اين طرح به سراغ دکتر داوري مديرعامل بانک تجارت رفته و اين طرح را مطرح کرديم و در چند هفته جلسههايي نيز برگزار شد و حتي اجازه اين طرح از آقاي بهمني شخص رئيسکل بانک مرکزي نيز گرفته شد اما اين بار اين اجازه در معاونتهاي رئيسکل بانک مرکزي قفل شد.
پيشبيني شما جمعآوري چه ميزان طلاي خانگي بود؟
در پيشبينيهاي اوليه، انتظار ميرفت که از برآورد 3 هزار تن طلاي خانگي، به ميزان 500تن از اين حجم را بهراحتي جمعآوري کرده و در خدمت چرخه توليد بازگردانيم تا اين طرح بهصورت کامل عملياتي شود ؛ البته نبايد فراموش کرد که در آن مقطع، دولت در بانک مرکزي تنها 53تن طلا را ذخيره کرده بود.
پس اگر تمام اين طرح، بهدرستي پيش ميرفت، دولت هم بينصيب نميماند؟
اين مقدار طلا ميتوانست بهعنوان پشتوانه دولت در سطح بينالمللي نيز استفاده شود، در آن برهه از زمان کل پشتوانه طلاي اتحاديه اروپا 500 تن بود و ما فقط در ايران ميخواستيم اين پشتوانه را به نفع اقتصاد کشور بهعنوان يکي از مهمترين ابزارهاي حمايتي از دولت مطرح سازيم، اين حجم طلا بزرگترين اعتبار کشور براي خريدهاي خارجي هم به شمار ميآيد و البته نبايد فراموش کرد که اين منابع طي مدت يک سال، حداقل به دو برابر ارزش اوليه خود نيز ميرسيد.
براي ساخت مجدد طلاهاي بايد کارخانهاي ايمن و مجهز طراحي ميشود، آن کارخانه در چه مرحلهاي پيش رفت؟
در راستاي اين طرح، کارخانه طلا پيشبينيشده بود که در شهرکي در جاده جاجرود يک خط توليد بزرگ ساخت طلا راهاندازي ميشد که توانايي ساخت 50 تن طلا در روز را داشت و با توجه به اينکه بخش عمده طلاي کشور از خارج وارد ميشود، اين خط توليد طلا ميتوانست اشتغال بالايي را درست کند و مصرف داخلي را هم تأمين کند ضمن آنکه پنجره صادراتي کشور را هم ميگشايد.
ايجاد اشتغال و راهاندازي خط توليد، ميتواند طلا را با بهترين شکل و ارزانترين قيمت براي مصرف داخلي فراهم کند، امروز طلاي ساخت خارج با کارمزد بالاي 10هزار تومان به کشور وارد ميشود و ارز فراواني را هم بايد هزينه کنيم اما با اين خط توليد انبوه، حداکثر کارمزدها شايد به گرمي هزار تومان برسد.
اگر اين مقدار را در کل توليد روز محاسبه کنيم؟
شما اگر روزي 2تن طلا هم توليد کنيد و در هر هزار تومان سود هم قرار دهيم ، روزانه 2ميليارد تومان صرفهجويي کردهايد و اين ماکسيمم از 20تن طلا است و نه 500 تن طلايي که در تکميل تمام فازهاي اين طرحها ذکرشده است.
ادامه دارد ...
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
مجلس و دولت شاکله نظام بانکی را تغییر دهند
وزیر اقتصاد در مجلس مجلس و دولت شاکله نظام بانکی را تغییر دهند خبرگزاری پانا وزیر امور اقتصاد و دارایی بر لزوم تغییر شاکله نظام بانکی از سوی دولت و مجلس تاکید کرد ۱۳۹۴ سه شنبه ۲ تير ساعت 12 27 به گزارش خبرگزاری پانا علی طیبنیا که برای پاسخگویی به سوال محمدرضا خانمحمدیحافظ این بار غزل پول سرود / آینده طلایی در انتظار اهالی تالار شیشهای
گزارش حافظ این بار غزل پول سرود آینده طلایی در انتظار اهالی تالار شیشهای بازار سهام این روزها توانسته با وجود خبرهای مثبت در حوزه اقتصاد و سیاست و امواج مثبت مذاکرات توانسته مزه شیرین سود را به کام سهامداران و سرمایه گذاران وفادار این بازار بچشاند به گزارش خبرنگار حوزه700 شهر ایران چشم انتظارتخصیص اعتبارات دولتی هستند
700 شهر ایران چشم انتظارتخصیص اعتبارات دولتی هستند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت گفت درحال حاضر بیش از 700 شهر در کشور در انتظار تخصیص منابع دولتی جهت اجرای پروژه شبکه فاضلاب هستند مهندس هاشم امینی در بازدید از شبکه آبرسانی شهرستان تیران افزود اجرای شبکه فاضلابروحانی در ضیافت افطار با جلسات اصولگرا: انتظار ما از همه احزاب کمک به دولت است/تعامل با دنیا جزو قدرت ملی ماست
روحانی در ضیافت افطار با جلسات اصولگرا انتظار ما از همه احزاب کمک به دولت است تعامل با دنیا جزو قدرت ملی ماست در مذاکرات میخواهیم به نقطه طلایی برسیمرئیسجمهور در ضیافت افطار با شخصیتهای سیاسی و حزبی اظهارداشت انتظاز ما از همه احزاب کمک به دولت است به گزارش خبرنگار حوزه دولتدولت از تعیین دستوری نرخ سود بانکی دست بردارد
خوانساری عنوان کرد دولت از تعیین دستوری نرخ سود بانکی دست بردارد شناسهٔ خبر 2787587 - جمعه ۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۱ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت تنظیم رابطه بنگاه و دولت مدتهاست که در کشور ما دچار مشکل شده است و نتیجه آن را میتوان در انباشت مطالباتباید گلوگاههای فساد در کشور خشک شوند/ دولت یازدهم هنوز در حال آواربرداری است
رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی تشریح کرد باید گلوگاههای فساد در کشور خشک شوند دولت یازدهم هنوز در حال آواربرداری است رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی تهران گفت دولت تدبیر و امید پس از دو سال هنوز وارث خرابیهای به جا مانده از هشت سال گذشته است و هنوز این آواربرداریها به اتمبورس در انتظار تعدیل نرخ سود بانکی |اخبار ایران و جهان
بورس در انتظار تعدیل نرخ سود بانکی رئیس سازمان بورس از اقدام برای آزادسازی سهام عدالت سخن گفت و افزود یکی از دستاوردهای بزرگ اقتصادی کشور ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی از سوی مقام معظم رهبری است که قرار بود تحول اساسی در اقتصاد و بازار سرمایه محقق شود کد خبر ۵۱۲۴۱۰ تاریعضو شورای پول و اعتبار در گفتوگو با فارس خبر داد پیشنهاد متولیان بازار سرمایه برای واگذاری سهام عدالت/ بورس د
عضو شورای پول و اعتبار در گفتوگو با فارس خبر دادپیشنهاد متولیان بازار سرمایه برای واگذاری سهام عدالت بورس در انتظار تعدیل نرخ سود بانکی تا 3 ماه آیندهرئیس سازمان بورس از اقدام برای آزاد سازی سهام عدالت سخن گفت و افزود یکی از دستاوردهای بزرگ اقتصادی کشور ابلاغ سیاستهای اصل 4آینده طلایی در انتظار اهالی تالار شیشهای
حافظ این بار غزل پول سرود آینده طلایی در انتظار اهالی تالار شیشهای بازار سهام این روزها توانسته با وجود خبرهای مثبت در حوزه اقتصاد و سیاست و امواج مثبت مذاکرات توانسته مزه شیرین سود را به کام سهامداران و سرمایه گذاران وفادار این بازار بچشاند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز بکشاورزان در انتظار تحقق وعده دولت
نماینده مجلس شورای اسلامی مطرح کرد کشاورزان در انتظار تحقق وعده دولت نماینده مجلس شورای اسلامی گفت پس از دو هفته از اجرای سیاست قیمت تضمینی در بورس کالای ایران وزارت جهاد کشاورزی هنوز مابه التفاوت بین قیمت بورس کالا و قیمت تضمینی را به کشاورزان پرداخت نکرده است به گزارش حوزه بمعاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد کمک 5 میلیاردی دولت برای پرداخت سودهای بانکی سایتهای نمایشگاهی
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت خبر دادکمک 5 میلیاردی دولت برای پرداخت سودهای بانکی سایتهای نمایشگاهیمعاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت دولت برای همکاری در بخش توسعه نمایشگاههای بینالمللی کمک پنج میلیاردی در نظر گرفته که در برای سودهای بانکی سایتهای نمایشگاهی هزینه میشود بهدولت قبل با نظام بانکی کشور چه کرد؟
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۴۳ طهماسب مظاهری رئیس اسبق بانک مرکزی ایران که روزگاری سعی کرد خزانه بانک مرکزی دولت قبل را سهقفله کند تا از دستدرازیها و بحران فعلی در امان بماند در گفتوگویی با شرق وضعیت کنونی نظام بانکی کشور را فاجعهآمیز میداند به گزارش ایسنا مشروح این گفتامضاهای طلایی فساد انگیز دست چه کسانی است؟ |اخبار ایران و جهان
امضاهای طلایی فساد انگیز دست چه کسانی است اما امضاهای طلایی در دورهای به دلیل وجود اندکی شفافیت به مقدار زیادی کمرنگ شد ولی همزمان با بروز تحریمها و مسائلی از این قبیل کاسبان تحریم فرایندی را شکل دادند که بار دیگر بحث امضاهای طلایی رونق گرفت به ویژه در موارد مربوط به ارزجرایم سیاسی را با همکاری دستگاه قضا معنا و تدوین کنیم/ از بین بردن امضاهای طلایی؛ اولین قدم در مبارزه با فساد
جرایم سیاسی را با همکاری دستگاه قضا معنا و تدوین کنیم از بین بردن امضاهای طلایی اولین قدم در مبارزه با فساد رئیسجمهور کشورمان با بیان اینکه شرط اول توسعه در کشور داشتن دستگاه قضایی کارآمد است گفت اولین قدم در مبارزه با فساد پیشگیری از بین بردن امضاهای طلایی و استثنائات درنوبخت: دولت به دنبال کاهش نرخ سود بانکی است
نوبخت دولت به دنبال کاهش نرخ سود بانکی است رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در خصوص کاهش نرخ سود بانکی گفت تیم اقتصادی دولت همچنان بر کاهش نرخ سود بانکی تاکید دارد به گزارش نامه نیوز محمد باقر نوبخت با تاکید برلزوم تقویت بخش تولید گفت یکی از اولویت های دولت رونق بخش تولفساداقتصادی بخاطر بی برنامه بودن نظام پولی وبانکی است
سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۰۱ ۵۲ دادستان کل کشور گفت مفاسد اقتصادی برای مردم و مسئولان دغدغه جدی است به گزارش ایسنا حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با موضوع quotation mark نگاهی به عملکرد قوه قضائیه quotation mark افزود مقام معظم رهبری 10 سال پیش منشور ممقام ارشد سابق چین به افشای اسناد محرمانه دولتی و فساد مالی متهم شد
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۹ براساس گزارشها یکی از مقامات سابق امنیتی چین به افشای اسناد محرمانه دولتی و فساد مالی گسترده متهم شده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس ژو یونگ گکان یکی از اعضای سابق کمیته اجرایی حزب کمونیست مدارک و اس-
اقتصادی
پربازدیدترینها