محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829949392
علی مصفا نقشه نکشیده بود!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
علی مصفا نقشه نکشیده بود!
علی مصفا را بیشتر به عنوان بازیگر می شناسیم اما او هم تجربه کارگردانی داشته و هم در فیلم «دنیای تو ساعت چند است؟» که در آن نیز به ایفای نقش می پردازد، دومین تجربه تهیه کنندگی و نخستین تجربه تهیه کنندگی مستقل از کارگردانی اش را تجربه کرده است.
هفته نامه مثلث - مسعود نجفی: علی مصفا را بیشتر به عنوان بازیگر می شناسیم اما او هم تجربه کارگردانی داشته و هم در فیلم «دنیای تو ساعت چند است؟» که در آن نیز به ایفای نقش می پردازد، دومین تجربه تهیه کنندگی و نخستین تجربه تهیه کنندگی مستقل از کارگردانی اش را تجربه کرده است. او با فیلم «پله آخر» که علاوه بر کارگردانی، تهیه کنندگی اش را هم بر عهده داشت، نتوانست مخاطب عام را جذب کند اما حالا هم فیلمی که جدیدا تهیه کرده در اکران با اقبال مواجه شده، می گوید برای این منظورنقشه نکشیده بود و شرایط کار به این شکل پیش رفته است.
چه شد در تیمی که سال هاست با هم کار می کنید، به عنوان تهیه کننده حضور پیدا کردید و کار را به دوش گرفتید؟
این بار هم مثل فیلم قبلی شد. در فیلم قبلی هم من ترجیح می دادم شخص دیگری در مقام تهیه کننده باشد ولی موفق نشدیم تهیه کننده پیدا کنیم. در این فیلم هم اول امیدمان این بود که بتوانیم راحت تر کار خودمان را انجام بدهیم؛ بدون اینکه خیلی درگیر مسائل مالی و اداری بشویم. ولی خب شاهد بودیم که شدنی نیست. بنابراین دوباره همان ماجرا اتفاق افتاد. فیلمنامه از مدت ها قبل آماده بود و ما در تلاش بودیم که کار را شروع کنیم که این اتفاق بالاخره افتاد. ولی خب سختی بسیاری متحمل شدیم و در مرحله ای هم مجبور شدیم زیر بار بدهی برویم. در کل می توان گفت شریط خیلی دشواری بود.
اینکه شما کاری را کارگردانی می کنید یا بازی می کنید، این انتخاب ها چگونه صورت می گیرد؟
این طور نیست که سپرده بشود. به هر حال هرکسی برای خودش پروژه ای و ایده ای دارد. انتخاب ها با کارگردان است که عواملش را انتخاب می کند و ما سعی می کنیم ببینیم چه کاری از دستمان بر می آید، آن را انجام بدهیم.
در ترکیب شما و خانم حاتمی و آقای یزدانیان چطور؟
از قبل هم آشنایی داشتیم با هم اما این اولین کار مشترکمان بود. هرکسی هرجایی که توانسته کاری انجام داده است. جوری نبوده که طراحی انجام شده باشد. بیشتر بر مبنای این بوده که در لحظه هرکس چه کمکی می تواند بکند و همان کمک را انجام بدهد.
از ابتدا قرار بود به عنوان بازیگر هم در فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» حضور داشته باشید؟
به عنوان بازیگر از اول که فیلمنامه را نوشته بودند، بحثش بود و صحبتی داشتیم که اصلا آیا این نقش به من نزدیک است یا خیر. من خودم اعتقادم این بود که از من خیلی دور است، و شاید انتخاب های دیگر می توانست بهتر باشد، ولی کارگردان تصمیم گرفت که من بازی کنم.
بعد از اولین نمایش فیلم در جشنواره، خیلی ها معتقد بودند که این کار خیلی متفاوت بود با نقش هایی که قبلا بازی کرده بودید و معمولا از شما می دیدیم، البته برخی هم می گفتند در همان حال و هوا بوده است. نظر خودتان چیست؟
این بر می گردد به خود فیلمنامه؛ یعنی نقش در فیلمنامه طراحی شده بود و با نقش های دیگری که من بازی کرده بودم تفاوت عمده ای داشت. وقتی این طراحی به شکلی انجام بشود که صحیح باشد، یک نقش متفاوت را می شود ایفا کرد که امیدوارم این اتفاق افتاده باشد.
بازخوردها چطور بوده است؟
خیلی خوب بوده است. درواقع شاید بتوانم بگویم هیچ بازخورد منفی نگرفته ام و این برای خودم بی سابقه بوده است. این همه بازخورد مثبت در هیچ کار من در این حد نبوده است.
اولین حضور فیلم در جشنواره های خارجی بود، به خاطر همین در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر نبود؟
نه اینطور نیست. به هرحال چون این فیلم جزو فیلم های اول بود، نمی توانست در آن بخش باشد. در جشنواره هیچ فیلم اولی نداشتیم که در بخش اصلی باشد.
از جشنواره بوسان شروع کردید؟
از بوسان شروع نکردیم، از جاهای دیگری شروع کردیم. درواقع اولین موفقیت فیلم فکر می کنم بوسان بود.
نمایش اولش هم آنجا بود؟
بله از این منظر می توان گفت، نمایش اولش بوسان بود. البته حضور در جشنواره های خارجی هنوز ادامه دارد. گزارش کاملش را در یکی از خبرهای فیلم منتشر خواهیم کرد.
برای اکران فیلم خیلی دیر اقدام نشد؟
می توانستیم خیلی فشرده کار کنیم و فیلم را به جشنواره قبلی فجر برسانیم، ولی خب در مقطعی دیدیم که به فیلم لطمه می خورد. این بود که فیلم، اول در جشنواره خارجی اکرانش را شروع کرد، بعد به جشنواره فجر رسید.
منظورم نسبت به زمان تولیدش بود.
نسبت به زمان تولیدش بله، دیر شد. امیدمان این بود که شاید اکران خوبی داشته باشیم. به هرحال باید صبر می کردیم فیلم در جشنواره بیاید. فیلم باید در جشنواره اکران می شد و بازخوردهایی که از جشنواره می آمد، می توانست به اکران فیلم کمک کند و همین اتفاق هم افتاد. هرچند در جشنواره فیلم با بی مهری داوران مواجه شد و فیلم را به شکل عجیبی نادیده گرفتند اما همین نادیده گرفتن به ما کمک کرد؛ چون همه تعجب کرده بودند.
این فیلم از معدود فیلم هایی بود که سالن برج میلاد را کاملا پر کرد و از نگاه منتقدان رتبه اول را داشت...
درمجموع حضور ما در جشنواره به تبلیغات فیلم خیلی کمک کرد. به نظر من حضور در جشنواره مهم است. وقتی کسی در فستیوال حاضر می شود، باید همه چیز را بپذیرد و به رای داوران احترام بگذارد. ما هیچ وقت هیچ اعتراضی نکردیم و حتی دلخوری ای هم نشان ندادیم. بیشتر دیگران می گفتند که چرا اعتراض نمی کنید. علت این بود که بی توجهی محض و کامل می توانست به فیلم کمک کند که همین اتفاق هم افتاد.
با توجه به اینکه در جشنواره، در بخش هنر و تجربه هم بود، آیا احتمال اکرانش را در این گروه نمی دادید؟
نه این طور نیست، با اینکه هنر و تجربه اصلا گروه بدی نیست اما اگر این فیلم در بخش هنر و تجربه اکران می شد، واقعا در حقش ظلم بود. این فیلم قابلیت این را دارد که اکران عمومی بشود، برای همین ما این فیلم را اکران کردیم. ممکن بود اگر فیلم دیگری بود که ساخته بودیم و این گونه قابلیت ارتباط با مخاطب را نداشت، آن را در گروه هنر و تجربه اکران می کردیم که اکران خوبی هم هست.
سر فیلم پله آخر هم با شما صحبت کرده بودیم، راجع به اینکه در گیشه ارتباط مثبتی برای آن نیفتاده بود. آیا برای تهیه این کار با وسواس جلو نرفتید؟
ما اصلا به این ها فکر نکرده بودیم. پله آخر در شرایط نامطلوبی اکران شد. اول قرار بود آذرماه اکران شود و بعد شورای صنفی نمایش در آن دوره، در حق آن کم لطفی کردند و اکران فیلم را با هفت تا هشت سالن در اسفند انداختند. من نمی گویم و نمی دانم که اگر در آذر اکران می شد چه اتفاقی می افتاد. به هر حال این طور قابلیت ارتباط با مخاطب را نداشت. ولی در ادامه ما هیچ وقت به این فکر نکردیم که فیلمی بسازیم که مثل پله آخر کم نفروشد.
چرا تماشای این فیلم حال افراد را خوب می کند؟
تاریخ سینمای جهار پر است از فیلم هایی که بسیاری تدارک و نیروی انسانی برای آن ها گرد هم آمده اما در نهایت، حاصل کار چندان مطلوب نشده است. همچنین تاریخ سینما پر است از فیلم هایی که با سرمایه های آن چنانی تولید نشده اند اما گاه آنقدر حاصل کار مطلوب از کار درآمده که حتی بعضا جریان ساز شده است.
خیلی وقت ها هم گروهی حرفه ای گردهم می آیند تا فیلمی بسازند اما بعضا تا زمان نمایش هم نمی دانند حاصل کارشان چطور از آب درآمده است. فیلم سینمایی «در دنیای تو ساعت چند است؟» از این دسته از فیلم هاست.
فیلمی که هرچند پررنگ تر از همه، حضور زوج لیلا حاتمی و علی مصفا در آن به چشم می آمد، چهره هایی چون صفی یزدانیان (نویسنده و کارگردان)، همایون پایور (مدیر فیلمبرداری)، ایرج رامین فر (طراح صحنه)، جهانگیر میرشکاری (صدابردار)، فردین صاحب زمانی (تدوینگر) و کریستوف رضاعی (آهنگساز) به عنوان عوامل در آن گرد هم آمده بودند اما سرمایه گذاران فیلم که همان هسته اولیه به محوریت مصفا بودند، تا زمان اکران و چند روز پس از آغاز آن، از واکنش مخاطب نسبت به میزان پذیرش فیلم مطمئن نبودند، اما در نهایت واکنش مخاطبان به این فیلم خوب از کار درآمد. هرچند خیلی ها هستند که این فیلم را اتفاقی غیرمعمول و دارای سوژه ای بدیع نمی دانند اما بسیارند افرادی که از دیدن این فیلم حالشان خوب شده و به همین دلیل، مدافع و طرفدار آن شده اند. فیلمی که تماشاگرانش را به رشت می برد با موسیقی و حال و هوای گیلکی ماجرای عاشقانه دل انگیزی را برای آنان روایت می کند.
روزبه رخشا در این اثر سینمایی، ترانه هایی محلی را اجرا کرده است. او درواقع متن های جهانگیر سرتیپ پور را اجرا می کند که خیلی سال قبل، روی ملودی های معروف جهان شعرهای گیلکی گذاشت. درباره این موسیقی پس از نمایش فیلم در جشنواره فجر، بسیار سخن گفته شد.
خط اصلی این فیلم که جایزه بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر و جایزه فیپرشی جشنواره بوسان را به دست آورده است، به تهیه کنندگی علی مصفا، داستان چند گره عاطفی میان آدم هایی از نسل های مختلف است و به گفته صفی یزدانیان فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» به نوعی بخشی از زندگی او و هم نسلان اوست.
صفی یزدانیان، فیلمساز و مترجم، متولد سال 1339 در تهران است. او فارغ التحصیل کارشناسی سینما از دانشگاه هنر در سال 1368 بوده و از فیلم های مستند او به فیلم «نفس» و حضور آن در جشنواره فیلم های مستند ژان تی یی (فرانسه) و جشنواره فیلم بازارها (پاریس) و همین طور فیلم «در جست و جوی شهرزاد» و حضور آن در جشنواره فیلم های مستند آمستردام می توان اشاره کرد. فیلم کوتاه «قایق های من» ساخته وی نیز در سال 1385 جایزه بهترین فیلم داستانی را از جشنوراه فیلم کوتاه تهران دریافت کرد و در جشنواره سی ینا (ایتالیا) و کرک (ایرلند) نیز حضور داشت. یزدانیان از سال 1368 نیز به عنوان نویسنده با ماهنامه فیلم و چندین نشریه دیگر همکاری دارد.
صفی یزدانیان درباره شیوه انتخاب نام فیلم می گوید: «خیلی سال پیش کتاب «پاییز پدرسالار» مارکز را با ترجمه حسین مهری خوانده بودم و بعد هم کتاب را گم کردم، اما چند سطر از تک گویی راوی خطاب به محبوبش.
در ذهنم مانده بود. نوشتن فیلمنامه که جلو رفت، دیدم به روال مارکز، بیشتر طنینی شعرگونه دارد. بعد دیدم بخشی از آن تک گویی چقدر برای عنوان این فیلم مناسب است.
آن چند سطر چنان که در یاد من مانده چنین چیزی بود: «...کجاست عطر شیرین بیان نفست در این بوی گند غذای سرد؟ گل سرخت کجاست؟ عشقت کجاست؟ در دنیای تو ساعت چند است؟
یزدانیان که در سال های دور تجربه بازیگری هم دارد، فیلمنامه «سیمای زنی در دوردست» را هم سال 82 برای علی مصفا نوشته بود.
علی مصفا سال 1345 متولدشد. پدرش مظاهر مصفا و مادرش امیربانو کریمی، از چهره های شاخص دانشکده ادبیات دانشگاه تهران بوده اند. او سال 1374 در رشته مهندسی عمران از دانشکده فنی دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد.
او حدود 20 تجربه بازیگری در سینما (در دنیای تو ساعت چند است، چاقی، مرگ ماهی، گذشته، پله آخر، چیزهاییست که نمی دانی، آسمان محبوب، دوزخ- برزخ- بهشت، چه کسی امیر را کشت، جایی دیگر، پارتی، میکس، دختردایی گمشده، لیلا، برج مینو، همه دختران من، پری، امید)، دو تجربه بازی در مجموعه های تلویزیونی (کیف انگلیسی و پریدخت) داشته است. همچنین تاکنون دو فیلم سینمایی کارگردانی و دو فیلم هم تهیه کرده است.
• او همچنین برنده جایزه هیات داوران از جشنواره پونا برای پله آخر 1391
• برنده جایزه هیات داوران برای بهترین فیلمنامه برای پله آخر از جشنواره کرالا- 1391
• برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد از بیست و نهمین جشنواره فجر برای آسمان محبوب- 1389
• برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه اقتباسی برای پله آخر- 1390
• کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای (پارتی)- 1379
• کاندیدای تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (پارتی) دوره 5 جشن خانه سینما- سال 1380
• کاندیدای لوح زرین بهترین بازیگر مرد (پارتی)- سال 1381
• کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای (لیلا)- سال 1375
• برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای (پری)- سال 1373
بوده است.
در نهایت می توان گفت، تجربه نویسندگی، تهیه کنندگی، کارگردانی و بازیگری صفی یزدانیان و علی مصفا به همراه بازیگری همسر مصفا (لیلا حاتمی) که در این فیلم همراه مادر خود (زهرا حاتمی) حضوری یافته است، اثری سینمایی شده است که بسیاری از تماشای آن احساس خوب به دست می آورند و از این رو به محصولی سینمایی نمره قبولی می دهند: «در دنیای تو ساعت چند است؟»
فیلم ایرانی با لهجه
عشقی که جوان پسند نیست
اسماعیل میهن دوست- کارگردان و منتقد فیلم
صفی یزدانیان پس از سال ها مرارت توانست اولین فیلم خود یعنی «در دنیای تو ساعت چند است؟» را در دوران پختگی بسازد که به نظرم فیلم موفقی است و آن را دوست دارم. عشقی که در فیلم روایت می شود از نوع عشق هایی نیست که در فیلم های جوان پسند روایت می شود و شاید برای نسل های قبل تر بیشتر ملموس باشد؛ اگرچه مخاطب جوان هم با روایت این فیلم ارتباط برقرار می کند.
استفاده بهینه از فضای بصری شمال کشور که به سبک فیلم های فرانسوی پهلو می زند برای مخاطب لذتبخش است. فضای کوچک یک شهر ساحلی و مناسبات حاکم بر قصه با هم متناسب است و در حقیقت قصه فیلم ایجاب می کند که این فیلم در یک شهر کوچک و البته با ویژگی های بصری خاص ساخته شود. در حقیقت این قصه نمی توانست در تهران ساخته شود؛ رفتارهایی که شخصیت های فیلم دارند نمی تواند در شهری مثل تهران با ویژگی های خاص خود اتفاق بیفتد.
این است که انتخاب شهر کوچک و ساحلی برای لوکیشن این فیلم بسیار هوشمندانه و متناسب با قصه و فضای داستان است.
فیلمبرداری و نورپردازی خوب، نور یکدست و ابری با کنتراست کم توانسته فضایی یکدست را به صورت استرلیزه به دست آورد. علاوه بر هوای ابری و نورپردازی های ماهرانه، لوکیشن های فیلمبرداری هم بسیار ماهرانه انتخاب شده اند؛ مثلا کافه ای که شخصیت زن داستان در آن نشسته و شخصی بیرون از کافه آواز می خواند یا مثلا فضای پارک و اسکله کشتیرانی که جزو لوکیشن های فیلم است همه و همه کاملا با روایت داستان متناسب است، به طوری که به نظر می رسد همه این نورپردازی ها و لوکیشن ها به دقت چیده شده است.
یکی از نقاط قوت «در دنیای تو ساعت چند است؟» این است که کارگردان براساس سلیقه خود ترجیح داده که فیلم در فضایی فرانسوی جریان داشته باشد و توانسته این فضا را در یک فیلم ایرانی به خوبی نشان دهد. یک فیلم ایرانی با فضایی فرانسوی را می بینیم که نه حتما ایرانی صرف است و نه فرانسوی صرف و توانسته هردوی اینها را در خود جای دهد.
در کنار همه نقاط قوت «در دنیا تو ساعت چند است؟» شاید بتوان گفت نسخه ای از فیلم که در جشنواره اکران شد، تا حدی زمان زیادی داشت و شاید بهتر بود فیلم زودتر به پایان می رسید. در لحظات آخر فیلم که در جشنواره آن را دیدم به نظرم مخاطب تا حدی احساس می کند که فیلم طولانی شده است.
لحظاتی هم که رفت و برگشت های زمانی در فیلم وجود دارد نشان می دهد روایت داستان یک روایت خطی نیست که شاید تا حدی حس ناخوشایندی ایجاد می کند و مخاطب در ابتدای فیلم تا حدی دچار سردرگمی می شود.
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
بانویی که ولایت علی(ع) را در 10 سالگی ایشان پذیرفت/ خدیجه(س) هنگام ازدواج با پیامبر 40 ساله نبود!
مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بانویی که ولایت علی ع را در 10 سالگی ایشان پذیرفت خدیجه س هنگام ازدواج با پیامبر 40 ساله نبود رجبی دوانی به مناسبت دهم رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها به بیان فضائل این بانوی بزرگوار پرداخت و نقل قول های ادر دنیای تو ساعت چند است علی آقای مصفا
گفتگو با علی مصفا در دنیای تو ساعت چند است علی آقای مصفا عصر كه ميشد راه كج ميكرديم و از هفتهنامه مرحوم سينما خيابان جامي را تا راسته خيابان جمهوري گز ميكرديم و ميرفتيم به كافه مرحوم شده آنتراك در سينماي جمهوري روزنامه اعتماد عصر كه ميشد راه كج ميكرديم و از هفتهآیتالله علمالهدی: تمامی نقشههای دشمن علیه ما نتیجه عکس میدهد/ استفاده ابزاری از افراد برای منافع سیاسی بزر
آیتالله علمالهدی تمامی نقشههای دشمن علیه ما نتیجه عکس میدهد استفاده ابزاری از افراد برای منافع سیاسی بزرگترین خیانت استآیتالله علمالهدی گفت استفاده ابزاری از افراد برای منافع سیاسی بزرگترین خیانت است به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد آیتالله سید احمد علم&zwnjنقشه شوم برای کودک اصفهانی که رابطه نامشروع مادرش را دیده بود!
نقشه شوم برای کودک اصفهانی که رابطه نامشروع مادرش را دیده بود روز نو مردی که برای سرپوش گذاشتن بر رابطه پنهانیاش با یک زن نقشه قتل پسر چهار ساله او را طراحی کرده و در اجرای آن ناکام مانده بود همراه مادر کودک از سوی کارآگاهان جنایی اداره آگاهی شهرستان نجفآباد اصفهان دستگیرعلی مصفا: رنگ و بوی فرهنگ گیلکی ، سینماهای کشور را مملو کرده است
علی مصفا رنگ و بوی فرهنگ گیلکی سینماهای کشور را مملو کرده است استانها > گیلان - تهیه کننده و بازیگر فیلم در دنیای تو ساعت چند است بیان کرد رنگ و بوی فرهنگ گیلکی در این فیلم به کارگردانی صفی یزدانیان موجب استقبال گیلانیان از آن شده است علی مصفاگفت اینعلی مصفا: رنگ و بوی فرهنگ گیلکی، سینماهای رشت را مملو کرده است
علی مصفا رنگ و بوی فرهنگ گیلکی سینماهای رشت را مملو کرده است خبرگزاری پانا تهیه کننده و بازیگر فیلم در دنیای تو ساعت چند است بیان کرد رنگ و بوی فرهنگ گیلکی در این فیلم به کارگردانی صفی یزدانیان موجب استقبال گیلانیان از آن شده است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ خرداد ساعت 13 54 به گزارش خبدرآمد روزانه احسان علیخانی از «ماه عسل»
درآمد روزانه احسان علیخانی از ماه عسل هفته نامه طلوع صبح - که نخستین شماره آن بر روی دکه ها رفته - نوشت با شروع ماه مبارك رمضان مطابق چند سال گذشته شاهد پخش برنامه ماه عسل از شبكه سه سيما هستيم هفته نامه طلوع صبح - که نخستین شماره آن بر روی دکه ها رفته - نوشت با شروع ماهواکنش تند علیخانی به انتقادات از درآمد «ماه عسل»
واکنش تند علیخانی به انتقادات از درآمد ماه عسل تاریخ انتشار پنجشنبه ۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۲۹ احسان علیخانی به پارهای از انتقادات درباره درآمد «ماه عسل» پاسخ داد به گزارش جامجم سیما احسان علیخانی در میان گفتوگو با مهمانان شب پنجم رو به دوربین از بی&zخواستگاری غيرمنتظره عليخانی در ماه عسل
خواستگاری غيرمنتظره عليخانی در ماه عسل ماه عسل در هفتمین روز از ماه مبارك رمضان پنجره هفتم برنامه خود را با یک اتفاق غیر منتظره به روی چشمان مشتاقان خود گشود به گزارش فرهنگ نیوز شب گذشته در هفتمین روز از ماه مبارك رمضان «ماه عسل» پنجره هفتم را به روپای «ماه عسل» علیخانی به مجلس باز شد!
پای ماه عسل علیخانی به مجلس باز شد نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی از حمایت موسسه غیرمجاز از برنامه تلویزیونی ماه عسل انتقاد کرد خبرگزاری مهر نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی از حمایت موسسه غیرمجاز از برنامه تلویزیونی ماه عسل انتقاد کرد در پایان جلسه ععلی جنتی: هر چه دارید از آقای مرادخانی بپرسید
در جمع خبرنگاران علی جنتی هر چه دارید از آقای مرادخانی بپرسید علی جنتی که در مراسم بازگشایی ارکستر ملی موسیقی ایران حضور یافته بود پس از اتمام مراسم سوالات خبرنگاران را در خصوص ابهامات ایجاد شده در خصوص لغو کنسرت ها را بی پاسخ گذاشت به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز علی جنتی کهواکنش محمدعلی کشاورز به پیامکهای دروغین درگذشتش
دروغ گفتن گناهی بزرگ واکنش محمدعلی کشاورز به پیامکهای دروغین درگذشتش این بازیگر با سابقه سینما تئاتر و تلویزیون در واکنش به پیامکهای دروغینی که مبنی بر درگذشت وی منتشر میشود گفت من نمیفهمم که چرا دولت برای جلوگیری از انتشار این دروغها هیچ اقدامی نمیکند به گزارش سرویس فرمحسن علیاکبری در گفتوگو با فارس خبر داد آغاز اکران «یاسین» با شروع ماه مبارک رمضان/اکران در رمضان
محسن علیاکبری در گفتوگو با فارس خبر دادآغاز اکران یاسین با شروع ماه مبارک رمضان اکران در رمضان پیشنهاد مدیران سینمایی بودتهیه کننده فیلم سینمایی یاسین با اشاره به مضمون قرآنی فیلم گفت به پیشنهاد مدیران سازمان سینمایی فیلم یاسین از روز چهارشنبه به مناسبت ماه مبارک رمضان اکرانشتوضیح علیخانی درمورد تغییر دکور "ماه عسل"
توضیح علیخانی درمورد تغییر دکور "ماه عسل" مجری برنامه تلویزیونی ماه عسل گفت دکور امسال این برنامه نسبت به سالهای گذشته ساده تر شده است به گزارش فرهنگ نیوز «احسان علیخانی» که شب گذشته مهمان تلفنی برنامه تلویزیونی گلخانه بود در گفت و گوییی کوتاه دربارهعبدالعلی دستغیب: حمایت وزارت ارشاد از نویسندگان جوان به آینده ادبیات کمک می کند
کافه کتاب 39 عبدالعلی دستغیب حمایت وزارت ارشاد از نویسندگان جوان به آینده ادبیات کمک می کند درخواست یک نویسنده از وزارت ارشاد از نویسندگان جوان و پیشکسوتان حمایت مادی و معنوی شود نسرین خدایاری عبدالعلی دستغیب که رد 16 آبانماه سال 1310 متولد شده و در سال 1382 به پاس زحمات خودخبرسازی دروغ علیه صداوسیما
خبرسازی دروغ علیه صداوسیما تاریخ انتشار سه شنبه 2 تیر 1394 ساعت 09 46 | شماره خبر 1991292807583297858 تعداد بازدید 14 پ پ فاز جدید تخریب سازمان صدا و سیما از روز یکشنبه توسط خبرگزاری ایلنا با انتشار خبر کذب تفکیک جنسیتی در معاونت صدا کلید خورد و روزنامه آفتاب یزد دیروز بابازیگر ایرانی و نواده فتحعلی شاه در یک سریال آمریکایی!
سارا شاهی بازیگر آمریکایی ایرانیتبار در سریال تلویزیونی جنایی رِی داناوان بازی میکند این سریال از سال 2013 در شبکه تلویزیونی شوتایم پخش میشود سارا شاهی در سومین فصل از سریال تلویزیونی پر بیننده رِی داناوان Ray Donovan در کنار لیو شرایبر جان وویت یان مکشین و کیتی ه-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها