تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 20 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس فرزندش را ببوسد ، خداوند عزّوجلّ براى او ثواب مى نويسد و هر كسى كه او را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810404090




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تدریس اختیاری در دانشگاهها راه توسعه علوم شناختی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دبیر ستاد علوم شناختی تأکید کرد:
تدریس اختیاری در دانشگاهها راه توسعه علوم شناختی

کمال خرازی


شناسهٔ خبر: 2785717 - سه‌شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷
دانش و فناوری > علم و دانش

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی گفت:یکی از راههای توسعه رشته علوم شناختی، تدریس اختیاری این رشته در دانشگاههاست. به گزارش خبرگزاری مهر، کمال خرازی طی نشستی که در دانشگاه صنعتی شریف داشت، عنوان کرد: سوق دادن رساله ها در دانشکده ها به سمت علوم شناختی، فعال کردن و تشکیل رشته علوم شناختی در دانشکده ها و جذب دانشجو در این رشته میان رشته ای، تدریس درس علوم شناختی به صورت درس اختیاری در دانشکده ها و نیز تأسیس دپارتمان علوم شناختی و یا حتی پژوهشکده یا دانشکده علوم شناختی از مدلها و راههای مختلف توسعه این رشته جدید علمی در دانشگاههای کشور است.

وی ضمن معرفی فعالیت ستاد علوم شناختی به بررسی نحوه همکاری دانشگاهها برای توسعه هرچه بیشتر رشته علوم شناختی در ایران پرداخت و گفت: این علم به عنوان یکی از رشته­ های نوین علمی و فناوری در هزاره جدید مطرح است و به همین دلیل در اکثر کشورها سرمایه گذاری کلانی برای توسعه آن انجام شده است.

خرازی افزود: اکنون روشهای مختلفی برای توسعه این حوزه در کشور در دست تجربه است، البته هر دانشگاه به تناسب شرایط آن دانشگاه روش بهینه را انتخاب خواهد کرد، اما مهم آن است که روح فعالیت بین گروهی، تلاش جمعی و ارایه پروژه­ های مشترک و بین رشته­ ای در دانشگاهها رشد یابد.

خرازی با اشاره به اینکه ظرفیتهای بسیار زیادی در دانشگاه صنعتی شریف وجود دارد، گفت: می توان با هدایت این ظرفیتها در جهت علوم و فناوریهای شناختی به آنچه شایسته این دانشگاه است، دست یافت.

در این نشست دکتر محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف پس از اظهارات روسا و اساتید دانشکده های مختلف دانشگاه گفت: در این دانشگاه فعالیتهای مختلفی در حوزه علوم شناختی در جریان است و ظرفیت اجرای پروژه های علمی بیشتر نیز وجود دارد.

وی افزود: سوق دادن پروژه های کارشناسی ارشد و دکتری به سمت این دانش نوین و نیز تقویت هماهنگی بین دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی ایران که از دیرباز وجود بر قرار بوده است، کمک زیادی به انجام فعالیتهای مورد نظر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی خواهد کرد.

فتوحی افزود: توسعه این شاخه از دانش و فناوری میان رشته ای در دانشگاه شریف می­تواند با ارائه برخی از دروس علوم شناختی در دانشکده های مختلف آغاز شود.به گزارش مهر، در این نشست، اساتید دانشگاه شریف ضمن توضیح تحقیقاتی که در ارتباط با علوم و فناوریهای شناختی در دست اجرا دارند نظرات خود را در زمینه اهمیت علوم شناختی و نحوه توسعه آن در دانشگاه ابراز کردند و دکتر تجریشی معاون پژوهشی دانشگاه و دکتر میرعمادی معاون آموزشی دانشگاه نیز با بیان نظرات خود پیشنهاد کردند که یک شورای راهبری برای تصمیم گیری  و برنامه ریزی در حوزه علوم و فناوریهای شناختی تشکیل شود.

همچنین دکتر محمدتقی جغتایی مشاور آموزش ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، دکتر مجید نیلی احمدآبادی مدیر پژوهش ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی نیز حضور داشتند و توضیحاتی را در زمینه نحوه همکاری ستاد و دانشگاه شریف ارائه کردند. 









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن