تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842852882




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نحوه استناد به مقاله علمی پژوهشی


واضح آرشیو وب فارسی::

چکیده : قبل از پرداختن به نحوه استناد دهی به مقاله علمی پژوهشی، باید این را بدانید که در استناد دهی بادی تا جای ممکن اطلاعات کامل اثر را وارد کنید که وقتی خواننده مقاله را مطالعه کرد دقیقا متوجه شود که منابع شما چه مقالاتی بوده است. هر نوع استناد دهی مقاله باید این اطلاعات را داشته باشید. نام صاحب اثر یا نویسنده، عنوان مقاله، تاریخ انتشار مقاله، نام مجله، محل انتشار، شماره DOI یا آدرش الکترونیکی اثر  و سایر اطلاعات.

 

قبل از پرداختن به نحوه استناد دهی به مقاله علمی پژوهشی، باید این را بدانید که در استناد دهی بادی تا جای ممکن اطلاعات کامل اثر را وارد کنید که وقتی خواننده مقاله را مطالعه کرد دقیقا متوجه شود که منابع شما چه مقالاتی بوده است. هر نوع استناد دهی مقاله باید این اطلاعات را داشته باشید. نام صاحب اثر یا نویسنده، عنوان مقاله، تاریخ انتشار مقاله، نام مجله، محل انتشار، شماره DOI یا آدرش الکترونیکی اثر  و سایر اطلاعات. برای استناد دهی مقاله علمی پژوهشی یا رفرنس دهی در مقاله isi استاندارد هایی وجود دارد که به نظم ارجاع دهی کمک می کند. از معروف ترین این استاندارد ها نحوه ارجاع‌دهی انجمن روان‌شناسی آمریکا (APA)، انجمن زبان‌شناسی نوین آمریکا (MLA)، شیکاگو، ونکوور و هاروارد می باشد.


نحوه استناد به مقاله علمی پژوهشی

نحوه استناد به مقاله علمی پژوهشی

نحوه رفرنس دهی به مقاله علمی پژوهشی از آنجایی اهمیت پیدا می کند که باید مقالاتی که از آن ها در نگارش مقاله علمی پژوهشی استفاده کرده ایم را ذکر کنیم. بخش منابع و مراجع در انتهای یک مقاله علمی پژوهشی بخش بسیار مهمی است. برای چاپ مقاله علمی پژوهشی ، اولین موضوعی که مورد توجه ایتور مجله است، دقت در استنادات است. جالب است بدانید که عمده مشکلات پژوهشگران در نگارش مقاله علمی پژوهشی، مربوط به بحث نحوه استناد به مقاله است. لذا در این مطلب به نحوه رفرنس دهی به مقاله علمی پژوهشی به روش apa،  نحوه رفرنس دهی در مقاله isi و نحوه ارجاع درون متنی در مقاله آشنا خواهیم پرداخت  تا با اصول استناد دهی در مقاله های علمی پژوهشی آشنا شویم.

نحوه رفرنس دهی به مقاله علمی پژوهشی به روش apa

روش  APA در استناد دهی مقالات بیشترین کاربرد را دارد بنابراین برای توضیح نحوه رفرنس دهی به مقاله علمی پژوهشی این روش را برگزیدیم.

نام خانوادگی مولف را بنویسید. در سبک APA نام خانوادگی نویسنده در ابتدا ذکر می شود. پس از آوردن نام خانوادگی، یک کاما بگذارید بعد حرف اول نام نویسنده را بنویسید. اگر بیش از یک نویسنده داشته باشیم، بعد از  نام دوباره کاما گذاشته و از علامت & استفاده می کنیم. سپس نام خانوادگی نویسنده دوم، کاما و حرف اول نام نویسنده دوم را وارد می کنیم. به عنوان مثال:

Kringle, K., & Frost, J

تاریخ انتشار مقاله را بنویسید. سال انتشار مقاله را پس از نام نویسنده و درون پرانتز وارد کنید.  عنوان مقاله را بنویسید. به عنوان مثال:

“Kringle, K., & Frost, J. (2012)

عنوان مقاله تان را بعد از پرانتر وارد کنید. اگر مرجع تان انگلیسی است، حرف اول رفرنس را با حروف بزرگ بنویسید. به عنوان مثال:

Kringle, K., & Frost, J. (2012). Red noses, warm hearts: The glowing phenomenon among  North Pole reindeer

اطلاعاتی در مورد محل چاپ رفرنس را در ادامه بنویسید. در صورتی که مقاله ای که انتخاب کردید در یک مجله علمی معتبر چاپ شده است، نام مجله را نیز وارد کنید. دقت داشته باشید که نام مجله را به صورت دقیق و ایتالیک درج کنید. به عنوان مثال:

Kringle, K., & Frost, J. (2012). Red noses, warm hearts: The glowing phenomenon among North Pole reindeer. Journal of Literary Criticism

شماره و دوره مجله را در ادامه بیارید. ژورنال های علمی عددی برای شماره و دوره به مقاله اختصاص می دهند. بنابراین پس از آوردن نام مجله، شماره ودوره را بنویسید. این نگارش به این صورت است که عدد دوره را بعد از نام مجله و عدد شماره را داخل پرانتز و بعد عدد دوره وارد کنید. به عنوان مثال:

Frost, J. (2012). Red noses, warm hearts: The glowing phenomenon among North Pole reindeer. Journal of Literary Criticism,5( 8)

در ادامه شماره صفحاتی که مقاله در مجله مدنظر چاپ شده را نیز بنویسید. شماره صفحات مجلات در مقالات، معمولا در بالا یا پایین صفحات مقاله درج شده است. لذا با توجه به صفحات مقاله، شماره صفحات را وارد کنید. به عنوان مثال:

Frost, J. (2012). Red noses, warm hearts: The glowing phenomenon among North Pole reindeer. Journal of Literary Criticism,5( 8), 10-25

توجه داشته باشید که اگر مقاله را از روی یک روزنامه برداشته اید، باید قبل شماره صفحات فارسی “صص” و قبل شماره صفحات انگلیسی “PP” قرار دهید.

آدرس URL  یا شماره DOI  را بنویسید. مجلات معتبر معمولا برای مقالات خود شماره شناسه DOI در نظر می گیرند. در قسمت اخر رفرنس دهی، باید این شماره درج شود. اگر برای مقاله ای آن شماره در دسترس نبود، از آدرس اینترنتی استفاده می شود. به عنوان مثال:

Frost, J. (2012). Red noses, warm hearts: The glowing phenomenon among North Pole reindeer.  European Journal of Marketing, 41, 1245-1283. doi:10.1108/03090560

Frost, J. (2012). Red noses, warm hearts: The glowing phenomenon among North Pole reindeer.  http://www.science.com/

نحوه ارجاع درون متنی در مقاله

ارجاع نوعی توصیف کتاب شناختی از منابع استفاده شده است. در ارجاع باید اطلاعات اثر را منحصر به فرد توصیف کنیم و خواننده از سبک ارجاع دهی ما آگاه شود. اطلاعاتی که در بخش مراجع باید درج شود بر حسب نوع مقاله متفاوت است.

ارجاع دهی دو نوع است: ارجاع درون متنی و ارجاع کامل.

ارجاع کامل برای توصیف منبع است اما ارجاع درون متنی یک لینک به ارجاع کل است. ارجاع درون متنی نیز به دو صورت انجام می شود. مورد اول ارجاع بازگویی است که شما با مطالع مقاله ای، نطر خود را بازگو و درج می کنید و مرجع را نیز وارد می کنید. اما در ارجاع دهی درون متنی به صور نقل قول مستقیم، عین عبارت نویسنده دیگر را با استفاده از علامت (« ») گیومه درون متن خود قرار می دهید و مرجع را ذکر می کنید.

استناد دهی به مقالات برای کامل بودن بخش مراجع ضروری است. درواقع برای چاپ مقاله علمی پژوهشی،  اولین بخشی که مورد توجه سردبیر مجله است، بخش منابع می باشد. لذا دانستن و عمل کردن به فرمت رفرنس دهی صحیح از ضروریاتی است که هر نویسنده ای باید بداند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن