تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843764760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخشنده:در فیلم اجتماعی نباید دروغ گفت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: درخشنده:در فیلم اجتماعی نباید دروغ گفت خبرگزاری پانا: پوران درخشنده تاكید كرد: در فیلم اجتماعی نباید دروغ گفت و فیلم اجتماعی از حقایق جامعه بر می خیزد. سینمای اجتماعی که از هنجارهای یک جامعه صحبت می کند، باید یادآوری کند که چیزهایی را در زندگی از دست می دهید.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ خرداد ساعت 12:36

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا، نشست مشترک هیات داوران بخش مسابقه فیلم های سینمایی بین الملل با حضور برمک اکرم (کارگردان افغان) ، پیتر هایلرات (تهیه كننده آلمانی) آئورلیانو آمادئی (کارگردان ایتالیایی) ، ماریوس هولست (كارگردان نروژی) و پوران درخشنده کارگردان ایرانی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

در این نشست بحث اصلی درباره رابطه بین سینما و زندگی شهری بود كه در این زمینه پوران درخشنده گفت: سینما و زندگی در شهر جدا از هم نیستند و سینما چیزی كه در شهر هست را تصویر می کند. سینما از واقعیت هایی می گوید که در شهر جریان دارند و تمام آداب و اصول، فضا و زندگی که رد شهر دیده می شود را شامل می شود.

وی ادامه داد: فکر می کنم اگر هر روز تصور كنید که آدم ها چطور سرکار می روند یا چطور بر می گردند و تفاوت را در رفت و آمدهایشان ببینید، می بینید كه این نوع زندگی هر روز تكرار می شورد و همه آدم ها یی كه در شهر زندگی می كنن، درگیر تكرار هستند.

كارگردان فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» با اشاره به اینكه رشد تكنولوژی در شهرها می‌تواند آدم ها را از هم دور یا به هم نزدیك كند، عنوان كرد: در تمام دنیا شرایط به شكلی شده است كه وقتی وارد یک خانواده می شوید، همه اعضای خانواده سرگرم موبایل و لپ تاپ شان هستند و همین طور زندگی می کنند و از یکدیگر دور می شوند. به همین دلیل هر کسی در دنیا و فضای خاص خودش زندگی می کند.

وی افزود: این موضوع در تمام دنیا وجود دارد و من نگران این هستم که چطور خانواده ها می خواهند خودشان را با این شرایط وفق دهند و با حفظ روابط، یكدیگر را نیز درك كنند.

درخشنده با بیان اینكه تکنولوژی باعث شده کمتر ببینیم و بشنویم، اضافه كرد: این روزها حتی دیگر نمی‌توانیم برای خودمان باشیم. زندگی مدرن آدم ها را از هم دور و فضا را برای عشق ورزیدن تنگ می كند..

این داور همچنین تاكید كرد: در فیلم اجتماعی نباید دروغ گفت و فیلم اجتماعی از حقایق جامعه بر می خیزد. سینمای اجتماعی که از هنجارهای یک جامعه صحبت می کند، باید یادآوری کند که چیزهایی را در زندگی از دست می دهید. سینما تلاش می کند حتی در واقعیت های تلخ جامعه، امید را نشان دهد.

برمک اكرم، كارگردان افغان نیز در این نشست تاكید كرد: هرچه شهر ها بزرگتر می شوند آدم ها برای یکدیگر ناشناس‌تر می شوند. به نظر من سینما می تواند روابط بین انسان ها را به یكدیگر یادآوری كند تا از حال همدیگر باخبر باشند.

وی ادامه داد: یکی از فایده های تکنولوژی این است که باعث می شود مردم بتوانند در یک شهر یکدیگر را پیدا کنند، حتی می توان موقعیت ها آدم ها را روی گوشی های موبایل پیدا کرد!

پیتر هایلرات، تهیه كننده آلمانی از دیگر حاضران نشست بود. وی درباره رابطه سینما و زندگی شهری اینگونه توضیح داد: بیشتر مردم در تمام دنیا در شهر زندگی می کنند. برای همین وقتی ما می خواهیم فیلم داستانی در شهر و درباره شهر بسازیم. هسته مرکزی هر جامعه ای هم همان شهر است و داستان ما نیز در شهر می گذرد.

وی با اشاره به اینكه در سینما امید وجود دارد و باید حقیقت ها را نشان دهیم، اظهار كرد: به دلیل رشد تكنولوژی من ترس دور شدن آدم ها از یکدیگر را دارم، اما فکر می کنم برنامه های اجتماعی جدید هم باعث شده که آدم ها دوستانی از سراسر کشور داشته باشند و ارتباطات در دنیا گسترش پیدا كند.

آئورلیانو آمادئی از کارگردان ایتالیایی یكی دیگر از اعضای داوران نیز در نشست حاضر بود، با بیان اینكه وجوه مشترك میان بسیاری از كشورها وجود دارد، گفت: ریشه های مشابه میان كشورها را می توان پیدا كرد و همیشه چیزهایی كه پیشینیان ما داشته اند را دوباره مورد استفاده قرار می دهیم. البته نباید فراموش كنیم كه به فرهنگ انسانی احترام بگذاریم.

وی همچنین با بیان اینكه وقتی چیزی را بدست می‌آوریم، مطمئنا چیزهای دیگری را از دست می دهیم، افزود: با ورود تكنولوژی به زندگی‌مان چیزهایی را بدست آورده ایم، اما به هر حال جنبه های منفی هم وجود دارد، درست مانند زمانی که هواپیما اختراع شد، ماجراجویی و سفر به شکل واقعی اش را از دست دادیم، اما هواپیما ما را سریع تر به مقصد می رساند.

این كارگردان ایتالیایی اظهار كرد: سینما یک دانش است که دانش و آگاهی درباره مردم جهان را به ما منتقل می کند و فکر نمی کنم بتواند به کسی آسیب برساند. به دلیل اینکه سینما به سراسر دنیا سفر می کند، می تواند امید را هم به وجود بیاورد.

ماریوس هولست، كارگردان نروژی نیز اظهار كرد: برای من سینما فضایی است که می توان در آن صبر و طاقت انسان ها را بررسی کرد.

وی همچنین تاکید کرد: دغدغه من در دنیای امروز این است که به دلیل تكنولوژی و سرعت زیاد، مردم تمرکز روی یک داستان و دنبال کردن قصه یک فیلم را از دست داده اند، به خصوص در نسل جوان این موضوع بیشتر است و زنانی كه آن ها صرفا برای فیلم دیدن اختصاص می دهند و کار دیگری را انجام ندهد، رفته رفته کمتر می شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن