تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندم از خواندن قرآن غافل مباش، زيرا كه قرآن دل را زنده مى كند و از فحشاء و زشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802527994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیلم هایی علیه سینمای ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
فیلم هایی علیه سینمای ایران




فیلم هایی که به پشت صحنه سینمای ایران پرداخته اند و در قالب طنز یا جدی بخشی از مراودات را روی پرده آورده اند.











روزنامه هفت صبح: فیلم هایی که به پشت صحنه سینمای ایران پرداخته اند و در قالب طنز یا جدی بخشی از مراودات را روی پرده آورده اند.

وقتی همه خوابیم/ 1387

* کارگردان: بهرام بیضایی

* معضلی که به آن پرداخته: بحث فروش نقش ها توسط تهیه کننده ها


فیلم هایی علیه سینما



* نگاه کارگردان به موضوع: بیضایی در این فیلم خیلی مستقیم به بحث زد و بندهای پشت صحنه سینما پرداخته و نشان داده که کارگردان ها برای فیلمسازی با چه موانعی روبرو هستند. تهیه کننده هایی که صرفا برای سود بیشتر حاضرند هر کس و ناکسی را به فیلم وارد کنند و دیگر بحث حرفه ای بازیگری برایشان اهمیت چندانی ندارد. سینما کم کم به جایی می رسد که حرفه ای ها حذف می شوند و اعتراضات کارگردان هم به جایی نمی رسد.

بیضایی در واقع با شبیه سازی تهیه کننده فیلم با حمید اعتباریان بر او تاخت و این تهیه کننده را عامل نافرجامی «لبه پرتگاه» دانست. بعد از اکران فیلم در جشنواره، خیلی ها بر بیضایی خرده گرفتند و شیوه او در پرداخت عریان به حواشی سینما را نپسندیدند. اعتباریان مدت ها سکوت کرد و بعد در گفتگویی پاسخ بیضایی و دلیل نافرجامی را عنوان کرد و خود بیضایی را مقصر دانست.

سوپراستار/ 1387

* کارگردان: تهمینه میلانی

* معضلی که به آن پرداخته: رفتارهای اجتماعی سوپراستارها و نگاه تحقیرآمیزی که به سایرین دارند


فیلم هایی علیه سینما



* نگاه کارگردان به موضوع: میلانی با به تصویر کشیدن زندگی سوپراستاری به اسم کوروش زند، در واقع می خواهد شمایی کلی از وضعیت برخی سوپراستارها در دنیای واقعی و پشت صحنه به مخاطبان نشان دهد. سوپراستارهایی که چنان از خودشان بی خود می شوند که حتی حال و حوصله رفتار درست با اطرافیانشان را هم ندارند.

کوروش زند چه در پشت صحنه و چه زندگی واقعی، یک خودشیفته واقعی است. تصویری جز خودش در سر ندارد. حتی دیوارهای خانه اش هم تصویری جز خودش به او نشان نمی دهند. می زند، می شکند، توهین می کند و نگاهش به آدم ها طوری است که انگار وسیله ای هستند تا او را به آنچه می خواهد برسانند.

این مسئله حتی در روابط احساسی و خانوادگی آنها هم جریان دارد. زن و زندگی اش را رها می کند، حتی سرنوشت بچه توی شکم همسرش هم برایش اهمیتی ندارد و تا سالیان سال اصلا نمی داند بچه ای هم دارد.

ستاره ها/ 1384

* کارگردان: فریدون جیرانی

* معضلی که به آن پرداخته: اعتراض به فراموش شدن و به حاشیه راندن بزرگان سینما


فیلم هایی علیه سینما



* نگاه کارگردان به موضوع: او در «ستاره می شود» به خوبی مفهوم بی رحمی سینما در تقابل با حرفه ای ها و بزرگان قدیم این عرصه را به نمایش گذاشته. از بازیگر تراز اول زن که زمانی در اوج قرار داشته و الان نیم نگاهی هم به او نمی شود تا پیرمردی که پس از سال ها دوری قرار است نقش کوتاهی بازی کند اما به خاطر نداشتن اعتماد به نفس، مدام خراب می کند اما جوان های سینما تحمل او را ندارند.

فیلم در جایی هم بی رحمی سینما در قبال هنروران (سیاهی لشکرها) را به نمایش می گذارد؛ آنهایی که سالیان سال پشت صحنه فیلم ها حسرت می خورند اما به جایی نمی رسند. بدترین برخوردها را می بینند و در کنار بازیگران اصلی، حتی از کوچکترین امکانات و احترامی برخوردار نیستند.

او در «ستاره بود» باز هم روی بی رحمی سینما تاکید می کند. جیرانی در این فیلم ادای دینی می کند به سرنوشت تلخ روح انگیز سامی نژاد هنرپیشه دختر لر.

میکس/ 1378

* کارگردان: داریوش مهرجویی

* معضلی که به آن پرداخته: سختی های فیلمسازی در ایران


فیلم هایی علیه سینما



* نگاه کارگردان به موضوع: این فیلم در دسته آثاری قرار می گیرد که در مذمت سینما ساخته شده اند. مهرجویی در این فیلم می خواست تمام سختی هایی که در مسیر فیلمسازی تحمل کرده را به نمایش بگذارد و نشان دهد که بی نظمی در پشت صحنه سینما فریاد می کند.

او در این مسیر به همه کنایه زد، از عوامل فنی مثل تدوینگر و آهنگساز گرفته تا دستگاه نظارتی و خود کارگردان و ... البته صرفا روی صحبت مهرجویی با عوامل پشت صحنه نبود. او پا را فراتر گذاشته و به منتقدان و خبرنگاران هم متلک اندخته بود.

حتی خارج از این بحث، گوشه چشمی به سلیقه پایین آمده تماشاگران هم داشت. حتی مسائل خصوصی پشت صحنه سینما از جمله حواشی نظیر اختلاف زن و شوهری هم از جمله مواردی بود که از نگاه کارگردان دور نمانده بود. خلاصه اینکه با نمایش تمام این مسائل، خستگی اش را به تصویر کشید.

قندون جهیزیه/ 1393

* کارگردان: علی ملاقلی پور

* معضلی که به آن پرداخته: دودره بازی اهالی سینما


فیلم هایی علیه سینما



* نگاه کارگردان به موضوع: این فیلم هنوز اکران نشده و شاید خیلی ها چندان از چند و چون آن اطلاع نداشته باشند. ماجرا از ورود یک تیم فیلمسازی به خانه مردی شروع می شود که وضع مالی خوبی ندارد.

او در واقع خانه اش را با تمام مشکلات در اختیار این تیم می گذارد تا با پولی که در قبالش می گیرد، زندگی اش را بگذراند. بعد از تحمل تمام سختی ها و نگرانی ها و دعوا با همسایه ها زمانی که برای وصول پول سراغ آنها می رود متوجه می شود که قول اهالی سینما قول نیست و پولی که وعده داده اند شاید نچند سال طول بکشد تا به دست صاحبش برسد.

نکته جالب ماجرا این است که آنها حتی به وسایل خانه مرد هم رحم نکرده اند و قندان جهیزیه زن او را هم قاطی وسایل برده اند و به راحتی دارند در دفتر فیلمسازی شان از آن استفاده می کنند. ملاقلی پور در «قندون جهیزیه» با شوخی و مطایبه فضای پشت صحنه سینمای ایران و روابط میان عوامل فیلم را به نقد کشیده است.








تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن