تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802606630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرنوشت ناوگان دریایی را به کشتی‎سازان داخلی گره نزنیم/ ایران دارنده بزرگترین ناوگان حمل نفتی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون فنی و بازرگانی کشتیرانی:
سرنوشت ناوگان دریایی را به کشتی‎سازان داخلی گره نزنیم/ ایران دارنده بزرگترین ناوگان حمل نفتی
معاون فنی و بازرگانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر سرنوشت توسعه ناوگان کشور را به توان محدود کشتی‎سازی‎های کشور گره بزنیم، در آینده رشد و توسعه ناوگان هم به دلیل محدود بودن توان کشتی‎سازان محدود خواهد شد.

فوری** سرنوشت ناوگان دریایی را به کشتی‎سازان داخلی گره نزنیم/ ایران دارنده بزرگترین ناوگان حمل نفتی
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ علی عزتی که امروز (سه شنبه) در پنل «توسعه حمل‎ونقل دریایی در برنامه ششم» در بیست و سومین همایش ارگان‎های دریایی سخن می‎گفت؛ افزود: ایران در حال حاضر با در اختیار داشتن دو ناوگان بزرگ تجاری و نفتی، در سطح جهان و منطقه دارای برند است که در این میان، شرکت ملی نفتکش ایران با در اختیار داشتن بیش از 60 شناور بزرگ‌ترین ناوگان حمل نفت و فرآورده‎های نفتی جهان محسوب می‎شود.


وی با بیان اینکه «در برنامه‎های اول تا سوم توسعه عملا هیچ حکمی در حمایت از بخش حمل‎ونقل دریایی وجود نداشت»، افزود: توسعه   ناوگان دریایی ایران در این مقطع، صرفا با اتکا به بضاعت خود کشتیرانی‎ها و استفاده از ظرفیت‎های فضای کسب و کار و وام‎های خارجی صورت گرفت.


به گفته عزتی، تنها بند مربوط به حمل و نقل دریایی در برنامه چهارم هم نوسازی و ایمن‌سازی ناوگان حمل و نقل با استفاده از تسهیلات وجوه اداره شده بود که این موضوع هم در سطح شناورهای کوچک و متوسط بود و تسهیلاتی برای ناوگان اقیانوس‎پیما در نظر گرفته نشد.


وی افزود: در برنامه پنجم هم سازمان بنادر و دریانوردی مکلف به ایجاد نظام انعطاف‎پذیر تعرفه‎های بندری و دریایی شده بود که تاکنون محقق نشده است. 


معاون فنی و بازرگانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «ناوگان تجاری کشور در سال‎های اخیر و بر اثر تحریم‎ها با شرایط سختی مواجه بوده‎اند»، تأکید کرد: باید در دو برنامه ششم و هفتم که قبل از اتمام مقطع سند چشم‎انداز 1404 در پیش داریم؛ به طور جدی به توسعه ناوگان بپردازیم.


وی با بیان اینکه «برای تدوین برنامه ششم ساختار مدونی بوجود آمده است»، توضیح داد: در زیربخش «حمل‎ونقل دریایی» پنج کارگروه از سوی سازمان بنادر و دریانوردی تعریف شده که بخش مربوط به ناوگان دریایی به کشتیرانی جمهوری اسلامی سپرده شده که در این جهت، احکام مختلفی را تدوین و به سازمان بنادر و دریانوردی ارائه کرده است.


عزتی در ادامه به تشریح راهکارهای پیشنهادی برای طرح در برنامه ششم در بخش ناوگان دریایی پرداخت و گفت: اولین مورد افزایش سهم ناوگان دریایی داخلی از تجارت دریایی کشور است که در این زمینه، باید تسهیلاتی نظیر تخفیف 10 درصدی عوارض برای ناوگان تحت پرچم اعمال شود. 


وی از «ایجاد، توسعه، نوسازی و به‎روزآوری نلوگان دریایی داخلی» به عنوان دومین موضوع پیشنهادی برای طرح در برنامه ششم یاد کرد و گفت: در سال‎های گذشته به علت تحریم‎ها نوسازی ناوگان نداشتیم و بایستی تمهیداتی برای جبران آن اتخاذ شود.


این فعال صنعت کشتیرانی ایران با بیان اینکه «در سال‎های گذشته به علت نداشتن ناوگان در برخی حوزه‎های حساس ضربه خوردیم»، تصریح کرد: به علت فقدان ناوگان حمل میعانات گازی، میلیون‎ها فوت‎مکعب گاز کشور به شکل فلر دود شد و به هوا رفت. در زمینه حمل پتروشیمی هم که تنها دو تا سه کشتی داشتیم، صادرات برخی مجتمع‎های پتروشیمی کشور متوقف شد.


عزتی با اشاره به بوجود آمدن و تقویت زیرساخت‎هایی چون تعمیرات کشتی، مؤسسات رده‎بندی و بیمه‎های دریایی در شرایط تحریم گفت: پس از لغو تحریم‎ها باید این زیرساخت‎های داخلی حمایت شود تا بازار بوجود آمده در داخل، بار دیگر در اختیار شرکت‎های خارجی قرار نگیرد. 


وی همچنین بر «تأمین منابع مالی و اجرای اثربخش قانون توسعه و حمایت از صنایع دریایی» در برنامه ششم توسعه تأکید کرد و گفت: بستر اصلی توسعه ناوگان داشتن صندوقی برای ارائه تسهیلات مالی جهت ساخت کشتی در کشور است. ما سال‎هاست قانون حمایت و توسعه صنایع دریایی را داریم؛ اما اجرا نمی‎شود. در حالی که اگر این امر محقق و اعتبارات صندوق صنایع دریایی تأمین شود، هم ناوگان دریایی کشور توسعه می‎یابد و هم کشتی‎سازی‎های ایرانی در بخش ساخت و تعمیرات تقویت خواهند شد. 


معاون بازرگانی و فنی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از احیای ماده 9 قانون نظام وظیفه برای معافیت سربازی دریانوردان و رشد و توسعه ترانزیت دریایی به عنوان خواست دیگر ناوگان دریایی کشور در برنامه ششم یاد کرد و گفت: خواست دیگر ما این است که خسارت‎هایی که در هفت سال گذشته به دلیل تحریم‎ها متوجه شرکت‎های کشتیرانی شده؛ جبران شود.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

معافیت مالیاتی و اعطای تخفیف مالیاتی گمرکی به ناوگان دریایی
خرید 10 شناور پایلوت تکذیب شد/ تامین ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید شناور از سازندگان داخلی
خروج 12 شرکت نفتی از لیست واگذاری/ برای ورود به بازار ال‌ان‌جی به دنبال سرمایه‌گذار هستیم




۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن