واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در گفتوگو با پانا مطرح شد: حواشی شهرها در محاصره روغن سوخته اسیدی/دانش روز نیاز رفع آلایندهها خبرگزاری پانا: یک کارشناس نفت و انرژی اظهار کرد: بهره گیری از دانش روز دنیا صنعت نفت را جلو می برد و کنار زدن آن موجب زیان است همچنان که هم اکنون حواشی شهرها تا صدها هکتار آلوده به روغن سوخته اسیدی است و خنثی سازی آن با آهک هم خاک را غیر قابل بهره بردای می کند.
۱۳۹۴ يکشنبه ۳ خرداد ساعت 09:33
علی صادقی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا، در خصوص ضرورت دریافت آخرین فناوریهای روز جهان عنوان کرد: وقتی اظهار میشود خودکفا هستیم باید در نظر گرفت که از تئوری تا عمل چقدر واقعیت است و اظهار نظرهای کارشناسی از حرف تا عمل چه میزان کاربرد دارد.
وی با اشاره به دستاوردهای روز دنیا که میتواند صنعت نفت را چند دهه جلو ببرد، گفت: در نمایشگاه نفت امسال دستگاهی تولید آمریکا به نمایش گذاشته شده بود که تمام ضایعات فرآورده های نفتی را جدا سازی میکند و می تواند کاملا محیط زیست را از آلایندههای نفتی پاک کرده و نجات دهد.
این کارشناس حوزه انرژی با تأکید بر اینکه وقتی کشوری پس از 30 سال به تکنولوژی کاربردی و اثر بخشی میرسد باید از آن بهرهمند شد، افزود: اگر ما هم به خواهیم چندین دهه را صرف ساخت دستگاه مشابه کنیم وقت و انرژی فعلی به هدر میرود در حالیکه میتوانیم با بهرهگیری از دانش روز جهان توسعه بیشتری را برای کشور رقم بزنیم.
صادقی در ادامه به افزایش و توسعه آلایندههای نفتی و صنعتی اشاره و خاطر نشان کرد: حاشیه شهرهای بزرگ صدها هکتار روغن سوخته اسیدی دارد که در این حواشی رها شده و میتوان با استفاده از آهک این آلایندهها را خنثی کرد و از طرفی نباید از نظر دور شد که خاکی که به این شکل پاک شود دیگر قابل بهرهبردای نیست.
وی تصریح کرد: زمانیکه یک کشور دیگر با تولید یک تکنولوژی فناورانه میتواند اسید و ضایعات نفتی و صنعتی را از هم تفکیک کند چرا نباید از این دستاورد استفاده کرد.
این کارشناس نفت و انرژی تأکید کرد: اگر این دانش را استفاده کنیم میتوان در آینده علاوه بر استفاده از این دستاورد زمینه تولید داخلی را فراهم کرد اما اگر خود را از این تکنولوژی محروم کنیم زیان کردیم.
صادقی در خصوص تبادل دانش نفت ایران و غرب خاطر نشان کرد: نفت آمریکا صد سال قبل با مدیریت راکفلر اولین شرکت نفتی را ایجاد کرد و با تولید 100 هزار بشکه نرخ 91 دلاری را برای این محصول رقم زد در حال حاضر تولید 93 میلیون بشکه است و به دلیل مزارع بسیار و حضور بخش خصوصی آنچنان توسعه ای در صنعت نفت رقم نزدند.
وی ادامه داد: ایالات متحده آمریکا هنوز هم پالایشگاه های پیشرفته ای ندارد و پالایشگاه های پیشرفته را ایران و عربستان دارد و بازار تغییرات در خاورمییانه مشهود بوده و آنها هنوز به شکل سنتی نفت را استخراج می کنند و ما خوب است در زمان مناسب از تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم و خودکفایی عامل عقب ماندن صنعت نفت نشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]