محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844095367
وقتی زندگی طعم خوابگاه میگیرد!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
وقتی زندگی طعم خوابگاه میگیرد!
اتاق کوچکی است، چهار تخت دارد اما 8 نفر در آن جا شدهاند، دور از شهر و خانواده، در این اتاق هم درس میخوانند و هم غذا میخورند.
خبرگزاری ایسنا: اتاق کوچکی است، چهار تخت دارد اما 8 نفر در آن جا شدهاند، دور از شهر و خانواده، در این اتاق هم درس میخوانند و هم غذا میخورند، گاهی نیز کف اتاق برای آنها زمین بازی میشود، شب هم که میرسد در آن میخوابند، خلاصه اینکه در این اتاق کوچک زندگی میکنند.
این اتاق یکی از خوابگاههای دانشجویی، جایی که دانشجویان مختلفی از شهرهای دور و نزدیک در آن جمع شدهاند، است. هفته خوابگاهها، فرصتی است تا کمی به زندگی خوابگاهی توجه شود؛ زندگی کسانی که برای دستیابی به آرزوهای خود خانه و کاشانه را رها کردهاند و راه دانشگاه و خوابگاه را در پیش گرفتند.
در بررسی مشکلات خوابگاههای خوزستان میتوان گفت کمبود فضا، مهمترین مشکل است. اتاقهایی با فضاهای بسیار کم و تعداد پذیرش بالا، شرایط را برای دانشجویان سخت کرده است.
زندگی خوابگاهی دورانی است که در ذهن بسیاری از دانشجویان خوابگاهی، خواهد ماند. مرحلهای نوین در زندگی دانشجویان که آنها را با تجربههای جدیدی آشنا میکند اما این تنها یک روی ماجرا است. در زندگی خوابگاهی مشکلاتی نیز وجود دارد که شرایط را برای این دانشجویان سخت کرده است، شرایط سختی که خواسته یا ناخواسته دانشجوی خوابگاهی باید با آنها دست و پنجه نرم کند.
مجتمع خوابگاهی شهید علمالهدی با ظرفیت 2500 نفر یکی از بزرگترین خوابگاههای پسرانه استان خوزستان است. با ورود به این مجتمع خوابگاهی اولین چیزی که جلب توجه میکند بنر بزرگ ضربالاجل برای پرداخت شهریه خوابگاه است که اعلام میکند دانشجویی که شهریه خوابگاه خود را به موقع پرداخت نکند، اتاق خود را از دست خواهد داد.
دانشجویان مدام در حال تردد هستند، دانشجویی با کیف و به سرعت میگذرد، دیگری با لباس راحتی در حال قدم زدن است، آن یکی کتاب در دست نشسته، تور والبیال و سبد بسکتبال هم هست، آن طرفتر نیز دروازههای دوگل کوچک دیده میشود، میگویند بعد از ظهرها اینجا حسابی شلوغ میشود، اینجا حیاط خوابگاه است.
"ما 8 نفر هستیم که در یک اتاق زندگی میکنیم، شاید کسی دوست دارد آهنگ گوش دهد و همزمان با آن هم فرد دیگری بخواهد درس بخواند یا کس دیگری غذا بخورد؛ این برای ما کمی سخت است." این را یک دانشجوی کارشناسی رشته زبان که در خوابگاه شهید علم الهدی ساکن است، میگوید.
سجاد که از یزد برای ادامه تحصیل به اهواز آمده ادامه میدهد: "فضای اتاق برای این تعداد بسیار کم است. تنها چهار تخت در هر اتاق وجود دارد و نفر اضافه مجبور است روی زمین بخوابد، چون تخت نیست، و کمد هم ندارد که وسایل خود را در آن بگذارد."
او در مورد نحوه تقسیم اتاقها بین دانشجویان میگوید: "اتاقهای خوابگاهها براساس دانشکدهها تقسیم میشوند؛ مثلا خوابگاه نخل در مجتمع خوابگاهی شهید علم الهدی برای دانشجویان دانشکده ادبیات و دانشکده علوم اجتماعی است و به همین خاطر ما به اینجا آمدیم."
دانشجویان خوابگاه به جز روزهای تعطیل غذای خود را از خوابگاه دریافت میکنند. دانشجویان باید هر هفته نوع غذای خود را از میان لیست پیشنهادی ارایه شده، به صورت اینترنتی انتخاب کنند اما صحبت مشترک دانشجویان حاکی از پایین بودن کیفیت غذایی است که در خوابگاه به آنها میدهند.
سجاد در این باره توضیح میدهد: "مزه غذایی که اینجا میخوریم با آن غذایی که همه ما آن را میشناسیم، متفاوت است. بعضی وقتها که غذا مرغ است انگار که 20 سال از آن گذشته! چون رنگ گوشت مرغ سیاه شده است؛ اما ما مجبوریم این غذا را بخوریم. چند هفته پیش ماهی دادند اما آنقدر بد مزه بود که کسی آن را نخورد و دانشجویان غذا را دور ریختند."
آشپزخانه بین اتاقهای خوابگاه مشترک است و تمام دانشجویان میتوانند از آن برای تهیه غذا استفاده کنند اما گویا وضعیت آشپزخانههای خوابگاه پسرانه شهید علم الهدی مطلوب نیست. این دانشجو با اشاره به این وضعیت اظهار میکند: "دیروز ساعت 4 صبح برای درست کردن غذا به آشپزخانه رفتم که موشی که شاید به اندازه یک گربه باشد در آشپزخانه بود!"
سرویسهای بهداشتی خوابگاه نیز وضعیت بهتری نسبت به آشپزخانهها ندارند. یک نگاه به سرویسهای بهداشتی کافی بود تا چکه کردن آب از سقف آن و شیرهای آب شکسته را دید. سجاد در این باره بیان میکند: "چند وقتی است که آب از سقف سرویسهای بهداشتی و حمامها میچکد و برخی از شیرهای آب نیز شکسته هستند."
اتاق کوچکی با وسیلههای ورزشی در مجتمع خوابگاهی وجود دارد اما به نظر میرسد این اتاق برای این تعداد دانشجو بسیار کم باشد. یکی از دانشجویان که ورزشکار هم هست درباره این سالن میگوید: "این اتاق 20 متری برای 2500 نفر بسیار کوچک است. وسایل آن هم غیر استاندارد و برخی خراب هستند. میزها شکسته است، با این همه فضا در مجتمع خوابگاهی میتوان یک سالن بدنسازی بسیار بزرگتر و استاندارد ایجاد کرد و حتی دانشجویان رشته تربیت بدنی نیز میتوانند به عنوان مربی در آن کار کنند."
اسماعیل که دانشجوی ترم 8 است در ادامه به نبود امکانات لازم در مجتمع خوابگاهی خود، اشاره و اظهار میکند:" در محوطه خوابگاه تنها یک زمین والیبال وجود دارد که بعد از ظهرها خیلی هم شلوغ میشود و به همین خاطر تمام بچهها نمیتوانند بازی کنند؛ زمین فوتبال هم نیست."
در اتاقها تلویزیون وجود ندارد؛ تلویزیون تنها در یک اتاق بزرگ قرار دارد که نام آن را سالن تلویزیون گذاشتند. دانشجویان میتوانند بهطور مشترک از این سالن استفاده کنند. او میگوید:" بیشتر در هنگام پخش مسابقات فوتبال از این سالن استفاده میشود."
وی اضافه میکند: "هر ترم نزدیک به 150 هزار تومان از هر دانشجو بابت اجاره اتاق خوابگاه دریافت میشود. نسبت به تمام دانشجویان این مبلغ زیادی است که میتوانند کارهای بسیاری با این پول انجام دهند. باید از شهریه بابت افزایش امکانات و تجهیزات استفاده شود."
برخی دانشجویان معتقدند که با پول شهریه میتوانند یک خانه با تمام تجهیزات اجاره کنند. دانشجویی در این باره توضیح میدهد: یک خانه در نزدیکی خوابگاه با قیمت اجاره بسیار مناسب پیدا کرده بودم که به راحتی پنج یا شش نفری با پول شهریهای که پرداخت میکنیم میتوانستیم آن را اجاره کنیم اما خوابگاه را ترجیح دادیم زیرا معتقد بودیم که امنیت و امکانات خوابگاه بیشتر است."
یکی از معضلاتی که به مشکلات خوزستان افزوده، پدیده گرد و خاک است که دانشجویان خوابگاهی نیز از آن در امان نبودهاند و ممکن است به دلیل نوع ساختار خوابگاهها شرایط سختتری داشته باشند.
محمد، دانشجوی کارشناسی حقوق اینگونه وضعیت خود را در روزهای گردوخاک که دیگر کم هم نیستند، توصیف میکند: "زمانی که گرد و خاک شد، در و پنجرهها را بستیم و ماسک زدیم اما باز خاک تنفس میکردیم."
این دانشجوی مقطع کارشناسی ادامه میدهد: "واقعا روزهای گرد و خاک اذیتکننده است. سالن پر از خاک میشود. برخی از پنچرههای سالن و آشپزخانه خراب و یا شکسته هستند."
"فضای سبزی در محیط خوابگاه نیست". این را میگوید و به زمینهای خاکی در محیط مجتمع خوابگاهی اشاره میکند و ادامه میدهد: "این زمین روبه روی خوابگاه دانشجویان مقطع دکتری است اما انگار که بیابانی است."
حمید دانشجوی دیگری است که در این خوابگاه زندگی میکند. او معتقد است که دانشجویان برای مسئولان دانشگاه مهم نیستند و این مهمترین مشکل آنها در خوابگاه است. او در این باره میگوید: "مهمترین مشکل خوابگاه این است که به دانشجو اهمیت داده نمیشود. نه اتاق درستی میدهند و نه غذای درستی؛ تجهیزات و امکانات هم نیست. اگر بخواهم از این قبیل موارد را بشمارم خیلی زیاد میشوند. انگار فقط میخواهند جایی باشد که دانشجو در آن بخوابد تحت هر شرایطی. این یعنی دانشجو برای آنها مهم نیست."
او که از استان بوشهر برای تحصیل به اهواز آمده، ادامه میدهد: "مثلا در تعطیلات نوروز به خاطر آن که اتاقها را در اختیار مسافران نوروزی قرار میدهند، ما باید وسایل خود را با خود به منزل ببریم، وسایل هم کم نیستند که تمام این مسافت را با خود ببریم و بیاوریم. در این بین اصلا توجهای به دانشجو نشده است."
در جستجوی وایفای!
در راه پله و نمازخانه خوابگاه مخصوص دانشجویان مقطع دکتری تعدادی دانشجو موبایل در دست نشستهاند. مهدی که آنجا نشسته میگوید که در خوابگاههای دیگر اینترنت وجود ندارد و به همین دلیل دانشجویان به خوابگاه دانشجویان مقطع دکتری میآیند تا از اینترنت استفاده کنند. وی این گونه بیان میکند:" شبها از ابتدای راهروی خوابگاه دانشجویان دکتری تا انتهای نمازخانه پر میشود از دانشجو؛ آن هم فقط به خاطر استفاده از وایفای!"
این دانشجوی رشته کشاورزی ادامه میدهد: "با این کار مزاحم دانشجویان دکتری میشوند. واقعا کار خوبی نیست ما هم دوست نداریم مزاحم کسی باشیم اما چرا اینترنت برای تمام دانشجویان نباشد."
راز حصارکشی خوابگاه
دور تا دور قسمتی از دیوار خوابگاه حصارکشی شده است؛ در همان ورودی سالن خوابگاه میتوان راز این کار را در تابلوی اعلانات مشاهده کرد؛ همان جایی که اعلام شده "به دلیل ریزش سنگنما و مصالح، خواهشا از نزدیک شدن به دیوار خوداری کنید!"
سعید که دانشجوی مقطع کارشناسی است با نارضایتی از شرایط خوابگاه خود به نمازخانهای که در آن نشسته اشاره میکند و میگوید: "چند وقت پیش سقف نمازخانه در حین نماز ریزش کرد و نمازگزاران مجبور شدند به سرعت از نمازخانه خارج شوند."
وی ادامه میدهد: "چطور میشود در خوابگاهی که حتی امنیت جانی در آن نیست، راحت بود. چرا باید با نیمکتهای آهنی و نوار خطر دور دیواری که برای رفتن به سلف سرویس غذا از آن عبور کرد حصار گذاشته شود تا سنگنما و مصالح دیوار روی دانشجویان ریزش نکند. چرا باید دیوار یک خوابگاه این چنین باشد."
رضایت دانشجویان از فعالیتهای دانشجویی
این دانشجوی کارشناسی رشته علوم سیاسی اعتقاد دارد که وضعیت فعالیتهای دانشجویی در دانشگاه راضیکننده است و بیان میکند: "فعالیت تشکلهای دانشجویی و انجمنها آزاد است. نشریات و پوسترهای تبلیغی نیز در خوابگاه وجود دارد و برنامههای فرهنگی نیز در خوابگاه برگزار میشود."
مشکلات حاد نیستند
"24 سال است که در خوابگاهها کار میکنم. این کار را دوست دارم. رابطه ما با دانشجویان فراتر از رابطه یک مسئول و دانشجو است و ما شرایط دانشجویان را درک میکنیم". اینها را سرپرست مجتمع خوابگاهی شهید علمالهدی میگوید.
وی ادامه میدهد: به معاونت دانشجویی هم گفتهام اگر دانشجویان اعلام کردهاند که مشکلی است حتما وجود دارد زیرا آنها با ما غرضی ندارند. حتما چیزی دیدهاند که میگویند اما همه اینها را باید سنجید؛ ما کمبود داریم، این تعداد دانشجو بسیار بیشتر از ظرفیت مجتمع است و در نیروی کار هم کمبود داریم.
وی با بیان اینکه مشکلات حاد نیستند، گفت: کمبود و کسریهایی وجود دارد اما حاد نیستند. با این همه شبانه روزی کار میکنیم تا تمام این مشکلات و کمبودها را جبران کنیم.
زندگی دانشجویی در محیط خوابگاه یکی از بهترین فرصتها برای رشد فکری و اجتماعی هر دانشجویی است که این دوران را تجربه میکند. دانشجویان در این دوران است که استقلال و اتکا به خود را پیدا میکنند که یقینا در موفقیت بعد از فارغالتحصیل شدن آنها تاثیر بسیاری خواهد داشت. ممکن است شرایط خوابگاهها به گونهای باشد که فرصتها از دست بروند.
آسیبهای ناشی از عدم توجه و ایجاد احساس مهم نبودن برای یک دانشجو کافی است تا ضربهای سنگین به آینده تحصیل او وارد شود و زندگی خود را بر باد رفته ببیند. قطعا برای هر فرد که برای نخستین بار وارد یک فضای جدید میشود، پذیرش آن فضا کمی دشوار خواهد بود و اگر آن فضا شرایط زندگی مطلوب را نداشته باشد، سخت و طاقت فرسا میشود.
معمولا موفقترین دانشجوها، دانشجویان خوابگاهی هستند که برای ادامه تحصیل خود هر جا باشد شرایط را تحمل میکنند، هر چند مشکلات و شرایط بسیاری از خوابگاههای دانشجویی در کشور از لحاظ امکانات یکسان است اما لازم است توجه اساسی به زندگی خوابگاهی کرد تا شرایط به هر دلیلی موجب نشود که دانشجویی از ادامه تحصیل پشیمان شود. خوابگاه را نباید با مسافرخانه یا زندگی اجباری اشتباه گرفت، بلکه ایجاد یک شرایط مطلوب برای ادامه تحصیل حق اساسی هر فرد و دانشجو است که به باید به آن احترام گذاشت.
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 303]
صفحات پیشنهادی
وزارت علوم براي سبك زندگي خوابگاهي هيچ كاري نكرده است
وزارت علوم براي سبك زندگي خوابگاهي هيچ كاري نكرده است زندگي خوابگاهي در دوران دانشجويي كه آغاز ميشود در ذهنها و دلهاي دانشجويان سؤالات ريز و درشت فراواني شكل ميگيرد نویسنده مرتضي جمشيدي از پيدا كردن خوابگاه در شهر غريب تا اينكه با چه كساني هماتاق خواهند شدرونمایی از تخته تندرستی/ یک روز زندگی مسئولان در خوابگاه دانشجویی
برنامه هفته خوابگاه های وزارت بهداشت اعلام شد رونمایی از تخته تندرستی یک روز زندگی مسئولان در خوابگاه دانشجویی شناسهٔ خبر 2582585 - یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۶ حوزه و دانشگاه > دانشجویی جدول برنامه های هفته خوابگاه های دانشجویی سال ۹۴ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعدبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه 2 کشور: 40 درصد از دانشجویان کشور خارج از خوابگاههای دولتی زندگی میکنند
دبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه 2 کشور 40 درصد از دانشجویان کشور خارج از خوابگاههای دولتی زندگی میکننددبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه 2 کشور گفت 40 درصد از دانشجویان کشور خارج از خوابگاههای دولتی زندگی میکنند که شرایط مناسبی ندارند به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز حسینزندگی خوابگاهی دانشجویان تمرینی برای مسئولیت پذیری در آینده است
رییس دانشگاه مازندران زندگی خوابگاهی دانشجویان تمرینی برای مسئولیت پذیری در آینده است ساری-ایرنا- رییس دانشگاه مازندران زندگی خوابگاهی دانشجویان را تمرینی برای مسئولیت پذیری جامعه در آینده دانست به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دانشگاه مازندران فخرالدین اصغری آقمشهدی در جشنزندگی دانشجویی در خوابگاه های غیراستاندارد خراسان شمالی
زندگی دانشجویی در خوابگاه های غیراستاندارد خراسان شمالی بجنورد - ایرنا - نبود آرامش در خوابگاه های غیر استاندارد خودگردان دانشجویی در خراسان شمالی معضلی است که این قشر از جامعه را هم اکنون در استان رنج می دهد وضعیت نامطلوب خوابگاه های خودگردان در این استان باعث شده که شمار زیادیبیگی حبیب آبادی: زندگی بدون قلم و کتاب فاجعه است / وقتی دلم می گیرد شعر می گویم
بیگی حبیب آبادی زندگی بدون قلم و کتاب فاجعه است وقتی دلم می گیرد شعر می گویم زندگی بدون قلم و کتاب فاجعه ای در شرف تکوین است و بدون قلم و کتاب زندگی معنا ندارد باشگاه خبرنگاران - نسرین خدایاری - پرویز بیگی حبیب آبادی که روزگاری قریبانه به جهان کتاب وارد شده و خود را از دریچهدور شدن از اهداف آرمانی زندگی از علل گرایش به اعتیاد است
دور شدن از اهداف آرمانی زندگی از علل گرایش به اعتیاد است شناسهٔ خبر 2578972 - سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۶ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت دور شدن از اهداف آرمانی زندگی از علل گرایش به اعتیاد است به گزارش خبرگزاریزندگی با همسری که علاقه ای به او ندارم
سبک زندگی زندگی با همسری که علاقه ای به او ندارم عشق و علاقه در یک زندگی مشترک به هیچ عنوان اتفاقی رخ نمی دهد بلکه برای ایجاد آن باید تلاش جدی داشت ی رسول اكرم صلى الله عليه و آله فرزند شايسته و خوب گلى از گلهاى بهشت است به گزارش سرویس خانوادهاعصابی راحت با ۷ خوراکی خوش طعم
اعصابی راحت با ۷ خوراکی خوش طعمتاریخ انتشار سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۰۱ سیستم عصبی در بدن انسان یکی از مهمترین بخشها میباشد این سیستم عملکرد ما را تحت کنترل خود دارد و انجام تمام فعالیتهای فیزیولوژیکی در بدن را تنظیم میکند اگر سیستم عصبیپیوند سبز و قرمز برای ارتقای کیفیت زندگی
ابتکار در ملاقات با رئیس سازمان انتقال خون مطرح کرد پیوند سبز و قرمز برای ارتقای کیفیت زندگی به دلیل تاثیر بسیار زیاد محیط زیست بر خون انسان تفاهم نامهای بین سازمان محیط زیست و سازمان انتقال خون جهت جلوگیری از ورود بیماریهای مختلف امضا شد به گزارش خبرنگار رفاهی باپناهگاه رانده شدگان زندگی
پناهگاه رانده شدگان زندگی تهران- ایرنا- روزنامه ایران در صفحه زندگی خود نوشت ابتدای شهریور ماه سال 1391 بود که خانه علم قلعه ساختمان بنا نهاده شد تا مناطق محروم مشهد شناسایی و پایگاهی برای پرداختن به مشکلات مناطق حاشیه نشین بخصوص کودکان آسیب دیده شهر برپا شود در این گزارش که دررسانههای جدید و سبک زندگی
رسانههای جدید و سبک زندگی سبک زندگی در سادهترین تعریف به مجموعه انتخابها و ترجیحات در مصرف مادی پوشاک خوراک موسیقی دکوراسیون معماری نحوه گذران اوقات فراغت و گفته میشود اگرچه این اصطلاح با معنای خاصی که در مطالعات جامعهشناسی از آن مراد میشود و در دهههای اخیر مطزندگی دشوار سکینه مهربانی |اخبار ایران و جهان
زندگی دشوار سکینه مهربانی سکینه مهربانی ۹۰ ساله دارای ۴ فرزند پسر و ۴ فرزند دختر است یک پسر و سه دختر او به طور مادرزادی از عقب افتادگی ذهنی برخوردارند شرایط بسیار سخت مالی موجب شده امرار معاش خانوادهاش را از طریق کمکهای مردمی و اهالی محل تامین کند کد خبر ۴۹۸۶۱۴ تاریخ انتشاچند تابلو نقاشی که خون را در رگهای تهرانِ دودآلود به جریان انداخت /وقتی میتوان با نگاه مشکوک هم از ترافیک لذ
چند تابلو نقاشی که خون را در رگهای تهرانِ دودآلود به جریان انداخت وقتی میتوان با نگاه مشکوک هم از ترافیک لذت برد نصب بیلبوردهای نقاشان ایرانی و خارجی هرچند محدود روزهای خوبی را برای تهرانیان رقم زد و با وجود تمام نقاط قوت و ضعفی که نصب یکباره تعداد زیادی بیلبورد با محتوای فرهوقتی تهران رنگ هنر می گیرد
وقتی تهران رنگ هنر می گیرد جامعه > شهری - در طرح نگارخانه ای به وسعت یک شهر به مدت ۱۰ روز آثار هنرمندان بر سازه های تبلیغاتی شهر تهران نمایش داده می شود نگارخانهای به وسعت تهران نگارخانهای به وسعت تهران نگارخانهای به وسعت تهران نگارخانهای به وسعت تهران نگارخانفرماندار هرسین: بیمه سلامت در زندگی خانواده های ایرانی تاثیر مثبتی داشته است
فرماندار هرسین بیمه سلامت در زندگی خانواده های ایرانی تاثیر مثبتی داشته است کرمانشاه - ایرنا - فرماندار هرسین بر آثار مثبت بیمه سلامت در زندگی خانواده های ایرانی تاکید کرد و گفت براساس این طرح هزینه درمانی مردم باید به حداقل برسد و همگان نیز باید این موضوع را بخوبی لمس کنند بهگفتوگوی فارس با معلمان نمونه/ معلم نباید تنها برای گذران زندگی خود کار کند
گفتوگوی فارس با معلمان نمونه معلم نباید تنها برای گذران زندگی خود کار کندیک معلم نمونه گفت یک معلم اول باید عاشق کارش باشد و به این کار عشق بورزد و تنها برای گذران زندگی خود کار نکند احمد ساریچالو در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار داشت کارشناس ارشد-
سبک زندگی
پربازدیدترینها