تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872048070




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیرساخت های دولت الکترونیک فراهم است / نیازمند همراهی وزارتخانه ها برای پیاده سازی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر ارتباطات: زیرساخت های دولت الکترونیک فراهم است / نیازمند همراهی وزارتخانه ها برای پیاده سازی است تبریز- ایرنا- وزیرارتباطات وفناوری اطلاعات با اشاره به آماده بودن زیرساخت های دولت الکترونیک در کشور، گفت: برای پیاده سازی نیازمند همراهی سایر وزارتخانه ها هستیم.


محمود واعظی روز چهارشنبه در آیین افتتاح مجتمع " آی.سی.تی" (ICT) آذربایجان شرقی، راه اندازی 31 کارگروه استانی را در راستای بسترسازی دولت الکترونیک عنوان کرد و افزود: از شورای عالی فناوری ارتباطات هم مصوبات لازم در این خصوص گرفته شده است.
وی بابیان اینکه عقب ماندگی های زیرساختی کشور در زمینه ارتباطات جبران شده است، در عین حال گفت: سرعت مطالبات مردم بیشتر از سرعت فعالیت های ماست و باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
واعظی بر ایجاد ابزار مناسب و تسهیل بستر دسترسی به مولفه های ارتباطی برای همه مردم تاکید کرد و افزود: مخابرات باید بیشتر همکاری کند.
وی انحصار زیرساخت ها از جمله داکت های ارتباطی را راهکار مناسبی برای حفظ توان رقابتی شرکت مخابرات ندانست و گفت: به منظور کاهش هزینه های توسعه زیرساختی باید امکان استفاده از این داکت ها برای بخش خصوصی هم فراهم شود.
واعظی رضایت عمومی از عملکرد مخابرات را در برخی استان ها و نارضایتی در برخی استان های دیگر را نشانگر رفتار سلیقه ای مدیران این شرکت دانست.
وی در خصوص پیشنهاد شرکت مخابرات برای افزایش تعرفه تلفن ثابت گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بین مردم و شرکت های خصوصی قرار گرفته و باید تصمیم ما یکطرفه نباشد تا هم مردم متضرر نشوند و هم شرکت ها بتوانند به فعالیت خود ادامه داده و طرح های توسعه را اجرا کنند.
واعظی با اشاره به افزایش آبونمان 30 برابری تلفن ثابت درسال گذشته (300 ریال به 9000 ریال) گفت: این افزایش با توجه به اجرای طرح هم کدسازی صورت گرفت.
وی بر تولید محتوا و اپلیکیشن در زمینه ابزارهای ارتباطی تاکید کرد و افزود: افزایش درآمد شرکت ها باید بر این اساس قرار گیرد.
واعظی هزینه بری تولید محتوا و برنامه نویسی را سرمایه گذاری دراز مدت دانست و تاکید کرد: حمایت از بخش خصوصی جنبه تبلیغاتی دارد و رویکرد اساسی دولت است.
وی با توجه به افزایش پنج برابری استفاده کنندگان از اینترنت در آذربایجان شرقی گفت: این استان در ارائه خدمات پهنای باند، باید پیشرو باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به فارغ التحصیلی 22 هزار دانشجو از مراکز آموزشی و دانشگاهی استان در رشته های مرتبط با مخابرات در سالجاری، گفت: باید بستر فعالیت این تعداد نیروی انسانی فراهم شود.
معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات هم با بیان اینکه ظرفیت مناسب برای ترافیک پهنای باند در آذربایجان شرقی وجود دارد، بر آماده سازی خوشه خدمات زنجیره صنعت " آی.سی.تی" ICT در این استان تاکید کرد.
نصرالله جهانگرد با اشاره به راه اندازی دانشکده مولتی مدیا در این استان برای نخستین بار در کشور، گفت: تجهیزات لازم برای تولید برنامه های نرم افزاری در این دانشکده فراهم شده است.
وی با اشاره به برگزاری همایش هنرهای دیجیتال در این دانشکده در هفته آینده گفت: درصدد برگزاری این همایش به صورت بین الملل تا چند سال آینده هستیم.
جهانگرد گفت: اذربایجان شرقی با تکیه بر خلاقیت جوانانش می تواند پیشران توسعه اقتصادی منطقه باشد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری آذربایجان شرقی هم با اشاره به توسعه خدمات تلفن ثابت به 12 روستای استان درسال گذشته گفت: دیتا سنتر (مرکز داده) استان از نظر سخت افزاری آماده بهره برداری است.
بهمن حسین زاده همچنین از اماده بودن پرتال خدمات دولت الکترونیک استان خبرداد و افزود: در مرکز استان امکان بهره مندی از خدمات 4G و در بسیاری از شهرهای دیگر خدمات 3G وجود دارد.
وی با اشاره به تعیین استان برای راه اندازی منطقه ویژه فناوری اطلاعات، گفت: تعامل با دانشگاه رویکرد اساسی این اداره کل است و از شرکت های دانش بنیان حمایت می کنیم.
حسین زاده با اشاره به اینکه طرح Gnaf (طرح یکپارچه نشانی ایراینان) در مرحله اجراست، اعلام کرد: در سالجاری 970 روستای استان از اینترنت پرسرعت بهره مند می شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعدادی از معاونان این وزارتخانه همراه کاروان تدبیر و امید به آذربایجان شرقی سفر کرده اند.
امروز با حضور این هیات، مجتمع ICT آذربایجان شرقی شامل اداره کل ارتباطتت و فناوری اطلاعات استان، ناحیه پستی شهید باکری و پست بانک ایل گلی بهره برداری شد.
بازدید از دیتاسنتر استان ، افتتاح سامانه 3G شهرستانهای اسکو و آذرشهر همچنین شرکت در جلسه شورای اداری این دو شهرستان و حضور در گلزار شهدای آذرشهر در برنامه سفر دکتر واعظی است.
7232/1756



30/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن