واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 50 درصد فضاهای آموزشی همدان نیازمند مقاوم سازی است نهاوند-ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش همدان گفت:50 درصد فضاهای آموزشی این استان نیازمند مقاوم سازی است.
به گزارش ایرنا عبدالرضا فولادوند شامگاه سه شنبه در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز نهاوند افزود: 50 درصد از مجموع کل فضاهای آموزشی استان همدان مقاوم هستند و 50 درصد مابقی نیاز به مقاوم سازی دارند.
وی ادامه داد:در شهرستان نهاوند وضعیت فضاهای فیزیکی مدارس با سطح استان فرق دارد به گونه ای که 60 درصد مدارس نهاوند نیازمند بازسازی است که این رقم با میانگین استانی فاصله دارد لذا مقاوم سازی مدارس نهاوند باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی گفت: با توجه به اینکه شهرستان نهاوند روی گسل زلزله قرار دارد و در برابر حوادث طبیعی آسیب پذیر می باشد لذا می بایست از هم اکنون به فکر حل این مشکل باشیم و کار را به آینده واگذار نکنیم .
امام جمعه نهاوند نیز گفت: مدرسه سازی کمک به آموزش و پرورش برای تربیت انسان است لذا خیرین در این کار از سهم خوبی برخوردار هستند.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی نیا با بیان اینکه مهیا کردن امکانات سخت افزاری مقدمه ای برای تربیت انسان است افزود: هدف اصلی از خلقت انسان تربیت او برای رسیدن به قرب الهی است که فراهم نمودن امکانات فیزیکی مانند فضای آموزشی و تجهیزات راهکاری مناسب برای تربیت انسان ها است لذا اگر نتوان به این هدف دست یافت در واقع سرمایه گذاری ها بی اثر بوده است.
وی افزود: کاری که خیرین انجام می دهند نوعی معامله با خدا و صدقه جاریه است به گونه ای که هر فردی که در این مدارس تربیت می شود خیرین در ثواب آنها شریک می باشد .
در این مراسم فرماندار نهاوند نیز گفت: مدرسه سازی و ایجاد مجمع خیرین مدرسه ساز یکی از پدیده های مبارک انقلاب اسلامی است که مشابه آن در سایر مناطق جهان کمتر دیده می شود و لازم است این فرهنگ به نسل های بعدی جامعه منتقل شود.
امامعلی عبدالملکی مشارکت مردم را عامل پیشرفت جامعه در ابعاد مختلف دانست و گفت: در طول تاریخ مردم ما همواره پیشتاز در مشارکت بوده اند که نمونه عینی آن حضور مردم در جنگ و همچنین مشارکت عملی در ایجاد فضاهای آموزشی است که همین عامل پشتیبان انقلاب اسلامی بوده است .
وی با بیان اینکه امروز همه باید برای توسعه و پیشرفت کشور قدم بردارند گفت: با توجه به سوابق مشارکت مردم در امر مدرسه سازی ،خیرین نهاوندی در سالیان اخیر گام های خوبی در این زمینه برداشته اند و ما نیز آمادگی داریم هر گونه حمایت لازم را از آنان به عمل آوریم .
وی تجلیل از خیرین را وظیفه ای اخلاقی عنوان کرد و گفت: خیرین در انجام امور خیر با توجه به همت بلندشان نیاز به تشویق و یا تجلیل ندارند اما وظیفه همگان است که از این عمل ماندگار آنان تجلیل کرده و برای تبدیل آن به یک فرهنگ پذیرفته شده در جامعه تلاش کنیم .
مدیر آموزش و پرورش نهاوند نیز با بیان اینکه از مجموع یک هزار و 200 کلاس درس موجود 250 کلاس نیاز به مقاوم سازی دارد گفت: در حال حاضر 20 درصد فضاهای آموزشی نهاوند تخریبی و 48 درصد نیازمند مقاوم سازی است.
علیرضا تکلو میزان مشارکت خیرین در ساخت فضاهای آموزشی را طی سالهای گذشته بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: تاکنون در سطح نهاوند 21 فضای آموزشی به صورت کامل توسط خیرین احداث شده و تعدادی نیز با مشارکت خیرین بازسازی و یا احداث گردیده است .
وی گفت: در جشنواره امسال یکی از خیرین ساخت فضای ورزشی با هزینه سه میلیارد و 800 میلیون ریال را تقبل نموده که بالاترین میزان تعهد خیرین در سال جاری است.
هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز نهاوند به منظور تکریم و تجلیل از خیرین امر مدرسه سازی و همچنین اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی شامگاه سه شنبه در کانون شهید باهنر نهاوند برگزار شد.
درپایان این جشنواره در مجموع چهار میلیارد و 500 میلیون ریال از سوی خیرین برای مدرسه سازی تعهد ایجاد شد.
تاکنون در شهرستان نهاوند 20 خیر مدرسه ساز وجود دارد که به صورت مستقل اقدام به احداث 21 فضای آموزشی نموده و ده ها خیر نیز که در این زمینه مشارکت داشته و مبالغی را اهدا کرده اند با مجمع خیرین مدرسه ساز همکاری می نمایند.
در این شهرستان مجموعا 150 فضای فیزیکی وجود دارد که در این فضاها 257 واحد آموزشی فعال است و در آنها حدود 25 هزار دانش آموز مشغول به تحصیل هستند.
شهرستان نهاوند در منطقه غرب کشور از توابع استان همدان می باشد که با دارا بودن جمعیتی حدود 200 هزار نفر در 105 کیلومتری جنوب همدان قرار دارد.
1181/7525
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]