تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819201438




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار سو مصرف مواد مخدر در بین جوانان ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آمار سو مصرف مواد مخدر در بین جوانان ایرانی




رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وجود حدود 20 میلیون جوان 18 تا 29 سال در کشور از اجرای برنامه ازدواج سالم برای جوانان خبر داد و گفت: 2.5 درصد جوانان سوء مصرف مواد دارند.





خبرگزاری ایرنا: رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وجود حدود 20 میلیون جوان 18 تا 29 سال در کشور از اجرای برنامه ازدواج سالم برای جوانان خبر داد و گفت: 2.5 درصد جوانان سوء مصرف مواد دارند.
 
گلایل اردلان در نشست خبری سلامت جوانان افزود: براساس آخرین آمار اعلام شده، حدود 20 میلیون جوان در کشور وجود دارد که 49.8 درصد آنان را دختران و 50.4 درصد آنان را پسران تشکیل می دهند.از این تعداد، 71.4 درصد جوانان در شهرها زندگی می کنند؛ 40.8 درصد مردان و 59.2 درصد زنان در این گروه (جوانان 18 تا 29 سال)، اضافه وزن داشته و 49 درصد مردان جوان و 52 درصد زنان جوان، فعالیت فیزیکی کمی دارند.

رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 20 درصد مردان در گروه سنی جوان، سیگار می کشند و چون زنان کمتر به مصرف سیگار خود اذعان دارند این رقم بین آنان دو درصد است.

اردلان افزود: 2.5 درصد گروه سنی 18 تا 29 سال کشور، سوء مصرف مواد دارند؛ میانگین سنی ازدواج نیز در کشور افزایش پیدا کرده و در مردان به 27 تا 30 سال و در زنان 24 سال گزارش شده است؛ این افزایش میانگین سن ازدواج حتی در مناطق روستایی نیز وجود دارد.

اجرای برنامه ازدواج سالم

رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت گفت: یکی از برنامه های دنبال شده از سال 92 در این اداره مطابق سیاست های جمعیتی کشور، بحث ازدواج سالم است زیرا آمارهای رفتارهای مخاطره آمیز از جمله رفتارهای جنسی در دنیا رو به افزایش است بنابراین باید به ازدواج سالم توجه شود.

اردلان افزود: ازدواج سالم ابعاد مختلف روان را در برمی گیرد؛ جوانان و نوجوانان از سن شش تا 18 سالگی در محیط هایی قرار دارند که ارتباط با جنس مخالف برای آنان تعریف نشده و هنگام ورود به محیط های دانشگاهی، دچار عشق های هیجانی و کوتاه مدت می شوند که حتی ممکن است به ازدواج منجر شود.

وی با اشاره به اینکه برخی جوانان ، برونگرا و برخی دیگر درونگرا هستند، گفت: چون این ازدواج ها براساس آموزش های همسرگزینی و عقلانی نبوده، ازدواج سالم نخواهد بود.

اردلان افزود: در اجرای برنامه ازدواج سالم می خواهیم مسوولان را برای آموزش جوانان و همچنین خود جوانان را برای آشنایی با معیارهای همسرگزینی، آشنا کنیم.

رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت گفت: در حال حاض گروه هدف ما در این برنامه 200 هزار دانشجوی پزشکی و پیراپزشکی هستند و برای اجرای این برنامه از روانشناسان، مشاوران و استادان حوزه و دانشگاه کمک گرفته ایم و سال گذشته سمینارهای تربیت مربی در این حوزه در 15 دانشگاه برگزار شده است.

وی افزود: تاکنون 30 هزار بسته آموزشی در خصوص ازدواج جوانان طراحی و در همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور توزیع شده است.

اردلان در ادامه به سند سلامت جوانان که در مرحله پیش نویس قرار دارد، اشاره کرد و گفت: سلامت باروری و ازدواج، سلامت روان، سلامت اجتماعی، پیشگیری از حوادث، نظام ارایه خدمت، سبک زندگی سالم و پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز و اعتیاد از بخش های این سند به شمار می روند.






تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن