واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست مرکز ملی فرش ایران: باید از ظرفیت صنعت گردشگری برای ترویج ارزشهای اسلامی بهره گرفت مشهد-ایرنا- سرپرست مرکر ملی فرش ایران بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای صنعت گردشگری برای ترویج فرهنگ و ارزشهای اسلامی در سایر نقاط جهان تاکید کرد.
دکتر حمید کارگر سه شنبه شب در مراسم اختتامیه همایش ملی فرهنگ، هویت شهری و گردشگری در هتل ثامن شهرستان طرقبه و شاندیز افزود: صنعت گردشگری با توجه به قابلیتهای متعدد می تواند به عنوان یک پیام ارتباطی برای انتقال و تبیین مبانی دین مبین اسلام در دیگر نقاط دنیا مطرح باشد.
وی اظهار داشت: از این میان فرش یکی از صنایع دستی بسیار با ارزش در عرصه های اقتصادی و فرهنگی محسوب می شود که می توان به عنوان یک مولفه مهم برای جذب گردشگر مورد عنایت قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون به نحو مطلوب نتوانستیم فرش دست باف ایران را به عنوان یک هنر و صنعت سنتی اصیل و ریشه دار در تاریخ و فرهنگ کشورمان در دیگر نقاط جهان معرفی کنیم.
سرپرست مرکز ملی فرش ایران گفت: یکی از کشورهای آسیای میانه و همجوار با جمهوری اسلامی ارزش زیادی به صنعت فرش قائل است بطوری که در طول سال با برگزاری هفته فرش برای جلب نظر دیگر کشورها به قابلیتهای فرش خود می پردازد.
کارگر گفت: بزرگترین فرش جهان چند سال قبل توسط فرشبافان نیشابور بافته شد و هم اکنون در یکی از مساجد کشور امارات متحد عربی مورد استفاده قرار می گیرد و همه سود و آوازه این فرش را این کشور می برد.
مدیر کل مطالعات و آموزش سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور هم گفت: اقلیم آب و هوایی و صنایع دستی نفیس نقاط مختلف ایران از قابلیتهای مهم جذب گردشگر و توسعه کمی و کیفی صنعت گردشگری است.
دکتر محسن رنجبر تاکید کرد: باید مسوولان و دست اندرکاران ذیربط با برنامه ریزی موثر از این فرصت و ظرفیتهای بالقوه استفاده و آنها با به فعلیت برسانند.
رنجبر افزود: توسعه گردشگری باعث افزایش درآمد ارزی برای کشور می شود و بستر ساز گسترش اشتغال است.
وی گفت: نیروی انسانی متخصص و کارآمد در سالهای گذشته همواره یکی از ضرورتهای توسعه کیفی صنعت گردشگری بود که در سنوات اخیر با اهتمام در تعدادی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به این مهم توجه اساسی شده و شاهد کاهش این کمبود هستیم.
همایش ملی فرهنگ، هویت شهری و گردشگری کشور با حضور مسوولان و صاحبنظران این عرصه و اساتید و دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و برخی دیگر از کشورهای جهان به مدت یک روز و به میزبانی موسسه آموزش عالی بینالود در شهرستان طرقبه و شاندیز از توابع خراسان رضوی برگزار شد.
حدود یک هزار مقاله در بخشهای شهرسازی، معماری و گردشگری از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد 60 اثر به صورت شفاهی و 120 اثر هم در قالب پوستر نمایشگاهی در همایش ارایه شد.ک/2
2095/1211
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]