تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802668603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در حوزه فرهنگ نيازمند يك سردار سليماني هستيم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: در حوزه فرهنگ نيازمند يك سردار سليماني هستيم
در جلسه نقد و بررسي مستند «سي و سه سال سكوت» كه موضوع پناهنده شدن يك جانباز به آلمان را دنبال مي‌كند، از اينكه چرا در حوزه فرهنگ شخصي مانند سردار سليماني را نداريم كه جلوي هجوم فرهنگي را بگيرد، انتقاد شد.
نویسنده : محمدصادق عابديني 


در جلسه نقد و بررسي مستند «سي و سه سال سكوت» كه موضوع پناهنده شدن يك جانباز به آلمان را دنبال مي‌كند، از اينكه چرا در حوزه فرهنگ شخصي مانند سردار سليماني را نداريم كه جلوي هجوم فرهنگي را بگيرد، انتقاد شد.
در ابتداي اين نشست حسين شمقدري كارگردان «سي و سه سال سكوت» درباره ساخت اين مستند گفت: ما ابتدا مي‌خواستيم ميزان خدمت‌رساني به جانبازان را در ايران و كشورهاي اروپايي بررسي كنيم كه در اينجا چه نوع خدماتي به جانبازان داده مي‌شود و اروپايي‌ها براي جانبازان خود چه خدماتي را ارائه مي‌كنند. اما بعد متوجه شديم چندين جانباز ايراني در اروپا خدمات درماني گرفته‌اند و اين يك تناقض بزرگ بود.   محمد تقي فهيم گفت: ما در حوزه فرهنگ و مستند‌سازي نيروهاي فعال مستند بسيار كم داريم. چرا در عرصه فرهنگ شخصي مثل سردار سليماني نداريم كه به دل ماجرا برود؟! ما در برابر يك هجوم فرهنگي قرار داريم و جاي تعجب دارد كه حتي رسانه‌هاي ما نيز در حال پوشش جريان‌هايي هستند كه مثلاً خبر شلوارك پوشيدن يك بازيگر، موضوع كوچكي در ميان آنها است.  اين منتقد سينما ضمن يادآوري ارزش‌هاي مستند «سي و سه سال سكوت» با انتقاد از فضاي شبه روشنفكري در كشور گفت: اين جريان تلاش دارد تا فضاي كشور را بسيار بسته نشان دهد. در مقابل تلاش آنها بايد مستندسازان جوان به سراغ چنين موضوعاتي بروند و مسئولان نيز با بودجه‌اي كه در اختيار دارند از مستندسازان حمايت كنند.  فهيم گفت: فيلم «سي و سه سال سكوت» نشان مي‌دهد كه اگر فضا را مهيا كنيد نيروهاي مستعدي براي كار حضور دارند، اين مستند اگر حمايت بازاري خوبي داشته باشد حتي مي‌تواند به فروش خوبي نيز برسد.  محمدرضا شرف‌الدين نيز صحبت‌هاي خود را با بيان خاطره‌اي از مراسم بزرگداشت شهيد آويني آغاز كرد. شرف‌الدين گفت: من در يكي از مراسم‌هاي بزرگداشت شهيد آويني اعتراض كردم كه چرا فقط مي‌گويند كه شهيد آويني كه بود و چه كرد؟! آيا وقت آن نرسيده است كه بگوييم اگر شهيد آويني امروز بود، چه مي‌كرد؟ دوربينش را كجا مي‌برود و چه مي‌ساخت؟
شرف‌الدين با اشاره به مستند «سي و سه سال سكوت»، افزود: مسير آويني مشخص است و در اين مسير مي‌شد تا چند گام بعدي را حدس زد. به نظرم اگر شهيد آويني امروز بود همين جنس فيلم‌ها را مي‌ساخت.  وي افزود: فكر مي‌كنم شهيد آويني اگر امروز بود دست خاوري‌ها را رو مي‌كرد. ما خاوري‌هاي زيادي داريم و خيلي‌ها هم در گام‌هاي اول خاوري شدن هستند. اگر امروز آنها را شناسايي كنيم و با اين گونه مستند‌ها مواضع آنها را شفاف‌سازي نماييم، راه فراري نخواهند داشت. نبايد هر بار به بهانه‌هايي چون مصلحت نظام جلوي كار را بگيريم. رئيس انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس افزود: يكي از وظايف اصلي مستندسازان در كشور انقلابي مانند ايران اين است كه نگذارند خاوري‌ها به راحتي فرار كنند.
شرف‌الدين تأكيد: البته نبايد اين كار موجب سوء‌استفاده بيگانگان شود، انقلاب ما هنوز به بلوغ نرسيده و هنوز در حال گسترش و ايجاد ساختار است.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن