تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802498638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرنوشت‌های پرونده‌های فساد در وزارت علوم چه می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سرنوشت‌های پرونده‌های فساد در وزارت علوم چه می‌شود؟
به نظر می‌رسد پس از ماه‌ها کشمکش بر سر پرونده بورسیه‌های غیرقانونی و اعمال نظر دو کمیسیون درگیر در این پرونده نباید انتظار چندانی برای پیگیری تخلفات پیش آمده در دولت گذشته را از مجلس نهم داشت.
آفتاب : سرویس سیاسی- پرونده «بورسیه‌های غیرقانونی» که سال گذشته از سوی رضا فرجی‌دانا وزیر سابق علوم دولت روحانی افشا شد و برای بررسی به کمیسیون‌های مختلف مجلس راه پیدا کرد، اکنون با انتشار اخباری تازه از تخلف 32 میلیاردی در صندوق رفاه دانشجویان و صدور نزدیک به 4هزار مدرک دیپل جعلی در وزارت آموزش و پرورش دوباره مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.


به گزارش آفتاب، بر اساس آخرین اظهارات پورمختار، رئیس کمیسیون اصل 90، پرونده بورسیه‌های غیرقانونی 7 اردیبهشت ماه، قانونی اعلام شد. پورمختار همچنین از ارسال این پرونده به وزارت علوم خبر داد و در عین حال افزود: بورس داده شده به این افراد بلامانع بوده و وزارت علوم موظف به فراهم آوردن شرایط تحصیلی آنهاست. همچنین ابراهیم نکو نماینده رباط کریم از دیپلم‌های جعلی در طول هشت سال دولت احمدی‌نژاد در اکثر استان‌های کشور خبر داد و اعلام کرد که برخی از این افراد هم اکنون در دانشگاه‌های کشورهای همسایه در حال تحصیل در مقطع دکترای غیرحضوری هستند. علاوه‌بر این نگهبان سلامی به ماجرای تخلف در جذب هیأت علمی یکی از وابستگان معاون کامران دانشجو اشاره کرده است.


بر این اساس در حالی که نمایندگان کمیسیون‌های آموزش و اصل 90 درگیر با پرونده بورسیه‌های غیرقانونی‌اند، پرونده‌های مشابه‌ای گشوده شده‌اند که در هر دو کمیسیون کمتر مورد اعتنا قرار خواهد گرفت؛ درست مشابه آنچه در مورد پرونده بورسیه‌های غیرقانونی افشا شد و در نهایت از سوی کمیسیون اصل 90 قانونی توصیف شد.


به این ترتیب برای پیگیری روند بررسی پرونده‌هایی که به آن اشاره شد، به سراغ سخنگوی کمیسیون آموزش رفتیم. قاسم جعفری در پاسخ به سوالات خبرنگار «آفتاب» این پرونده را در کمیسیون 90 تمام‌شده دانست و گفت که ادعای بورسیه‌های «غیر قانونی» جفا به نظام است.


آقای جعفری پرونده بورسیه‌های غیرقانونی که چندی پیش در کمیسیون اصل 90 قانونی خوانده شد، اکنون در کمیسیون آموزش در چه مرحله است؟


من این واژه غیرقانونی را متوجه نمی شوم، آنچه در دست بررسی است مسیر طبیعی خود را طی کرده و کمیسیون اصل 90 هم نظر خود را گفته و اعلام کرده است اگر آنچه که صورت گرفته بر اساس مصوبات شورای بورس و رئیس شورای بورس و وزیر علوم وقت بوده، این مسائل کاملا مشخص  و بدون خدشه است. اگر مواردی وجود دارد که خلاف نظر رئیس شورای بورس و مصوبات او بوده باید روی آن کار شود و ظاهرا کمیسیون اصل 90 نظرش را اعلام کرده و این کمیسیون  وقتی نظری می دهد، ماهیت حقوقی و قضائی دارد و قابل اجرا است.


یعنی شما قبول ندارید بورسیه ها غیرقانونی بوده است؟


در هر فرایندی شما ممکن است مواردی پیدا کنید که خلاف قانون باشد اما این که ما یک مرتبه جریانی راه بیندازیم و مدعی شویم که 4 هزار مورد غیرقانونی غیرقانونی بورسیه شده اند جفای به نظام است.


کمیسیون آموزش سال اخر دولت احمدی‌نژاد به گفته بعضی از اعضای کمیسیون از بورسیه‌های غیرقانونی اطلاع داشته است...


از چه کسی این اطلاع را به دست آورده است؟


آقای نگهبان سلامی.


هرکسی حرفی زده باید مستند آن را ارائه کند. و حتما خودش باید پاسخگو باشد این بزرگوار هم باید مستنداتش را ارائه دهد من از چنین چیزی اطلاع ندارم.


صندوق رفاه دانسجویان چطور؟ در مورد تخلف 32 میلیاردی در این صندوق خبری منتشر شده است.آیا در این مورد پرونده در کمیسیون آموزش تشکیل شده؟


اصلا چنین شایعه‌ای معلوم نیست از کجا منتشر شده و چه کسانی پیگیر آن هستند. گزارش مستندی هم به کمیسیون نیامده است. در کمیسیون طرح شد که یکی از همکاران گفته افرادی از کمسیون از این مسئله خبر داشتند، از این فرد سوال کردند، گفت من چنین چیزی نگفتم. کمیسیون هم به من به عنوان سخنگو اعلام کرد که بگویم : کمیسیون قاطعانه اعلام می‌کند از هیچ روند غیر قانونی و تخلفی حمایت نمی‌کند اما چنین شایعه‌ای را هم مراجع قانونی خودشان باید بررسی کنند.


این خبر را رئیس سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی اعلام کرده‌اند...


هرکسی گفته باشد انها باید مستنداتشان را ارائه کنند. اینکه نسبت ناروا به کمیسیون زده شود درست نیست وگرنه خودشان باید پاسخگو باشند.


پرونده بورسیه‌ها چطور به کمیسیون اصل 90 رفته است؟


تعداد زیادی از این افراد ذی نفع شکایت کردند و آن‌ها هم بررسی کردند چون کمیسیون اصل 90 مرجع رجوع تظلم خواهی اشخاص حقیقی و حقوقی است.


صرف اینکه وزیر علوم و رئیس شورای بورس وقت بر اساس اختیاراتشان تصمیم به اعطای بورسیه به دانشجویان با معدل پایین بگیرند، کافی است برای اینکه این اقدام اقدامی قانونی خوانده شود؟


وقتی اختیاراتی را به عنوان مثال به رئیس‌جمهور واگذار می‌کنیم اگر رئیس‌جمهور بر اساس اختیاراتش تصمیماتی گرفت آن تصمیمات قانونی است. کمیسیون اصل 90 هم بررسی خودش را انجام داده است.


پس چطور عزل و نصب‌های انجام گرفته در وزارت علوم که از اختیارات وزیر علوم هم بود سیاسی خوانده و بهانه‌ای برای استیضاح فرجی‌دانا شد؟


کسی اعتراضش به وزیر این نبود که چرا اعمال اختیارات قانونی می‌کنی. وظیفه نمایندگان نظارت بر حسن اجرای قانون است هرجا احساس کنند که قانون درست اجرا نمی‌شود وظیفه‌شان هست اعمال نظر کنند.


با این وصف آیا نمایندگان احساس نمی‌کنند دادن بورسیه به 4 هزار دانشجویی که شرط معدل لازم برای دریافت بورسیه را نداشته‌اند، نشان از حسن اجرای قانون ندارد و باید اعمال نظر و رسیدگی کنند؟


این را از خودشان بپرسید.


پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان در کمیسیون آموزش در چه مرحله‌ای قرار دارد؟


صندوق ذخیره فرهنگیان که کمیسیون تحقیق و تفحص از آموزش و پرورش را تصویب کرده و به هیات رئیسه فرستاده که باید دوباره به کمیسیون بازگردد.




تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن