واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار گلستان: توانستن، روح و جوهره جوانی است گرگان - ایرنا - استاندار گلستان با گله مندی از وجود کلمانی همچون نتوانستن، نشدن و نا امیدی درگفتار برخی جوانان، توانستن را روح و جوهره جوانی دانست و برلزوم استفاده بهینه از عقل و خرد جمعی در انجام و پیشبرد کارها و رفع مشکلات این قشر تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن صادقلو روز یکشنبه در دومین هم اندیشی با جوانان نخبه استان، اظهار داشت: لازمه پویایی جامعه استفاده از خرد جمعی است و نسل جوان دارای تفکری خلاق بوده که بایستی از آن در جهت توسعه پایدار و همه جانبه کشور و استان استفاده نمود.
وی، مشکل استان گلستان را نرم افزاری دانست و گفت: در سایه خرد جمعی و نیز نقد منصفانه درون می توان بر این مشکل فائق آمد، ضمن اینکه با توجه به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب باید با همدلی و همزبانی مشکلات را رفع کرد.
صادقلو، بااشاره به تدوین سند جامع توسعه گلستان درافق 1404، اضافه کرد: مسیر حرکت و نقشه راه کلی مسوولان استان این سند بوده که براساس آمایش سرزمینی تدوین شده است.
وی باقدردانی از راهکارهای جوانان گلستانی برای توسعه استان، تصریح کرد: متن سند توسعه استان بر روی پایگاه اطلاع رسانی استانداری قرار دارد و همه جوانان و صاحبنظران می توانند با مطالعه آن، دیدگاه های اصلاحی خود را بیان نمایند.
استاندار گلستان، داشتن برنامه و هدف (سناریو ) را در انجام فعالیت های توسعه ای مهم دانست و یادآور شد: بدلیل نداشتن برنامه و یا ضعف در نظارت بر کارها درگذشته، امروز شاهد رکود و نداشتن ارزش افزوده در برخی بخش های تولیدی استان هستیم.
صادقلو بعنوان مثال به تولید سالانه یک میلیون تن گندم در گلستان اشاره کرد و گفت: تنها از یک سوم این محصول استراتژیک که بزرگترین ارزش افزوده را می تواند برای استان داشته باشد، استفاده می شود.
وی با تاکید بر بحث ارزش افزوده درتولیدات بخش کشاورزی گلستان، افزود: امروز بدلیل سنتی بودن کشاورزی، ارزش افزوده چندانی عاید کشاورزان استان نمی شود.
به گفته وی از سوی دیگر درحالی 2 هزارو 500 دانش آموخته بخش کشاورزی بیکار داریم که بسیاری از این افراد فاقد مهارت لازم هستند.
صادقلو، دانش همراه با مهارت را لازمه توسعه پایدار دانست و اضافه کرد: دانشگاه ها باید به سمت آموزش همراه با مهارت آموزی و پرورش کارآفرینان گام بردارند و حلقه مفقوده بین علم و حرفه را تکمیل نمایند.
استاندار گلستان دربخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت های توسعه روستایی استان اشاره کرد و گفت: محور توسعه روستا باید درآمد پایدار باشد و بایستی دانش بومی روستاها را شناسایی و با علم روز همراه نمود.
وی از برنامه ریزی برای شناسنامه دار کردن دانش بومی روستاهای گلستان خبر داد و اضافه کرد: دولت تسهیلات لازم برای ایجاد بنگاه های اقتصادی در حوزه دانش بومی روستاها و به روز کردن آن را پرداخت می کند.
صادقلو همچنین از معاونین استاندار و فرمانداران استان خواست، شرایط را برای حضور فعال جوانان و صاحبنظران خارج از مباحث مشاوره ای، درجلسات کارگروهای تخصصی استان و شهرستان ها فراهم نمایند.
استاندار گلستان در پایان رفع مشکل بیکاری دانش آموختگان، رونق تولید و توسعه را از مهمترین مطالبات مردم و جوانان استان بیان کرد و گفت: همه باید برای تحقق این مطالبات همدل وهمزبان تلاش کنیم.
در این نشست که معاونین استاندار، مدیران صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان و نیز روسای دانشگاه های استان حضور داشتند، 15 نفر از جوانان و نخبگان گلستانی دیدگاه های علمی و کارشناسی خود را برای توسعه پایدار استان بیان کردند.
استان مرزی گلستان افزون بر یک میلیون و 850 هزار نفر جمعیت دارد، بیش از نیمی مردم استان در 29 شهر و مابقی در حدود یکهزار روستا زندگی می کنند.
/3039/1648
27/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]