تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826978451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش خصوصی رغبتی به سرمایه گذاری در تحقیقات توسعه علمی کشور ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بخش خصوصی رغبتی به سرمایه گذاری در تحقیقات توسعه علمی کشور ندارد اصفهان- ایرنا- سرپرست صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران گفت: به سبب رغبت اندک بخش خصوصی برای حضور در بخش های تحقیق و توسعه ، بیشتر بودجه تحقیق در ایران از سوی دولت تامین می شود.


به گزارش ایرنا ،نصرت الله ضرغام روز چهارشنبه در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با دانشگاه اصفهان افزود: بدین سبب یکی از راهبردهای صندوق حمایت از پژوهشگران ، مدیریت افکار عمومی برای توسعه علمی کشور است.
وی همچنین گفت : صندوق حمایت از پژوهشگران برای استفاده از ظرفیت های خارج از کشور و به خصوص دانشمندان ایرانی مقیم دیگر کشورها، واحد دیپلماسی علمی را ایجاد کرده است تا با اختصاص محیطی مناسب و حمایت مالی این صندوق بتوان مکانی برای گرد آوری اندیشمندان و پژوهشگران ایرانی مقیم خارج فراهم آورد و از ظرفیت های آنان استفاده بهینه کرد.
ضرغام به عنوان نمونه از آغاز همکاری آکادمی علوم چین و این صندوق خبر داد و افزود : استفاده از فرصت مطالعاتی در مراکز علمی آکادمی علوم چین ، همکاری پژوهشی با دانشجویان پسادکترا و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اجرای پروژه های مشترک ازجمله همکاری های صندوق و آکادمی علوم چین است .
دبیر شورای نخبگان تصریح کرد: آکادمی علوم چین 263 آزمایشگاه ملی دارد و با 68 هزار محقق همکاری می کند و نه تنها نخبگان چینی مقیم در دیگر کشورها بلکه دانشمندان غیرچینی از اقصی نقاط جهان را پذیراست و امتیازات زیادی به این افراد می دهد تا جذب مراکز علمی چین شوند.
وی افزود: علاوه بر این با موسسات بین المللی مانند یاسا تفاهمنامه همکاری منعقد کردیم و جمهوری اسلامی ایران از طریق صندوق حمایت از پژوهشگران، عضو بیست و چهارم این موسسه بین المللی می شود که تحقیقات فرا مرزی همچون فقر، عدالت ، گرمایش زمین، تغییر اقلیم ، بحران آب و مسائل زیست محیطی انجام می دهد.
ضرغام در ارتباط با اولویت های تحقیقاتی گفت: هم اکنون 15 کارگروه تخصصی در صندوق فعالیت دارند که آخرین آنها به ترتیب ، کارگروه " تحقیقات فضایی" ، " آلاینده های زیست محیطی و سلامت " و " تغییر اقلیم و گرمایش زمین " است که هر کارگروه 10 تا 15 طرح تحقیقاتی در ارتباط با معضلات عمده کشور اجرا می کند.
وی همچنین به وجود 770 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی درکشور اشاره کرد و افزود: این تعداد دانشجوی تحصیلات تکمیلی ظرفیت بزرگی برای فعالیت های پژوهشی است و در واقع بزرگترین مراکز نوآوری ، دانشگاهها هستند که قادر هستند با استفاده از روش های مختلف ایده ها را تبدیل به محصول کنند.
سرپرست صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در باره شرایط حمایت صندوق از پژوهشگران ازطریق طرح های پسا دکترا ، کرسی پژوهشی ،گرنت پژوهشی و پتنت (ثبت اختراعات) گفت: تاکنون 38 اختراع با حمایت صندوق در خارج از کشور و بیشتر در آمریکا به ثبت رسیده و 76 اختراع نیز در جریان مراحل ثبت قرار دارند که با توجه به افزایش کارگزاران و عضویت ایران در معاهده همکاری ثبت اختراع (PCT )، ثبت آنها در 150 کشور دنیا امکان پذیر است.
وی تاکید کرد : طبق برنامه صندوق قرار است سالی 50 درصد اعضای کارگروه ها را با اساتید و محققان برجسته دیگر جایگزین کنیم تا از تمامی ظرفیت علمی کشور استفاده شود چون معتقدیم از هر دانشگاه که عضو صندوق داشته باشیم طرح های پژوهشی ارائه شده از آن دانشگاه نیز بیشتر خواهد شد.
ضرغام همچنین در باره تفاهم نامه منعقد شده با دانشگاه اصفهان گفت: با معرفی و تایید دانشجویان از طرف دانشگاه اصفهان این صندوق آماده ی حمایت مالی این افراد در راستای تحقق پروژه ی مورد نظر است.
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از سال 1382 با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت خود را آغاز کرد.
هدف اصلی از تشکیل این صندوق ایفای وظایف بنیاد ملی علم ایران است.
عمده فعالیت های این صندوق در حوزه های حمایت از طرح های پژوهشی، ثبت اختراعات، کرسی پژوهشی و حمایت از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری است.
پ/ه ا / 2093/ 6022



23/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن