واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۲۶ب.ظ)
معاون وزير آموزش و پرورش اعلام کرد: رويکرد ما آموزش تلفيقي است/ ارائه تبلت رايگان براي دانش آموزان کم بينا موج - معاون وزير آموزش و پرورش اظهار کرد: رويکرد سازمان آموزش و پرورش استثنايي کشور، آموزش تلفيقي براي ان منظور شده است و براي ارائه خدمات به دانش آموزان کم توان جسمي و حرکتي تمام تلاش خود را به کار خواهيم بست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، صبح امروز در نشست خبري که با حضور مجيد قدمي رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي کشور در خصوص اجراي طرح سنجش سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي نوآموزان بدو ورود به دبستان برگزار شد، وي اظهار کرد: هدف از اجراي اين طرح معاينات مختلف بر روي نوآموزان تازه ورود به دبستان است.
اين مقام مسئول ادامه داد: 70 درصد جمعيت هر کشور در وضعيت عادي هستند اما در کل جمعيت دانش آموزي 13 درصد وجود دارند که ديرآموز هستند و بايد اين نکته را در آموزش و پرورش مورد توجه قرار دهيم و هدايت آموزشي را کنترل کنيم.
وي همچنين هدف اصلي را ارزيابي براي هدايت آموزشي دانست و بيان کرد: با توجه به ويژگي هاي مخاطب آموزش و پرورش بايد اين کار را دقيق تر انجام دهيم و اين سنجش با حضور 147 پايگاه موجود به صورت آن لاين در دسترس مسئولان آموزش و پرورش است.
قدمي در ادامه افزود: اين مطلب به اين عنوان مطلوب است که قبل از سال تحصيلي جديد مي توانيم مداخله را انجام دهيم تا اقدامات لازم را جهت برطرف نمودن مشکلات دانش آموزان انجام دهيم.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي کشور همچنين خاطر نشان کرد: اين طرحدر 99 درصد مناطق کشور اجرا مي شود و علاوه بر اطلاعات اوليه شناسنامه اي را از دانش آموزان به مدرسه ارائه مي دهند.
وي در خصوص ميزان تعيين شده براي ارزيابي تصريح کرد: مبلغ 12 هزار تومان براي اين سنجش و ارزيابي قرار داده ايم که اين مبلغ با توجه به اينکه بيشتر آن را دولت تقبل کرده است به اين ميزان کاهش پيدا کرده است و نکته قابل توجه اين است که افرادي که توانايي پرداخت نداشته باشند 15 درصد به عنوان نيم بها و 5 درصد آنها هم به صورت رايگان پذيرش مي شوند.
قدمي در ارتباط با اين سنجش افزود: اطلاعات سنجش اين امکان را مي دهد که يک معلم بتواند در مدارس عادي و يک کلاس 30 نفره با حضور يک يا دو دانش آموز ديرآموز برخورد مناسبي داشته باشد و به همين دليل است که امسال به عنوان کار مداخله اي اين سنجش را انجام مي دهيم.
وي در ادامه گفت: در همين مورد حدود سه ميليارد اعتبار براي اجراي طرح تلفيقي و هدايت دانش آموزان کم توان جسمي به مدارس عادي در نظر گرفته شده است و مدارس موظف هستند آنها را پذيرش کنند. همچنين در اين ميان به معلمين و مديران آموزش تلفيق فراگير را ارائه مي دهيم.
معاون وزير آموزش و پرورش در خصوص فعاليت هاي اين سازمان متذکر شد: تبلت هاي رايگاني را به جاي کتاب هاي درشت خط به دانش آموزان کم بينا ارائه مي دهيم زيرا اين امر مطلوب تر و به صرفه تر مي باشد تا اينکه بخواهيم کتاب ها را به صورت درشت خط چاپ کنيم.
قدمي همچنين در ارتباط با بيمه درمان دانش آموزان کم توان خاطر نشان کرد: بيمه درمان و دارو براي توانبخشي کودکان که زير هفت سال مي باشند در دست اجرا است و حتي کساني که مشکل شنوايي دارند عليرغم رقم سنگين باز هم آنها را تحت پوشش عمل رايگان قرار مي دهيم.
وي همچنين در پايان به آمار سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته حدود 124 هزار نفر اين تست را انجام داده اند که هشت هزار نفر به مدارس ما ارجاع داده شده اند که از اين ميزان 90 درصد از دانش آموزان راست دست بوده اند نزديک 26 درصد دوزبانه بوده اند و ميانگين سن پدران 38 و مادران 32 بود.
قدمي با اشاره به دقيق خواندن اين سنجش تصريح کرد: اين ميزان سنجش به قدري دقيق است که مي تواند تمام اطلاعات را در دست مسئولين قرار دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]