تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802771299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهشتی: دستگاه ها از نقش میراث فرهنگی در توسعه غافل هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بهشتی: دستگاه ها از نقش میراث فرهنگی در توسعه غافل هستند تهران - ایرنا - رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه دستگاه ها از نقش میراث فرهنگی در بحث توسعه غافل هستند، گفت: شاید بسیاری از مشکلات در مباحث توسعه در کشور ناشی از بی توجهی به این موضوع است.


به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا، سیدمحمد بهشتی در آیین تمدید تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با پژوهشگاه مواد و انرژی اظهار کرد: تلاش داریم بدون اتکا به جایگاه گذشته، پژوهشگاه میراث فرهنگی را به عنوان یک نهاد علمی و پژوهشی به موقعیت ممتازی برسانیم که فراتر از گذشته بتواند نقش منطقه ای نهادهای بین المللی مرتبط را ایفا کند.
وی افزود: تقریبا همه دستگاه ها از نقش میراث فرهنگی غافل هستند و شاید خیلی از مشکلات در مباحث توسعه در کشور ناشی از بی توجهی به این موضوع است.
بهشتی یکی از مهمترین پژوهشکده های پژوهشگاه را حفاظت و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی خواند و گفت: این پژوهشکده حدود 10سال به جایگاهی رسیده بود که از نظر نهاد های بین المللی از جمله یونسکو و مرکز بین المللی مطالعه، حفاظت و مرمت آثار تاریخی فرهنگی (ایکروم) به موقعیت ممتازی دست پیدا کرده بود، چرا که نقش منطقه ای این نهادها را در زمینه آموزش و برگزاری کارگاه های آموزشی ایفا می کرد.
رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به توانایی بالای کارشناسان پژوهشگاه افزود: با بلاهایی که در سال های گذشته بر سر پژوهشگاه نازل شد، باقی مانده ای جان سالم به در برد که اکنون فعالیت می کند.
بر اساس گزارش پژوهشگاه میراث فرهنگی، وی افزود: تلاش داریم در این شرایط کمر راست کنیم و البته به جایگاه قبلی اکتفا نمی کنیم، بلکه امیدواریم حتی در موقعیت بهتری از جایگاه قبلی قرار گیریم.

** معدن کاوی از اروپا شروع نشده است
بهشتی یکی از اهداف مهم پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری را همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی داخل و خارج عنوان کرد و گفت: جنبه جذاب این اقدام، آشنا شدن مراکز علمی که به ظاهر خیلی با کار ما ارتباط ندارند با نوع فعالیت پژوهشگاه است.
رییس پژوهشگاه میراث فرهنکی افزود: از این طریق، مراکز علمی با میراث فرهنگی حوزه خودشان آشنا می شوند، چرا که همه زندگی بشر گذشته ای دارد و تمامی افراد بر روی موضوعی کار می کنند که به طور حتم سابقه ای داشته است.
وی با بیان اینکه در دوره جدید دچار فراموشی گذشته حیات در کشور شده ایم، ادامه داد: برای مثال افرادی که در رشته معدن فعالیت می کنند نمی دانند که برخلاف تصور آنها معدن کاوی از اروپا شروع نشده و ما آثار کهن زیادی از معدنکاوی در کشور داریم که شناختی درباره آن وجود ندارد.

** استفاده از فناوری گذشتگان برای حل مشکلات امروز
رییس پژوهشگاه مواد و انرژی نیز با اشاره به بازدید خود از آزمایشگاه های پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی گفت: مکانی در کشور وجود دارد که آثار فرهنگی را با یک رویکرد علمی و منطقی مستند می کند.
سیدمحمدمهدی هادوی افزود: چون هرچه داریم از فرهنگ است؛ وظیفه خود می دانیم که در خدمت پژوهشگاه میراث فرهنگی باشیم و هرگونه توانایی فردی، جمعی و سازمانی خود را در خدمت آن قرار دهیم.
وی با بیان اینکه این بازدید همت و انگیزه ما را برای همکاری مضاعف می کند، ادامه داد: به طور حتم همکاران در پژوهشکده های سرامیک، نیمه هادی ها، انرژی و فناوری نانو و مواد پیشرفته پژوهشگاه مواد و انرژی با جدیت در پیشبرد همکاری ها تلاش می کنند.
رییس پژوهشگاه مواد و انرژی با اشاره به اینکه باید از فناوری گذشته ها برای حل مشکلات امروز استفاده کرد، گفت: به کار گیری آن فناوری ها در شکل جدید می تواند با هزینه کم و مقبولیت بالا انجام شود.
وی افزود: جایی که می خواهیم فناوری را به زندگی مردم متصل کنیم چه بهتر است که از اتصال قبلی آن استفاده کنیم؛ این اتصال به فرهنگ مردم کار ما را ساده می کند.
وی تصریح کرد: برای مثال در بحث انرژی خورشیدی اگر به معماری گذشته متصل شویم بسیار موفق تر هستیم تا اینکه بخواهیم از فناوری های جدید و مدرن که گیرایی خاصی ندارد کمک بگیریم و این هنر همکاران 2 پژوهشگاه است که این اتصال را برقرار کنند.

** تمدید تفاهمنامه همکاری
دو طرف در پایان، تفاهمنامه بین دو پژوهشگاه را که 4سال پیش امضا شده بود تمدید، امضا و مبادله کردند.
بر اساس این تفاهم نامه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و پژوهشگاه مواد و انرژی در زمینه فعالیت های پژوهشی، آموزشی و بهره مندی از امکانات و توانایی های یکدیگر برای توسعه علم و فن آوری و کاربرد آن در شناخت و حفاظت از میراث فرهنگی کشور همکاری می کنند.
برقراری ارتباط پژوهشی، آموزشی در عرصه های علم، مواد، فناورانه و ایجاد تسهیلات در برنامه ریزی و اجرای پروژه های ذیربط در زمینه مشترک میراث فرهنگی و مهندسی مواد از مواردی است که دو طرف متعهد شدند در آن همکاری کنند.
تعریف و اجرای پروژه های مشترک پژوهشی در زمینه باستان سنجی، طراحی و اجرای دوره ها،طراحی و اجرای دوره ها،برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی داخلی و بین المللی، چاپ وانتشار نشریات،مقالات و کتاب های علمی، بهره برداری از تجهیزات و امکانات پژوهشی از دیگر زمینه های همکاری این دو پژوهشگاه در این تفاهم نامه است.
همچنین بر اساس این تفاهم نامه استفاده از منابع و خدمات کتابخانه ای یکدیگر به صورت الکترونیکی و غیر الکترونیکی، تعریف و اجرای پایان نامه، رساله دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی، مشارکت در ایجاد فرصت های مطالعاتی و تبادل استاد با توافق دو طرف انجام می گیرد.
فراهنگ**7537**1027



21/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن