محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853042203
زنان،توسعه و بازار کار
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زنان،توسعه و بازار کار تهران- ایرنا- روزنامه اطلاعات در صفحه اقتصادی خود نوشت: بدنه دستگاه دولت نیازمند توجه جدی به ایجاد فرصت های برابر برای همه شهروندان است و امیدوار هستیم در این خصوص با حمایت رییس جمهوری زنان هم مانند مردان بتوانند در موقعیتی برابر از فرصت های ایجاد شده در دستگاه های اجرایی برای اشتغال استفاده کنند.
در این گزارش که در شماره روز دوشنبه بیست و یکم اردیبهشت 1394 خورشیدی انتشار یافت؛ می خوانیم: نادیده گرفتن نقش زنان در مراکز تصمیم گیری پیامدهای اجتماعی و فرهنگی هم برای زنان و هم برای مردان دارد؛در عین حال که پذیرش مشارکت زنان در سطوح مختلف نهادهای تصمیم گیر، نتایج مثبتی را نه تنها برای زنان بلکه برای آحاد جامعه خواهد داشت.
روی این موضوع توافق وجود دارد که توسعه بدون ایفای نقش برابرآحاد جامعه و ایجادفرصت های برابر امری دست نیافتنی است. زیرا اتکای کشورهای توسعه یافته بیشتر بر سرمایه های انسانی است.
در این میان با توجه به اینکه زنان نیمی از افراد جامعه را تشکیل می دهند، نادیده گرفتن آنان دستیابی به توسعه را با مشکلات جدی مواجه می کند.
آذر منصوری یک فعال حوزه زنان می گوید: ایجاد فرصت های برابر و دیدن نقش زنان در توسعه با جریان سازی در ساختار حقیقی و حقوقی کشور ما تبلور می یابد. اگر زنان در روند برنامه های توسعه ای و سیاستگذاری حضور جدی داشته باشند، جریان سازی ایجاد فرصت های برابر درساختار حقوقی کشور مسیر خود را طی می کند. در ساختار حقیقی قدرت هم با تکیه برنقش نهادهای مدنی و مردم نهاد چه در قالب نهادهای مدرن و چه سنتی باید جریان سازی شود.
وی اضافه می کند: در صورت تحقق این ظرفیت و جریان سازی در ساختار حکومت و جامعه می توانیم ادعا کنیم نقش زنان در فرآیند توسعه دیده شده است.از سوی دیگر،حضور زنان در نهادهای منتخبی مانند شورای اسلامی شهر وروستا، شورایاری و مجلس شورای اسلامی و نهادهای فرادست و فرودست می تواند در آینده کشور موثر باشد؛ در عین حال، به میزانی که ظرفیت زنان دیده نشود، توسعه متوازن و پایدار دست نیافتنی تر می شود. چنانکه در این خصوص مشارکت زنان در سطوح مختلف تصمیم گیری درکشورهای توسعه یافته پذیرفته شده است و این کشورها تلاش می کنند تاثیرگذاری زنان را افزایش دهند. در همین خصوص معاون وزیر کار با پُررنگ دانستن میزان فعالیت زنان در بازارهای کار برخی استان ها مانند تهران، اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی می گوید: نرخ مشارکت زنان در بازار کار ایران پایین است.
بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند که در پویایی اقتصاد بسیار موثر هستند؛ این در حالی است که در هر جامعه ای برای نیل به توسعه پایدار اجتماعی و اقتصادی باید به حضور زنان اهمیت ویژه ای داد.
حسن طایی اظهارمی دارد: حضور بانوان در مشارکت های اقتصادی علاوه بر اینکه باعث پویایی اقتصاد می شود، سبب کاهش آسیب های اجتماعی درجامعه هم خواهد شد. برای یک زن سه نوع تخصیص زمانی وجود دارد که می تواند از آن بهره بگیرد که شامل کار در منزل، کار در بازار و اوقات فراغت است.
وی با تاکید بر اینکه اگر زنان متوجه شوند که ارزش کار در بازار فراتر از کار در منزل است،می توانند کارآمدتر از قبل در صحنه های مختلف حضور داشته باشند، اضافه می کند: ایجادشورای هم اندیشی در دفاتر کار آفرینی دستگاه های اجرایی، حمایت از تشکل های غیردولتی در زمینه کارآفرینی،تعامل و شبکه سازی و رفع موانع در این مسیر حائز اهمیت است.
نامبرده خاطرنشان می کند: کارآفرینی اجتماعی که توسط بانوان صورت می گیرد، جلوه ای از تعاون است. با کارآفرینی تعاون شکل می گیرد که هر دو آنها توسعه اجتماعی و اقتصادی جامعه را منجر می شود که برای رسیدن به این هدف باید 7راهبرداز جمله مردم سالاری، برابری، انصاف، مسئولیت پذیری و ریسک پذیری رعایت شود.
علیرغم همه این مسائل متاسفانه در حال حاضر نرخ مشارکت زنان در فعالیت های اقتصادی در کشور مطلوب نیست. البته در سطح جهان هم نرخ مشارکت زنان کمتر از مردان است. چنانکه در عرصه جهانی مردان 65تا 70درصد و زنان در 40تا 45 درصد بازار کار حضور دارند.
معاون وزیر کار می گوید: اگر چه در ایران نرخ مشارکت مردان در فعالیت های اقتصادی به اندازه معیارهای جهانی است؛ اما متاسفانه نرخ مشارکت زنان به 15درصد هم نمی رسد؛از این روبرای رسیدن به این معیار راه طولانی در پیش است.
این در حالی است که با توجه به آمارهای منتشر شده شاهد حضور نسبتا پُر رنگ زنان تحصیل کرده در مقوله اشتغال هستیم و امیدواریم شاهد رشد وضع مشارکت زنان در فعالیت های اقتصادی جامعه باشیم.
گفتنی است در این میان چندی پیش دفترچه راهنمای آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور برای خرداد 1394 در دسترس عموم مردم قرار گرفت. یکی از نکته های تامل برانگیز در این دفترچه سهمیه بندی جنسیتی نابرابری است که دسترسی زنان به فرصت استخدام در شغل های گوناگون را محدود می سازد و به هیچ وجه با واقعیت های مربوط به زنان جامعه ما همچون کسب بیش از 60 درصد کرسی های دانشگاهی همخوانی ندارد؛ زنانی که از حق قانونی خود برای ادامه تحصیل استفاده و سال هایی از زندگی خود را صرف آموزش می کنند تا آینده ای بهتر برای خود و جامعه بسازند و از این رو انتظار دارند در موقعیتی برابر با مردان به رقابت شغلی بپردازند و از حق برابر استخدام برخوردار باشند.
به گزارش ایرنا، بررسی دفترچه آزمون استخدامی نشان می دهد از میان 2 هزار و 800 نفر پذیرفته شوندگان آزمون، ٢ هزار و ٢٨٤ سهمیه شغلی به مردان و تنها ١٦ سهمیه به زنان اختصاص یافته است. ٥٠٠ شغل هم به صورت مشترک به زنان و مردان داده می شود. این تقسیم بندی استخدام دولتی در حالی رخ داده که به گفته علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمار بیکاری زنان 2برابر میزان بیکاری مردان است.
طبق کنوانسیون 122 سازمان بین المللی کار، همه کارگران زن و مرد باید از آزادی انتخاب شغل و برخورداری کامل و بدون تبعیض از فرصت های شغلی به شکل مساوی برخوردار باشند. همچنین، طبق قانون کار ایران تصویب شده در 1369 (ماده 38) تبعیض در تعیین میزان مزد بر اساس سن، جنس، نژاد، قومیت و اعتقادهای سیاسی و مذهبی برای کارهایی برابر ممنوع است. با وجود این و بنا به نظر کارشناسان، آزمون استخدامی دستگاه های دولتی آن هم با شرایط نابرابر سهمیه بندی شغلی برای زنان و مردان برخلاف سیاست های دولت یازدهم در حوزه اشتغال زنان و وعده های رئیس جمهوری در زمینه گسترش حضور زنان در جامعه است.
در این پیوند، الهه کولایی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی و مدرس دانشگاه در زمینه اهداف و وعده های دولت در حوزه زنان می گوید: آمار دو برابری بیکاری زنان نسبت به مردان در کنار وضع نگران کننده بیکاری دانش آموختگان در کشور ما که سرمایه های عظیمی برای بالفعل شدن این توانمندی های انسانی صرف شده، واقعیت هایی است که دولت را موظف می کند طبق وعده های دکتر روحانی در انتخابات سال 92 فرصت های برابر را برای آن ها در حوزه اشتغال فراهم کند؛ این در حالی است که با نگاهی به شرایط آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی که به تازگی اعلام شده، به تبعیض های ناروایی پی می بریم که در آن اعمال شده و زنان را از فرصت های شغلی گوناگون محروم کرده است. این شرایط در واقع با برنامه های انتخاباتی دکتر روحانی که زنان به آن رای دادند، تناقضی آشکار دارد.
بنا به گفته وی، گذشته از تناقض یادشده، ایجاد اشتغال بر اساس این آزمون در تضاد با قانون اساسی است. بنابر قانون اساسی جمهوری اسلامی رفع تبعیض های ناروا به عنوان یکی از مهمترین تکلیف های دولت مطرح شده است. همچنین در آموزه های انقلاب اسلامی ضرورت ایفای نقش فعال زنان در همه امور اجتماعی یعنی در مقدرات اساسی کشور و حوزه هایی نظیر اقتصاد مورد تاکید قرار گرفته است؛از این رو ضروری است که این بایدها و این نیازها از سوی دستگاه های اجرایی پاسخ مناسب دریافت کند.
سهمیه بندی و نحوه پذیرش کارکنان تازه در دستگاه های دولتی موضوعی بود که بنا بر انتظار، از نگاه فعالان اجتماعی و مسایل زنان دور نماند.یکی از نخستین واکنش ها از سوی شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده صورت گرفت. وی مکاتبه هایی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای رفع تبعیض در این آزمون استخدامی انجام داد و در آن تاکید کرد نه تنها در شمار زنان بلکه در انتخاب استان هایی که زنان می توانند در آن استخدام شوند، هم تبعیض وجود دارد.کولایی با اشاره و قدردانی از تلاش و پیگیری معاونت امور زنان رئیس جمهوری برای حل این نابرابری جنسیتی در آزمون استخدامی، در مورد سبب این رخدادها می گوید: مشکل ما اینجا است که متاسفانه نمایندگان زنی که در مجلس حاضر هستند هم ضرورت حضور فعال زنان در اقتصاد را باور ندارند و در جهت خانه نشینی آنان حرکت می کنند و در واقع دستگاه های متخلف در این زمینه را مورد پرسش قرار نمی دهند.
کولایی افزود: بدنه دستگاه دولت نیازمند توجه جدی به رفع تبعیض و ضرورت ایجاد فرصت های برابر برای همه شهروندان ایرانی و اصلاح آزمون استخدامی است که در واقع امیدوار هستیم خانم مولاوردی در این خصوص با حمایت شخص آقای روحانی بتواند اصلاح لازم را انجام دهد و زنان هم مانند مردان بتوانند در موقعیتی برابر از فرصت های ایجاد شده در دستگاه های اجرایی برای اشتغال استفاده کنند تا بتوانند به گونه ای مناسب و شایسته زنان ایرانی برای اداره زندگی خود تلاش کنند.
فخرالسادات محتشمی پور از فعالان حقوق زنان یکی از وظیفه های دولت را ایجاد زمینه های اشتغال برای همه شهروندان بدون قید جنسیت عنوان کرده و می گوید: بر اساس قانون، نیاز جامعه و مطالبات عمومی کار و اشتغال بدون قایل شدن هر نوع تبعیضی باید اجرایی شود. حال این سوال پیش می آید که این نوع تبعیض ها چه معنایی دارد و بر چه مبنایی روا داشته می شود؟ چرا باید در شرایطی که چرخ های صنعت و اقتصاد ایران می تواند با همکاری زنان و مردان به چرخش درآید، با اعمال چنین محدودیت هایی زنان را خانه نشین کرده و تنها اجرای نقش همسری و مادری را از آنها طلب کنیم؟
وی در پاسخ به پرسشی در زمینه چرایی نابرابری جنسیتی و تلاش های معطوف به خانه نشینی زنان می گوید: بر اساس تعالیم قرآنی و آموخته های دینی، هر انسانی موظف است که همه وجوه شخصیتی خود را پویا و توانمند کند تا هم به رشد فردی و هم اجتماعی خود بپردازد. متاسفانه برخی موافقان نظریه خانه نشینی، گروهی از زنان هستند که شغل و درآمد خود را دارند و برای دیگران نسخه می پیچند؛ افرادی که وقتی فرزندانشان فارغ التحصیل می شوند به دنبال امکانات شغلی و اجتماعی برای آنان هستند.
وی در ادامه به پیامدهای این نابرابری ها اشاره کرده و می افزاید: یک وقت است که زن خود حضور در خانه را انتخاب می کند که ما اعتقاد داریم که این حق انتخاب قابل احترام است همچنان که اگر آقایی هم این کار را کرد و در خانه کار خود را انجام داد، قابل احترام است؛ اما اگر بخواهد تحمیلی باشد، یعنی دیگران تصمیم بگیرند که زن در خانه بماند یا نماند، این امری غیر انسانی و غیر شرعی است و با حقوق شهروندی مخالفت پیدا می کند. چرا که حقوق شهروندی در اجتماع معنا پیدا می کند و در خانه معنایی ندارد.
به باور صاحبنظرانی چون محتشمی پور، خانه نشینی اجباری تاثیرهای روحی و روانی بسیار منفی بر زنان دارد. چرا که طبیعت زن برای اجتماعی زیستن خلق شده و وقتی کسی در خلقت و فطرت وی دخالت کند، واکنش نشان می دهد. این واکنش گاهی اوقات به افسردگی و مشکلات روحی ختم می شود و گاهی هم نوعی انفجار خواسته ها را به دنبال دارد.در این میان، فاطمه آلیا نماینده اصولگرای مجلس که پیشتر بچه دار شدن و تربیت فرزند و شوهرداری را از مهمترین وظیفه های زنان برشمرده بود، نظر خود را درباره این آزمون به اجرای عدالت و برابری میان معلولان شاغل معطوف کرده و می گوید: تاکید من در همه آزمون ها بر رعایت و غافل نشدن از سهمیه معلولان است. فرقی نمی کند معلول زن باشد یا مرد و من امیدوارم در این آزمون استخدامی هم سهمیه حداقلی برای معلولان تحصیل کرده، مد نظر گرفته شود.
وی اشتغال زنان را مساله ای فرهنگی مربوط به شخص زن می داند که با در نظر گرفتن لزوم حفظ استحکام و بنیان خانواده تصمیم به کار در بیرون از خانه می گیرد یا خیر. آلیا در این زمینه می افزاید: ما در بحث اشتغال زنان چه در قانون اساسی و چه در قوانین موضوعه در مجلس هیچ مانعی نداریم. زنان به عنوان قشر فرهیخته جامعه می دانند که نوع کاری که انتخاب می کنند باید به گونه ای باشد که استحکام و بنیان خانواده حفظ شود. حال بر عهده مجموعه سه قوه است که محیطی کاری با چیدمان مصون از اختلاط فراهم کنند تا زنان شاغل در محیطی امن به همراه آرامش روحی کار خود را به خوبی انجام دهند.
این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا همه زمینه های شغلی برای زنان فراهم شده تا بتوانند درست تصمیم بگیرند، می گوید: بر اساس شایسته سالاری و عدالت جنسیتی، مشاغل باید دسته بندی شود. مشاغلی همچون برخی تخصص های پزشکی به نوعی در انحصار زنان است، مشاغلی دیگر هم مانند پرستاری مشترک میان زنان و مردان است. اما یک دسته از مشاغل با روحیه زنان خیلی فاصله دارد یا متقاضی مرد در آن زیاد است. بر اساس این اصل که قوانین کشور به دنبال قاعده است، نه استثنا، وظیفه مسوولان و دست اندرکاران است که اولویت را بر قاعده اصولی و قوانین قرار دهند.
به اعتقاد برخی کارشناسان، سطح و میزان اشتغال زنان در هر جامعه، عیاری برای توسعه یافتگی آن جامعه است. در ایران درصد اشتغال زنان در سال های مختلف تغییر کرده و رشدی صعودی به خود گرفته است. با این حال، اکنون میزان اشتغال زنان 12 درصد است که از این میان 52 درصد به کارهای غیررسمی مشغول هستند و در شرایط کنونی تا رسیدن به استانداردهای جهانی راه طولانی در پیش است.
در این باره، کولایی با یادآوری این موضوع که تغییر فضای جامعه ما مانند دیگر جوامع توسعه یافته زمانبر و نیازمند تلاش مستمر و پایدار است،می گوید: قرن ها زنان به نقش های خانگی مشغول بوده اند و به مرور زمان و بر اساس نیاز، حقوق انسانی و فرصت های برابر برای آنان فراهم شد. درجامعه ما که یک جامعه درحال توسعه است، همچنان مشکلات بسیار جدی فراروی زنان است که ایجاب می کند زنان فعال، نمایندگان مسئول و آگاه در مجلس و دولتی که با وعده دادن فرصت های برابر به زنان به قدرت رسیده، با یکدیگر تلاش کنند تا این نوع رفتارها اصلاح شود و این بی توجهی ها به حقوق حقه انسانی زنان از میان برود. تحول و تغییر نگاه افراد جامعه به فعالیت اجتماعی زنان هم از موضوع هایی بود که محتشمی پور بر آن تاکید کرده و می گوید: با بررسی نظرسنجی ها و مطالعات اجتماعی صورت گرفته در حوزه زنان درمی یابیم که فرهنگ سنتی انحصار مردانه در عرصه های اجتماعی، رنگ و بوی دیگری گرفته و خانواده ها همان گونه که برای تحصیل و توانمند سازی فرزندان پسر سرمایه گذاری می کنند، به همان میزان برای دختران هم تلاش می کنند تا در محیط اجتماعی بتوانند شاهد موفقیت آنان باشند. به عبارتی با این روند دیگر شاهد این نیستیم که پنجاه درصد جامعه منفعل یا بیکار باشند.به گفته این فعال حوز زنان، بحث اشتغال بانوان اراده ای جدی را می طلبد.
زیرا میزان بیکاری زنان چشمگیر است و کشور ما در جامعه بین الملل رتبه پایینی در انواع مشارکت زنان دارد.
دولت باید در این زمینه برنامه ریزی کند و دست کم نگذارد در مواردی که به خودش مربوط است، بی توجهی و سهل انگاری صورت گیرد. در این زمینه ها کار کارشناسی بیشتری لازم است و وظیفه رئیس جمهوری در این زمینه احقاق حق مردم است.
*منبع: روزنامه اطلاعات
**پژوهش**2002**9131
21/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
جمعهبازارهای کتاب شاهکار شهرداری برای فرهنگ دوستان
جمعهبازارهای کتاب شاهکار شهرداری برای فرهنگ دوستان شاید سالها زمان برد تا شهرداری توانست تعداد زیادی از این دست فروشان را که اغلب سرپرست خانوار و از طبقه ضعیف جامعه هستند ساماندهی کند که این اقدام در حال حاضر با راهاندازی 18 بازار سیار عملیاتی شده است دیر زمانی نگذشته است کهمعاون سازمان میراث فرهنگی: هنرمندان با مشکل بازار کار مواجه هستند
معاون سازمان میراث فرهنگی هنرمندان با مشکل بازار کار مواجه هستند تبریز- ایرنا- معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری یکی از مشکلات هنرمندان به ویژه هنرمندان صنایع دستی را نبود تجاری سازی در هنر دانست و گفت بیشتر هنرمندان با مشکل بازار کار مواجه هستند به گسهم کارگر افغان از این آشفتهبازار چیست | خبرگزاری ایلنا
ایلنا کارگران ساختمانی ایرانی طی دو دهه گذشته هر روز تاثیر حضور اتباع خارجی در بازاری که – درست یا نادرست – تنها متعلق به خود می دانند را لمس می کنند قیمت کارگر ساختمانی ایرانی در بازار شکسته است چون همکار افغان او ناچار است با مزدی کمتر از عرف بازار کار کند همکار افغانوزیر دادگستری: تعزیرات باید در محیط کسب و کار و بحث کنترل کیفیت، کنترل نرخ و تعهدات بازار فعال عمل کند
وزیر دادگستری تعزیرات باید در محیط کسب و کار و بحث کنترل کیفیت کنترل نرخ و تعهدات بازار فعال عمل کندوزیر دادگستری با اشاره به اهمیت جایگاه سازمان تعزیرات و همجنین بایدها و نبایدهای مورد توجه این سازمان گفت تعزیرات باید در محیط کسب و کار و بحث کنترل کیفیت کنترل نرخ و تعهدات بازدانشگاه علمی کاربردی به دنبال کسب جایگاه مطلوب در بازار است
ابراهیم زاده دانشگاه علمی کاربردی به دنبال کسب جایگاه مطلوب در بازار است شناسهٔ خبر 2571911 - پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۲ استانها > اردبیل اردبیل – رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل گفت این دانشگاه به دنبال کسب جایگاه مطلوب در بازار است به گزارش خبرنگار مهر- توانمندسازی روستاییان نسخه مناسب ایجاد بازار کسب و کار است
توانمندسازی روستاییان نسخه مناسب ایجاد بازار کسب و کار است بیرجند - ایرنا - مدیرکل دفتر آموزش روستایی سازمان فنی وحرفه ای کشور از اجرای طرح توانمند سازی روستاییان به عنوان نسخه ای مناسب در راستای ایجاد بازار کسب و کار و تولید در روستاهای کشور خبر داد به گزارش ایرنا حسن کشاورز رتجدیدنظر در سیاستهای کلان اشتغال/ورود به بازارکار براساس شایستگی
قائم مقام ربیعی مطرح کرد تجدیدنظر در سیاستهای کلان اشتغال ورود به بازارکار براساس شایستگی شناسهٔ خبر 2563503 - دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۲۶ اقتصاد > کار و تعاون قائم مقام وزیر کار با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از بحران احتمالی آینده باید در سیاست های اشتغال به صورت متعا۶ کلید مهم برای ورود به بازار کار/ «آشنابازی» گزینه اول شغلیابی
۶ کلید مهم برای ورود به بازار کار آشنابازی گزینه اول شغلیابی اقتصاد > بازارکار - مهر نوشت بحران بیکاری جوانان باعث شده تا کارجویان برای تصاحب یک فرصت شغلی رقابتهای عجیبی را به نمایش بگذارند وزارت کار می گوید پرس و جو از دوستان و آشنایان گزینه اول بیکارانمدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی: بازارچههای مرزی به زیان تولید داخل است
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی بازارچههای مرزی به زیان تولید داخل استمدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی با بیان اینکه در بازارچههای مرزی غالبا اجناس ترکیهای عرضه میشود گفت سئوال اینجاست که در آن سوی مرز و بازارچههای کشور مقابل نیز کالای ایرانییک کارشناس بازار کار در گفتوگو با فارس تاکید کرد ایجاد 3 میلیون شغل با احیای بنگاههای خرد و متوسط/ بانکها ب
یک کارشناس بازار کار در گفتوگو با فارس تاکید کردایجاد 3 میلیون شغل با احیای بنگاههای خرد و متوسط بانکها به جای رقابت در سود به تولید خدمت کنندیک کارشناس بازار کار افزایش اشتغال در کشور را مستلزم توجه به بنگاههای خرد و متوسط با کاهش هزینه تولید و تامین سرمایه در گردش آنها دافعال کردن بازارچه های مرزی خراسان جنوبی در دستور کار قرار گرفت
احتشام فعال کردن بازارچه های مرزی خراسان جنوبی در دستور کار قرار گرفت شناسهٔ خبر 2563472 دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۵ استانها > خراسان جنوبی بیرجند- رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به سفر رئیس جمهور افغانستان به کشور گفت ایران و افغانستان سه ماه برای ارائه طرح های داراتناقض در آمار کشته شدگان حوادث کار؛ هشدار افزایش حوادث در بازار کار زیرزمینی | خبرگزاری ایلنا
ایلنا روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور شمار کشته شدگان در حوادث ناشی از کار طی سال گذشته را یک هزار و ۸۹۱ نفر اعلام کرد این در حالیست که مدیرکل بازرسی وزارت کار ششم اردیبهشت ماه آمار کل جان باختگان ناشی از حوادث کار طی سال گذشته را یکهزار و ۵۰ نفر اعلام کرده است به گزارشرئیس اتحادیه قطعات یدکی خودرو مطرح کرد واردات بیرویه قطعات خودرو و نبود قوانین کارآمد برای نظارت بر بازار
رئیس اتحادیه قطعات یدکی خودرو مطرح کردواردات بیرویه قطعات خودرو و نبود قوانین کارآمد برای نظارت بر بازاررئیس اتحادیه قطعات یدکی خودرو با اشاره به حجم بالای قطعات بیکیفیت وارداتی به بازار قطعات یدکی خودرو گفت یک قطعه خودرو گاهی 4 یا 5 دست میچرخد تا به مصرفکننده برسد و در اینقیمت انواع خودرو در بازار و کارخانه (جدول)
قیمت انواع خودرو در بازار و کارخانه جدول روز نو اگر قصد خرید خودرو دارید جدول قیمت انواع خودرو با تفکیک کارخانه نام و مدل خودرو قیمت اعلامی از سوی نمایندگی و فروش در بازار را در ادامه مطلب آوردهایم که میتوانید بدین وسیله از حدود قیمت های خودرو در این روز مطلع شوید- فردا ؛ آغاز به کار هجدهمین بازار فیلم تهران
فردا آغاز به کار هجدهمین بازار فیلم تهران تهران - ایرنا - مدیر روابط عمومی سی وسومین جشنواره بین المللی فیلم فجر از آغاز به هجدهمین بازار فیلم تهران در کنار برپایی بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر خبر داد سید احد میکائل زاده عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سینمایی اشش کلید مهم برای ورود به بازار کار
۶ روش برای فرار از بیکاری شش کلید مهم برای ورود به بازار کار بحران بیکاری جوانان باعث شده تا کارجویان برای تصاحب یک فرصت شغلی رقابتهای عجیبی را به نمایش بگذارند وزارت کار می گوید پرس و جو از دوستان و آشنایان گزینه اول بیکاران برای جستجوی شغل است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوقیمت انواع کامپیوتر همه کاره در بازار امروز
نبض بازار قیمت انواع کامپیوتر همه کاره در بازار امروز شما می توانید قیمت انواع کامپیوتر همه کاره خوب بازار را در میان برندهای MSI و لنوو را در جدول زیر مشاهده نمایید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز قیمت انواع کامپیوتر همه کاره در بازار امروز تهران در برندهای مختلف مطابق جدول ز-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها