تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن در گرفتارى صبور است، و منافق در گرفتارى بى تاب.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804252198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايد به بحران ها به صورت يک پروسه نگاه کنيم نه يک پروژه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۲۹ق.ظ)
شهردار تهران در کنفرانس بين المللي کاهش خطرپذيري و مديريت بحران: بايد به بحران ها به صورت يک پروسه نگاه کنيم نه يک پروژه موج - شهردار تهران تاکيد کرد: نبايد تنها در زماني که زلزله اتفاق افتاد، مصدومان و کشته شدگان را به نمايش بگذاريم، بلکه اين اطلاع رساني بايد در متن زندگي مردم بيايد تا مردم با برنامه اي از قبل تعيين شده وارد حادثه شوند نه اينکه تسليم حادثه شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدباقر قاليباف صبح امروز طي سخناني در کنفرانس بين‌المللي کاهش خطرپذيري و مديريت بحران در مناطق شهري که در محل هتل استقلال تهران برگزار شد، با تأکيد بر کاهش خطرپذيري در شهرها، عنوان کرد: شهرها از دو جهت داراي اهميت هستند؛ از يک‌سو از بعد انساني؛ زيرا مراکز جمعيتي هستند و جان انسان‌ها درخطر است و دوم اينکه مراکز جمعيتي براي کشورها و اقتصاد ملي و بين‌المللي بزرگ‌ترين توليدکنندگان هستند.
وي تصريح کرد: توليد ثروت، قدرت، معرفت و منزلت در شهرها اتفاق مي‌افتد. از اين‌ رو هم جان انسان‌ها و هم‌ظرفيت‌هاي مادي در شهرها متمرکز است، بنابراين بسيار مهم است که ما به اين بحران‌ها به‌عنوان يک وضعيت نگاه نکنيم، بلکه آن را يک فرايند بدانيم. به‌ عبارت‌ ديگر بايد به بحران‌ها به‌ صورت يک پروسه نگاه کنيم و نه يک پروژه.
شهردار تهران با اشاره به وجود يک فرايند در رسيدگي به بحران‌ها، بر ضرورت برنامه‌ريزي در حوزه سياست رسانه‌اي تأکيد کرد و ابراز داشت: در بسياري از اوقات عمدتاً وقتي حادثه‌اي همچون زلزله نپال يا بم اتفاق مي‌افتد، رسانه‌ها به موضوع مي‌پردازند و فشار مي‌آورند تا افکار عمومي را متوجه يک خطر کنند، اما؛ به نظر مي‌رسد در آن موقع اين اقدام نه‌تنها اثر مثبتي ندارد، بلکه اثر منفي‌اي نيز به دنبال خواهد داشت؛ چراکه برداشت مردم اين مي‌شود که زلزله و سيل يک خطر است و بايد با آن کنار آمد و تسليم آن شد.
قاليباف ادامه داد: اگر رسانه‌ها و سازمان‌هاي مسوول در اين زمينه، همچون هلال‌احمر و صليب سرخ - اطلاع‌رساني لازم را براي مردم انجام دهند و بحران را يک فرايند بدانيم، پيشگيري و کاهش آسيب‌پذيري نيز اتفاق مي‌افتد، ازاين‌رو نبايد تنها درزماني که زلزله‌اي اتفاق افتاد، مصدومان و کشته‌شدگان را به نمايش بگذاريم، بلکه اين اطلاع‌رساني بايد در متن زندگي مردم بيايد تا مردم با برنامه‌اي از قبل تعيين‌ شده وارد حادثه شوند نه اينکه تسليم حادثه شوند.
شهردار تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در پايتخت به‌ منظور کاهش خطرپذيري و مديريت بحران، عنوان کرد: در شهر تهران در طول يک دهه گذشته تلاش‌هاي وافري را در اين زمينه انجام داده‌ايم، هرچند که تا رسيدن به شرايط مطلوب هنوز راه زيادي باقي‌مانده است.
وي آموزش، پيشگيري و اقدامات قبل از وقوع حادثه را يکي از فعاليت‌هاي صورت گرفته در شهر تهران خواند و گفت: ما شهر تهران که يک شهر 10 ميليوني است و روزها جمعيت آن به 13 ميليون نفر مي‌رسد را به‌ صورت محلي اداره مي‌کنيم به اين معني که در تهران 375 محله وجود دارد و مردم خودشان آن محلات را اداره مي‌کنند.
قاليباف با تأکيد بر توجه به نگاه محلي در مکان و فضا، تصريح کرد: هم‌اکنون در تهران sence of place، locality و local به‌عنوان سه پارامتر مهمي که براي مکان موضوعيت دارد مورد توجه قرارگرفته و بيش از 235 محله داراي گروه دوام هستند. هر گروه دوام نيز 55 نفر عضو دارد که اولويت اصلي آن‌ها مبارزه با زلزله در محلات است.
شهردار تهران با اشاره به وجود بيش از 100 سوله بحران در پايتخت، تصريح کرد: هم‌اکنون امکانات اوليه در اين سوله‌ها مستقر شده است و در کنار آن نيز تجهيزات خوبي در حوزه آتش‌نشاني تقويت‌ شده است، به‌گونه‌اي که تجهيزات آتش‌نشاني ما به بيش از سه برابر افزايش پيداکرده و مدرن شده است. همچنين به‌غير از زلزله، درباره ساير حوادث نيز پيش‌بيني‌هاي خوبي صورت گرفته است. البته با وجود گسل‌هاي جدي در تهران، زلزله‌خيزي در شهر از تهديدات موجود است که اميدوارم اين نشست بتواند راهکارهاي جدي‌تر و مؤثرتري را به ما ارائه دهد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تسليت حادثه تلخ زلزله نپال، تصريح کرد: برگزاري اين کنفرانس در تهران را به فال نيک مي‌گيريم و به آن به‌عنوان فرصت نگاه مي‌کنيم؛ چراکه کشور و شهر ما جزو شهرهايي است که در بحث خطرپذيري و آسيب‌هاي طبيعي همچون زلزله جزو شش – هفت‌ کشور اول دنيا هستيم.
قاليباف با اشاره با تجربيات علمي و عملي خود در موضوع مديريت بحران و زلزله، اظهار کرد: من از سن 17 سالگي تا امروز در چهار حادثه بزرگ از بحران‌ها ازجمله در سه زلزله طبس، رودبار، بم و همچنين در جنگ تحميلي حضور داشته‌ام، ازاين‌رو معتقدم بايد به موضوع کاهش آسيب‌پذيري، مخصوصاً در شهرها توجه داشته باشيم.
شهردار تهران به ذکر خاطره از دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: در دوران دفاع مقدس يک کار ما شناسايي بود تا وضعيت دشمن را بررسي کنيم و يک کار ديگر هم آن بود که کانال‌ها و حفره‌هايي را براي آغاز عمليات حفر مي‌کرديم تا رزمندگان از اين کانال‌ها به سمت خط دشمن حرکت کنند و از تير، ترکش و بمباران‌ها آسيب کمتري ببيند. به دليل اينکه مأموريت اصلي ما شناسايي بود، وقتي از شناسايي بازمي‌گشتيم در هر زماني که مي‌توانستيم به حفر کانال‌ها کمک مي‌کرديم اما شهيد طوسي بلافاصله بعد از برگشت از شناسايي، با همه خستگي خود شروع به حفر کانال مي‌کرد. من مي‌گفتم چرا انقدر به خودت فشار مي‌آوري، کمي استراحت کن و بعد کار را شروع کن اما شهيد طوسي مي‌گفت هر چقدر قبل از آغاز حمله من و شما اينجا تلاش کنيم و عرق بريزيم، در شب عمليات خون کمتري ريخته مي‌شود و جان بهترين عزيزان و دوستان را حفظ کرده‌ايم، بنابراين من معني استراحت را نمي‌فهمم! اين حرف شهيد طوسي به معني نگاه کردن به يک فرايند، کاهش آسيب‌پذيري و توجه به جان انسان‌ها است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن