واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در گفت وگو با ایرنا؛ رییس دانشکده تئاتر و سینمای روسیه : سطح علمی سینماگران جوان ایران ستودنی است تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه تئاتر و سینمای روسیه سطح علمی سینماگران جوان ایرانی را ستودنی دانست و تاکید کرد: بی هیچ شک و شبهه ای، یکی از اصلی ترین پایه های موفقیت سینمای ایران در دهه های اخیر قدرت علمی، پژوهشی و دانش هنرمندان در عرصه فیلمسازی است .
دیمیتری مالشوف که برای شرکت در بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر به ایران سفر کرده ، روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا گفت: وقتی به تماشای آثار تولیدی توسط جوانان سینماگر ایرانی در جشنواره های بین المللی نشسته و با آنها به گفت وگو می پردازیم متوجه می شویم که این آثار حوزه علمی و دانش سینما چیزی کم از علم روز سینمای جهان ندارند که این موضوع بسیار ستودنی و قابل تقدیر است
بخش بین الملل سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 5 اردیبهشت در پردیس سینمایی ملت آغاز و تا 12 اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
در این دوره از جشنواره 42 فیلم در سه بخش سینمای سعادت ( فیلم های سینمایی جهان)، جلوه گاه شرق (فیلم های کشورهای اسلامی و منطقه) و هنر و تجربه رقابت می کنند.
مالشوف با اشاره به این مساله که به دلیل برگزاری چند جشنواره معتبر بین المللی در کشور روسیه و حضور آثار متعدد ایرانی در این رخدادها با سینمای ایران و هنرمندان آن آشنایی خوبی دارد گفت: همین موفقیت ها و سطح بالای دانش سینماگران ایرانی باعث شده تا از حضور این هنرمندان و سینماگران در سخنرانی های متعددی در دانشگاه سینما و تئاتر روسیه بهره ببریم و خروجی این نشست ها و بحث های علمی نیز نشان دهنده رضایت دانشجویان از آموزه هایی است که از سینماگران ایرانی به دست آورده اند.
این مدرس شناخته شده بین المللی سینما ضمن رضایت از حضور در جشنواره فیلم فجر و مشاهده آثار حاضر در این رخداد ابراز امیدواری کرد تا روابط و مراودات علمی میان سینماگران روسی و ایرانی در سال های آینده توسعه بیشتری پیدا کند و دو کشور همسایه در ساخت و تولید آثار مشترک سینمایی تجربه های بیشتی را پشت سر بگذارند.
بخش دیگر گفت و گوی این هنرمند روسی با ایرنا به موضوع سینما اختصاص یافت ، وی گفت : سینما نه تنها یک هنر که علمی بسیار دقیق، پیچیده و با قوانین متعدد است.
مالشوف تصریح کرد در عصر حاضر تنها کشورهایی می توانند در جریان جهانی صنعت - هنر فیلمسازی موفق باشند و حرفی برای گفتن داشته باشند که به تمامی جوانب علم سینما اشرف داشته باشند.
وی ادامه داد: گسترش صنعت، تکنولوژی و ورود به عصر دیجیتال، انقلاب عظیمی را در دوربین های فلیمبرداری، لنزهای تصویر برادری، دستگاه های نورپردازی و صدابرداری و همچنین بخش جلوه های ویژه ایجاد کرده است و هنرمندان سینماگر به واسطه این توسعه علم و فن آوری تجهیزات ساخت اثر سینمایی برای تولید آثارشان دیگر نمی توانند مانند گذشته تنها بر ذوق، قریحه و نیروی خلاقه هنری شان متکی باشند.
رئیس دانشگاه تئاتر و سینمای روسیه، جایگاه علم در عرصه سینمای امروز جهان را چنان رفیع و بلند دانست که عقب افتادن از سرعت توسعه دانش سینما مجال حرکت هنرمندان با موج سینمای جهان را از آنها سلب می کند و همین عقب افتادن از ماشین سینما در حقیقت به فراموشی سپردن و مهجوز شدن سینمای کشورهای بی توجه به دانش این هنر منتج خواهد شد.
فراهنگ**9266 **1601**
11/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]