تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835990894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

کودکانی که پدر و مادرند


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: کودکانی که پدر و مادرند
کودک
تربیت یک واژه است اما درون خود هزاران معنا و دنیایی از مفاهیم را جای می دهد. برخی افراد فکر می کنند برای داشتن شیوه های تربیتی سالم فقط کافی است در مواقع متعدد و پی در پی به امر و نهی و پند و اندرز بپردازند و برخی دیگر معتقدند نباید سخت گرفت همین که فرزند در کنار ما به سر می برد و زندگی می کند شیوه زندگی را می آموزد. در حالی که نکاتی ریز و مهم در امر تربیت دخیل است که پدر و مادر در اکثر موارد با ناآگاهی می توانند مفاهیم و شیوه های نادرست را به فرزندانشان انتقال دهند. در یکی از مقالات بخش خانواده  تحت عنوان "سرنوشت را از سر بنویسید" 112141 توضیح دادیم که همه افراد در کودکی خود برحسب وقایعی که در زندگی آنها اتفاق می افتد درک متفاوتی را از شرایط در ذهن خود شکل می دهند که این تصورات و ادراکات می تواند در روند زندگی و تصمیم گیری ها موثر واقع شود. پیام "وجود نداشته باش" را افراد در دوران کودکی از والدینی گرفته اند که انتظار تولد آنها را نداشته اند یا در حالت نفسانی کودک و وجودشان، تولد نوزاد خود را محرومیت از توجه به خود می دانسته اند. داستان زندگی یک کودک می تواند بر مبنای اتفاقاتی نوشته شود  که شاید اطرافیان گاه دخالت مستقیمی در آن نداشتند مثلاً کودکی که چند شبی را به علت بیماری در بیمارستان گذرانده است و به دلیل شرایط خاص، پدر و مادر نتوانسته اند در کنار او حضور یابند این ادراک را شکل می دهد که ممکن است آنها مرا در شرایطی تنها بگذارند. البته جای امیدواری است که این پیش نویس ها قابل تغییر است و امری ثابت نیست. در ادامه همین بحث می خواهیم حکم هایی را به شما معرفی کنیم که پدر و مادر و یا اطرافیان در جریان زندگی به فرزند خود منتقل می کنند و این حکم ها می تواند تقریباً کل احوالات زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. لذا اگر حکم های خود را بشناسید و آنها را کشف کنید می توانید در جهت موفقیت بیشتر آنها را تغییر داده و یا تعدیل نمایید. لازم به ذکر است در صورتی حکم های زندگی می تواند بر افراد موثرتر واقع شود که به صورت غیرمستقیم منتقل شود مانند مثال بالا (کودک در بیمارستان)
کودک
1- حکم وجود نداشته باش: این حکم در حالت شدید برای کسانی است که اقدام به خودکشی کرده و یا تمایل دارند به زندگی خود خاتمه دهند. حتماً افرادی را دیده اید که ابراز می کنند هیچ منفعتی برای اطرافیان خود ندارند و وجودشان بی ارزش است و احساس پوچی و بی هدفی دارند. این پیام را افراد در دوران کودکی از والدینی گرفته اند که انتظار تولد آنها را نداشته اند یا در حالت نفسانی کودک و وجودشان، تولد نوزاد خود را محرومیت از توجه به خود می دانسته اند. این کودکان چنین درک می کنند که در خانه زمینه را برای وجود خود مناسب نمی دانند. گاهی نیز افرادی با همین شرایط این حکم را دریافت نمی کنند دلیل آن این است که حکم به صورت مشروط منتقل می شود. وجود نداشته باشد مگر آنکه پولدار باشی یا تحصیل کرده باشی. او در تصور خود چنین شکل می دهد که اگر مهندس شوم دیگر ارزشمندم. این تصور نیز به این دلیل است که گاه دیده مادر از شخصی تعریف و تمجید می کند که از دارایی یا تحصیلات یا امکانات خاصی برخوردار بوده است.افراد دارای حکم "بچه نباش" بخش کودک کمرنگی داشته بسیار کمال گرایند. همیشه نقش مراقبت از دیگران را بر عهده می گیرند.2- حکم خودت نباش: خانواده هایی که فرزند خود را با نوعی دیگر مقایسه می کنند و یا انتظاری مطابق با جنسیت دیگری دارند چنین به کودک القا می کنند که «تو قابل پذیرش هستی اگر ...». به این صورت آنها به نوعی تلاش می کنند تا به فرزند خود متوجه کنند، با این خصوصیاتی که داری جالب نیستی، اگر نوع دیگری باشی دوست داشتنی می شی» اگر ما تنها یک جنبه از شخصیت فرد را برجسته کنیم کودک نیز برای قابل پذیرش شدن فقط یک جنبه را در خود تقویت می نماید.
کودک
3- حکم بچه نباش: افرادی که دارای این حکم هستند والدینی داشته اند که بخش کودک آنها بارز و مشخص و برجسته بوده و مدیریت رفتار پدر  و مادر را بر عهده دارند. این والدین از فرزندان خود انتظار دارند که مثل والد از آنها مراقبت کنند لذا فرزند خود را در کودکی و در سنین پایین در خارج از توان و اقتضائات سنی مسئولیت پذیر می کنند. افراد دارای این حکم بخش کودک کمرنگی داشته، بسیار کمال گرایند. همیشه نقش مراقبت از دیگران را بر عهده می گیرند و زمانی خود را مورد تایید و دوست داشتنی می دانند که به دیگران خدمات مراقبتی ارائه دهند. حتی گاه ممکن است به علت مراقبت از والدین هیچ گاه تن به ازدواج ندهند. کودکان در خانواده های متشنج و یا فرزندان والدینی که بخش والد بسیار قوی دارند و یا در خانواده ای تربیت یافته اند که شادی رواج نداشته، همچنین تک فرزندها و فرزندان اول بیشتر امکان دارد که چنین حکمی را دارا باشند. برای اطلاع بیشتر از بخش های مختلف شخصیت اعم از کودک، والد، بالغ به مقاله " اگر هنوز بزرگ نشدید" مراجعه نمایید. فهیمه کهتری - گروه خانواده و زندگی تبیان کتاب "والدین آگاه ،فرزندان دلخواه " در فروشگاه اینترنتی تبیان اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار می دهد.در صورت وجود ابهام و سئوال در مورد تربیت فرزند می توانید با مشاورین سایت در ارتباط باشید.  





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 262]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن