تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819222871




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

300 دانش آموز و مرشدی زورخانه


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: 300 دانش آموز و مرشدی زورخانه
300 دانش آموز و مرشدی زورخانه
رییس فدراسیون ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای گفت: برای احیاء و توسعه این ورزش به كمك مسوولان و رسانه‌های جمعی نیازمندیم. علیرضا صفارزاده در گفتگو با ایسنا، درمورد اهمیت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای گفت: همان طور كه مقام معظم رهبری فرموده‌اند "ورزش باستانی گنجینه‌ای فرهنگی و تاریخی است". همه مسوولان باید در جهت احیاء و توسعه این ورزش تلاش كنند زیرا كه این ورزش، ورزش تاریخی و ملی ماست. رییس فدراسیون ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ادامه داد: ورزش باستانی چهار هزار سال قدمت دارد و ورزش تمدن ایرانیان است. وی افزود: برخلاف دیگر ورزش‌ها این ورزش هم تاریخی است و هم ملی و تنها ورزش هنری است زیرا كه معماری خاص خود را دارد و با موسیقی حماسی و تربیتی همراه است. صفارزاده استفاده از این ورزش را در ارتقاء سطح فرهنگی جامعه لازم دانست و گفت: اگر كسی وارد این ورزش شود و به مدت یكسال آموزش ببیند احترام به بزرگتر را هیچ‌گاه فراموش نخواهد كرد. وی همچنین درمورد ویژگی‌های این ورزش خاطرنشان كرد: نشان "بته جقه" كه نمادی از فرهنگ ملی ما به شكل یك سرو برافراشته است، بر روی لباس ورزشكاران باستانی كار قرار دارد ولی با سری افتاده و خمیده كه این نشان دهنده وجود تواضع در میان ورزشكاران این رشته است.
زورخانه ورزش باستانی ایران کهن
رییس فدراسیون ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای درخصوص مسابقات اخیر باستانی كه در كرمان برگزار شد،‌ اظهارداشت: ما در این ورزش از تكنولوژی‌های روز استفاده كردیم. وی درخصوص نقاط مهم برگزاری این مسابقات تصریح کرد: تیم كردستان كه در این مراسم شركت كرده بود، نمایش ورزشی خود را با نواهایی در مدح اهل بیت‌(ع) به انجام رساند كه این عمل این تیم سنی مذهب تاثیر بسیاری بر روی حضار گذاشت. صفارزاده ادامه داد: در سال‌های گذشته در پرداختن به این ورزش غلفت كردیم و شاید اگر آن را به خارج می‌بردیم و مهر خارجی بر روی آن می‌زدیم و سپس آن را در ایران عرضه می‌كردیم بیشتر پذیرفتنی بود. وی درخصوص اقدامات صورت گرفته درمورد این ورزش تاکید کرد: با همكاری با آموزش و پرورش استان خراسان رضوی 300 دانش آموز كه استعداد لازم را دارند برای مرشدی زورخانه تربیت می‌شوند. در آذربایجان شرقی 25 زورخانه كه دو واحد آن در تبریز بوده است، تاسیس شد و در كرمان نیز اقدام به تاسیس 60 زورخانه كرده‌ایم. رییس فدراسیون ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای خاطرنشان کرد: در زمینه معرفی این رشته به دیگر كشورها یك تیم به ژاپن اعزام می‌شود و تیمی به تقاضای یونسكو به این سازمان اعزام خواهد شد. صفارزاده در پایان گفت: این ورزش عزم جدی تمامی رسانه‌ها و مسوولین را جهت احیا و گسترش خود می‌طلبد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن