تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814683324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در نشست اقتصاد هنر؛ قيمت‌گذاري آثار هنري از منظر علم اقتصاد بررسي شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در نشست اقتصاد هنر؛ قيمت‌گذاري آثار هنري از منظر علم اقتصاد بررسي شد
خبرگزاري فارس: قيمت‌گذاري آثار هنري در قالب نشست تخصصي اقتصاد هنر با حضور كارشناس علم اقتصاد و منتقد هنري در مؤسسه فرهنگي و هنري صبا بررسي شد.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مؤسسه فرهنگي هنري صبا، اين مجموعه در ادامه سلسله نشست‌هاي تخصصي و پژوهشي خود كه مقوله اقتصاد هنر را با حضور صاحب‌نظران و كارشناسان هنري و اقتصادي كشور دنبال مي كند، اين بار نيز ميزبان تيمور محمدي ( منتقد هنر و كارشناس اقتصاد ) بود تا با ارائه مدل‌هاي تحليلي،نمودار و استناد به شاخص‌ها و متغيرهاي آماري و رياضي،نحوه قيمت گذاري آثار هنري را براساس مدل عرضه و تقاضا در علم اقتصاد بررسي كند.
در اين نشست تيمور محمدي با اشاره به اين نكته كه از جمله مباحث مهم هنر معاصر، نحوه، روند و مكانيزم‌هاي حاكم بر قيمت گذاري آثار هنري است كه قطعاً بر كيفيت توليد و خلاقيت هنرمندان مؤثر است خاطر نشان كرد: معيار و عيار تعيين بهاي آثار هنري داراي مشخصه‌هاي خاصي است كه با قيمت گذاري ساير كالاها تفاوت دارد.
وي با بيان اينكه هر بازاري قواعدي دارد كه در كل تابع منطق عرضه و تقاضاست از منظر علم اقتصاد كالاها را در مقياس: خانواده، بنگاه اقتصادي و نيز بازار تحليل كرد و عوامل مؤثر بر تقاضاي آثار نقاشي را بر شمرد.
وي به عواملي از قبيل قيمت اثر، نوع اثر، نام،اعتبار و شهرت هنرمند، تمركز و پوشش رسانه‌اي بر آثار هنرمند، عرضه آثار در نمايشگاهي معتبر در داخل و خارج، سطح و وضع معيشتي مخاطبان و متقاضيان هنر، پيش بيني مرگ هنرمند، تعداد و فراواني هنر دوستان، بازدهي سرمايه گذاري روي ساير دارايي‌ها، قيمت مورد انتظار اثر در آينده،‌ قيمت آثار ساير هنرمندان و ... اشاره كرد و سپس به ذكر عواملي پرداخت كه به نحو خاص بر فرآيند تقاضاي آثار نقاشي اثر گذارند.
محمدي، آنگاه به مسئله برآورد مدل تعيين قيمت اشاره كرد و شواهد و مصاديقي از نظام عرضه و تقاضا و نوسانات و تحولات آن در تعيين قيمت و حتي در فرآيند ارائه و خلق اثر را عنوان كرد.
از جمله مواردي كه وي مطرح كرد، بررسي داده‌هاي پژوهشي در خصوص وسيله نقاشي، ابعاد، قيمت مبادله، سال تولد و مرگ هنرمند و همچنين تفاوت بين آثار هنري نقاشان عادي و ستارگان نقاشي بود.
در ادامه سخنران، به بررسي مبادله آثار هنري هنرمند پس از مرگ و در سال‌هاي اوليه پس از فوت وي پرداخت.
مؤسسه فرهنگي هنري صبا نشست‌ها و همايش‌هاي پژوهشي خود را با محوريت اقتصاد هنر با دعوت از هنرمندان، صاحب‌نظران و اساتيد هنر و اقتصاد دانان و كارشناسان اقتصادي كشور همچنان ادامه خواهدداد.
انتهاي پيام/ش
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن