واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: منتخب همايش بانوان قرآنپژوه در سال 84:نگاه مسئولان سازمان بهزيستي به فعالان قرآني، تحقيرآميز است
گروه فعاليتهاي قرآني: نگاه مسئولان سازمان بهزيستي به فعالان قرآني به ويژه افرادي كه موفق به كسب رتبههاي برتر در مسابقات و جشنوارهها شدهاند، تحقيرآميز است.
«حميده كريميان» حافظ نمونه و معلم توانمند قرآن كريم منتخب همايش بينالمللي بانوان قرآنپژوه در سال 84، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: سازمان بهزيستي كشور متأسفانه بهايي به فعالان قرآني تحت پوشش خود نميدهد و در برخي بخشها از جمله شهرستان استهبان حتي رابط قرآني هم وجود ندارد تا به موضوعات و مسائل قرآنآموزان رسيدگي كند.
وي با بيان اينكه با وجود تحت پوشش بهزيستي بودن هيچ مستمري از اين سازمان دريافت نميكند افزود: در سال 80 كل قرآن كريم را حفظ كردم تا سال 84 كه به عنوان حافظ نمونه و معلم توانمند قرآن كريم در همايش بينالمللي بانوان قرآنپژوه از سوي نماينده رئيس جمهور مورد تقدير قرار گرفتم.
كريميان با اشاره به مشكلات فعالان قرآني تحت پوشش بهزيستي، اظهار كرد: مسئولان سازمان بهزيستي نميخواهند بپذيرند كه بايد براي فعالان قرآني تحت پوشش خود تسهيلات ويژهاي در نظر بگيرند و به طور مثال در مسابقهاي كه مهلت ارسال آثار آن تا پايان ارديبهشتماه اعلام شده بود هنوز برگههاي پاسخنامه را به علاقهمندان تحويل ندادهاند.
اين حافظ نمونه قرآن تصريح كرد: هيچگونه كمك فكري و روحي به فعالان قرآني تحت پوشش سازمان بهزيستي نميشود و مسئولان اين سازمان اهميتي به مباحث قرآني نميدهند و از سوي ديگر امكاناتي براي اين كار در نظر گرفته نشده است.
اين معلم قرآن يادآور شد: برخي از شاگردان من در روستاهاي اطراف شهرستان استهبان زندگي ميكنند و از كمترين امكانات برخوردار هستند و تعدادي از آنان نيز تحت پوشش سازمان بهزيستي و كر و لال يا داراي مشكلات ذهني و حركتي هستند و براي من كه خودم نيز بيمار هستم و در بيمارستان بستري بودم بسيار مشكل است تا هر روز به اين قرآنآموزان تلفن بزنم يا براي پاسخ به سوالات به آنها سركشي كنم.
وي با اشاره به ناكافي بودن تعداد مربيان قرآني تحت پوشش سازمان بهزيستي، گفت: در شهرستان استهبان بايد براي كوچكترين مشكلي به بهزيستي قم مراجعه كنيم و باوجودي كه خودم در زمينه علوم قرآني و تجربه كلاسداري آمادگيهاي لازم را دارم اما به سبب بيماري، نيرويي ندارم تا به همه كلاسها رسيدگي كنم و حال اگر مربيان قرآني بهزيستي قم عوض شوند يا بركنار شوند، ما بايد چه كار كنيم.
كريميان در ادامه اظهار كرد: در حال حاضر سه رشته حفظ، مفاهيم و روخواني قرآن كريم را در روستاي شمسآباد استهبان داير كردهايم كه حدود 50 قرآنآموز در آن به فراگيري علوم قرآني مشغول هستند و تعدادي از آنان نيز تحت پوشش سازمان بهزيستي هستند و من خودم با شرايط جسمي كه دارم و بايد تحت كنترل پزشك باشم، در روستا ماندهام تا دروس قرآني را به اين افراد آموزش بدهم.
اين حافظ نمونه قرآن در پايان خطاب به رئيس جمهور، تصريح كرد: بچههاي معلول نيز جزئي از جامعه هستند، اگر فردي در يك مسابقه ورزشي مقام آورده بود همه گونه امكانات را در اختيارش ميگذاشتند اما به فعالان قرآني هيچ بهايي نميدهند، به طوري كه حتي اجازه ملاقات با رئيس سازمان بهزيستي هم به ما داده نشده است.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 443]