تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827959098




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نوآوري در توليد نرم‌افزارهاي ديني و قرآني/36نوآوري در نرم‌افزارهاي قرآني با «نوفهمي» تحقق مي‌‌يابد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: نوآوري در توليد نرم‌افزارهاي ديني و قرآني/36نوآوري در نرم‌افزارهاي قرآني با «نوفهمي» تحقق مي‌‌يابد
گروه وبلاگ وIT: بايد در جامعه شرايطي را ايجاد كرد كه مانع انتشار افكار جديد نشود و نوآوري در هر زمينه‌اي حتي در توليد نرم‌افزارهاي قرآني بدون نوفهمي امكان‌پذير نيست.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، در قسمت اول نشست بررسي نوآوري در توليد نرم‌افزارهاي قرآني، كارشناسان اظهار كردند: عبور از «ظاهر لفظ» و پرداختن به «معاني الفاظ» يكي از راه‌هاي نوآوري در نرم‌افزارهاي قرآني است. محورهاي معاني الفاظ قرآني و ارتباط بين آيات و باطن آن، از ديگر راه‌كارهاي نوين در توليد اين نرم‌افزارهاست.
متن كامل قسمت اول نشست را اينجا كليك كنيد!

در بخش دوم نشست، كارشناسان اظهار كردند: با توجه به عدم تطابق ميان نياز مخاطبان و نرم‌افزارهاي قرآني، انگيزه و فرهنگ استفاده از نرم‌افزارهاي قرآني در مخاطبان شكل گيرد تا به دليل وجود اين نياز، مؤسسات دست به توليد و نوآوري در اين نوع از نرم‌افزارها بزنند.
متن كامل قسمت دوم نشست را اينجا كليك كنيد!

همچنين در بخش سوم اين نشست بيان شد كه سرمايه‌گذاري دولت به عنوان پشتوانه مؤسسات قرآني، بيشتر در بخش دولتي متمركز شده و انحصار اين نوع سرمايه‌گذاري نه‌تنها به رشد صنعت نرم‌افزارهاي قرآني كمك نمي‌كند بلكه چون مؤسسات دولتي با بودجه زياد، رقيب بخش خصوصي با بودجه كم مي‌شوند، ضرر هم دارد.
متن كامل قسمت سوم نشست را اينجا كليك كنيد!

بني هاشمي درباره ظرفيت‌هاي موجود در نوآوري نرم‌افزارها ادامه داد: از ظرفيت‌هاي ما اين است كه بتوانيم نمايشگاه‌هاي خارج از كشور داشته باشيم، معرفي نرم‌افزار داشته باشيم، بتوانيم از اتوبوس‌ها، راديو، سينما و ساير رسانه‌ها در جهت تبليغ استفاده كنيم.

سهيلي‌پور درخصوص موانع موجود در عرصه توليد نرم‌افزارهاي قرآني تصريح كرد: همان محدوديت‌ها و خط قرمزهايي كه در توليد و انتشار كتاب وجود دارد در نرم‌افزارها هم وجود دارد، اما متأسفانه گاهي اوقات ما در تعيين محدوده و خط قرمرزها دچار اشتباه مي‌شويم و هر فكر نوين و جديدي را به عنوان يك فكر گمراه كننده مطرح مي‌كنيم.

وي گفت: اين نوع طرز فكر بسيار اشتباه است و بايد در جامعه شرايطي را ايجاد كرد كه جلوي افكار جديد گرفته نشود، چراكه بسياري از اين افكار جديد، افكار سازنده‌اي هستند كه جامعه به آن احتياج دارد و نوآوري در هر زمينه‌اي حتي در نرم‌افزارهاي قرآني بدون نوفهمي امكان‌پذير نيست.

او ادامه داد: متأسفانه اين نو فهميدن در بعضي مواقع محدود مي‌شود، گاهي اوقات مؤسسات مانع اين نوفهمي و نوآوري مي‌شوند، درحالي كه نبايد مقابل نرم‌افزار گمراه كننده و افكار نو را گرفت.

وي اظهار كرد: ما بايد در اين خصوص قوانين دقيقي داشته باشيم كه بتوانيم توسط آن قوانين و آيين‌نامه‌ها تشخيص دهيم كه چه چيز گمراه كننده است و بايد جلوي آن گرفته شود و چه چيز فكر نويي است كه بايد به آن پرداخته شود.

سهيلي پور در ادامه مبحث خط قرمزهاي توليد نرم‌افزارها بيان داشت: گاهي ممكن است بعضي نوآوري‌ها باشند كه حوزه تاب و تحمل آن را نداشته باشد و يا برعكس بعضي از نوآوري‌ها باشند كه دانشگاه‌ها، يا دولت، يا بخش خصوصي، توان تحمل آن را نداشته باشد و تصور ‌كند كه به ضرر آن است، چرا كه ما با يك متن مقدسي مواجه هستيم كه به راحتي نمي‌توانيم از آن بازي بسازيم، نمي‌توانيم تفسيرهاي متعددي ارائه دهيم، نمي‌توانيم هر محتوايي را به آن نسبت دهيم، و اين كار عالمان موجود در اين زمينه است.

بني هاشمي بحث را ادامه داد و گفت: نرم‌افزار در كامپيوتر اجرا مي‌شود و دست زدن به صفحه مانيتور كه متن قرآن را نمايش مي‌دهد ايرادي ندارد و اين مي‌تواند دست سازندگان نرم افزارهاي قرآني را در توليد باز بگذارد.

وي از مسئولان اجرائي خواست كه با به وجود آوردن سياست‌هاي چندگانه در برگزاري نمايشگاه‌ها و جشنواره‌ها از محصولات مؤسسات توليدي نرم‌افزارهاي قرآني حمايت غير كلامي كنند.

وي درباره برنامه‌اي كه انتشارات بني هاشم در سال جاري دارد، گفت: مؤسسه بني هاشم قصد دارد باتوجه به فراگير شدن تلفن‌هاي همراه، رايانه‌هاي همراه و مجهز شدن اتومبيل‌ها به پخش كننده‌هاي صوتي و تصويري و باتوجه به ظرفيت‌هايي كه در حال شكل‌گيري است، قرآن را در اين محصولات ارائه كند و با استفاده از اين توان مي‌خواهد نيازهاي فرهنگي ـ قرآني جامعه را برآورده كند.

او در خصوص شناخت و جذب مخاطبان و رفع نيازهاي آنها گفت: هر شركتي و هر مؤسسه‌اي سياست‌هاي خاص خودش را دارد.

سهيلي‌پور در اين خصوص اظهار داشت: براي جذب مخاطب مي‌توان از ويژگي‌هاي ابزاري و محتوايي بهره گرفت در واقع روش‌هاي ارائه محتوا را تغيير داد، توسعه داد، زيباتر كرد، آسان‌تر و در نهايت ارزان‌تر كرد و در نظر گرفت كه نيازها واقعاً چيست، و مشكلاتي كه مردم، گروه‌ها، دولت‌ها و احزاب دارند چيست و براي رفع مشكلات از طريق قرآن از چه روشي مي‌توان استفاده كرد.

وي گفت: اگر ما رويكردي اين چنيني داشته باشيم در سال جاري و در سال‌هاي آينده بسيار موفق خواهيم بود.

او در ارتباط با برنامه‌اي كه مؤسسه‌شان براي نوآوري در نرم‌افزارهاي قرآني دارد، گفت: ما در حال كار كردن روي بحث ترتيب نزول قرآن هستيم كه نسخه اول آن را در سال‌هاي گذشته كار كرده‌ايم و علاقه‌منديم نسخه بعدي را توليد كرده و به اين موضوع جدي‌تر بپردازيم.

مدير مؤسسه مكتب فردا تصريح كرد: پيگيري بحث نزول قرآن متناسب با شرايط مكاني و زماني كه در آن اتفاق افتاده يكي از بحث‌هاي بسيار با اهميت بوده و مبحث بعدي نيز قرآن و علم روز است كه براي مؤسسه مكتب فردا، مبحث بسيار ارزشمندي است.

وي در اين خصوص توضيح داد: قرن اخير قرن انفجار اطلاعات بوده و دانشي كه بشر در طول پنجاه سال اخير پيدا كرده از دانشي كه در كل عمر گذشته خود به دست آورده بود، بيشتر بوده، اين دانش، دانشي است كه شناخت ما از طبيعت را بيشتر مي‌كند و اين افزايش شناخت ما از طبيعت، مي‌تواند روي شناخت ما از قرآن هم تأثيرگذار باشد.

اين كارشناس توليد نرم‌افزارهاي قرآني در انتها افزود: اگر ما بتوانيم بخشي از دانش روز را و پايه‌هاي اصلي آن را خوب بشناسيم، مي‌توانيم شناخت تازه، تفسير تازه و درمان جديدي از قرآن به دست آوريم و زندگي بهتري براي خودمان و جامعه خودمان به ارمغان بياوريم.
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 335]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن