محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832781716
20 درصد نقدینگی نزد موسسات غیرمجاز
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس کل بانک مرکزی: 20 درصد نقدینگی نزد موسسات غیرمجاز خبرگزاری پانا : رئیس کل بانک مرکزی با هشدار به مردم برای اعتماد به موسسات مالی غیرمجاز، از وجود 15 تا 20 درصد نقدینگی کشور نزد این موسسات خبر داد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۶ فروردين ساعت 09:25
به گزارش خبرگزاری پانا ، ولی الله سیف با اعلام برنامه افزایش پوشش نظارتی این بانک بر عملیات بازار غیرمتشکل پولی و ارتقای شفافیت آن، گفت: در این چارچوب با دستگاه های مختلف، مراجع قضایی و نیروی انتظامی همکاری می کنیم. وی در جلسه مشترک با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس سخن می گفت، افزود: ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی یکی از دغدغه های مهم بانک مرکزی است و آحاد مردم باید بدانند اعتماد کردن به آن دسته از موسسات مالی که تحت نظارت این بانک نیستند، می تواند خطرآفرین باشد و دارایی های آنها را نیز در معرض خطر قرار دهد.
وی گفت: هم اکنون 15 تا 20 درصد از نقدینگی کشور نزد موسسات مالی غیرمجاز تجمیع شده و بانک مرکزی عزم جدی برای انسجام بخشی به بازار پول کشور دارد.
سیف با اشاره به دستاوردهای دولت یازدهم، افزود: کاهش قابل توجه فشارهای تورمی در اقتصاد و کاهش نرخ تورم از 40.4 در مهرماه 1392 به 15.6 درصد در پایان سال1393 و همچنین کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه از 45.1 درصد در خردادماه 1392 به 16.2 درصد در اسفند 1393 نتیجه اتخاذ سیاست های اصولی و هماهنگی بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت است.
وی تصریح کرد: هدف کاهش نرخ تورم در سال جاری نیز با جدیت و قدرت هرچه بیشتر پیگیری خواهد شد.
رئیس شورای پول و اعتبار تصریح کرد: بالاتر بودن نرخ تورم نسبت به نرخ سود سپرده های بانکی در سال های گذشته موجب تضییع حقوق سپرده گذاران شده بود. دستاوردهای اخیر دولت در کاهش قابل ملاحظه نرخ تورم به 15 درصد، ایجاب می کند نرخ سود بانکی نیز کاهش متناسبی را تجربه نماید لیکن در اجرای این سیاست باید به تورم انتظاری نیز توجه داشت و با ملاحظه شرایط بانک ها، نسبت به کاهش تدریجی بردار نرخ های سود بانکی اقدام کرد.
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به انتقادات برخی از کارشناسان مبنی بر نیل به دستاوردهای کاهش تورم به بهای تعمیق رکود، توضیح داد که نظام بانکی کشور در سال گذشته حدود 320 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده که نسبت به عملکرد سال 1392، حدود 35 درصد رشد نشان می دهد. علاوه برآن، ثبت نرخ رشد مثبت اقتصادی طی سه فصل متوالی نشانگر تثبیت فرآیند خروج اقتصاد از رکود است.
به گفته وی، جهت گیری صحیح سیاست های اعتباری نظام بانکی و اولویت پرداخت تسهیلات بابت تامین سرمایه در گردش مورد نیاز تولید، نقش موثری در نیل به این دستاورد داشته است. براساس آمارهای موجود، 59.9 درصد از تسهیلات پرداخت شده نظام بانکی در سال گذشته در قالب سرمایه در گردش بوده است. در بخش صنعت، سهم تسهیلات سرمایه در گردش از مجموع تسهیلات پرداختی به این بخش، 81 درصد است.
رئیس کل بانک در ادامه، رشد اقتصادی 9 ماهه سال 1393 نسبت به مدت مشابه سال قبل را 3.6 درصد ذکر کرد و با پیش بینی اینکه رشد اقتصادی سال در محدوده 3 درصد خواهد بود، خروج اقتصاد از رکود همزمان با کاهش قابل ملاحظه نرخ تورم را دستاورد بزرگی توصیف کرد.
رییس کل بانک مرکزی محدودیت های اقتصادی را مانع بزرگی بر سر راه انضباط پولی دانست و اظهار داشت: رسیدن به دستاوردهای مثبت در حوزه سیاست های پولی با همراهی و همکاری دستگاه های مختلف اقتصادی از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نیز حمایت های مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون اقتصادی مجلس، میسر شده است.
سیف در پاسخ به شبهاتی درباره اینکه چرا مردم اثرات خروج از رکود را لمس نمی کنند، تاکید کرد: در 8 فصل متوالی در کشور رکود اقتصادی حاکم بوده و میزان تولید کالاها و خدمات و دیگر فعالیت های مولد اقتصادی با شتاب زیادی افت کرده بود. با استقرار دولت یازدهم و پس از اتخاذ مجموعه ای از سیاست های انضباط گرا و هماهنگ، فضای تولید به تدریج در حال احیاء و تقویت است و طبیعی است که جامعه و آحاد مردم، اثرات مطلوب رشد اقتصادی و کاهش تورم را با تاخیر دریافت کند.
رییس شورای پول و اعتبار در ادامه به محدودیت توان اعطای تسهیلات در نظام بانکی اشاره کرد و گفت: هرچه تکالیف بودجه ای بیشتری برعهده نظام بانکی قرار داده شود، بانک ها برای ارائه تسهیلات به بخش غیردولتی و تامین نیازهای خرد اقتصادی با محدودیت بیشتری مواجه خواهند بود.
سیف با اشاره به ابعاد نظارتی بانک مرکزی و تاکید بر شفاف سازی صورت های مالی بانک ها، افزود: در جلسه مشترک بانک مرکزی با حسابرسان مستقل بانک ها، مقرر شد که صورت های مالی بانک ها با دقت افزون تری بررسی و مطالبات غیرجاری آنها شفاف سازی شود؛ زیرا اعتقاد داریم عدم افشای موارد مهم در صورت های مالی می تواند مشکلات دامنه داری در فضای فعالیت های آتی آنها ایجاد کند.
رییس کل بانک مرکزی در ادامه به حاشیه سود پایین در بانکداری بین المللی اشاره کرد و گفت: این موضوع در بانکداری جهان به عنوان یک اصل حاکم پذیرفته شده که هزینه های اداری و تشکیلاتی باید با کارمزد تناسب داشته باشد و بانکی که این شرایط را احراز کند، بانک با ثبات و حرفه ای تلقی می گردد؛ ولی بانکی که متکی به حاشیه سود باشد، بانکی متزلزل است لذا در بانکداری بین المللی هزینه خدمات از مصرف کننده آن دریافت می شود، بانکداری ایران نیز می باید در این چارچوب حرکت کند.
سیف حذف گزینه سپرده گیری بلندمدت بیش از یک سال در نظام بانکی را یکی از اقدامات مثبت بانک مرکزی دانست و افزود: بانک های هیچ کشوری خود را به نرخ سود ثابت برای آینده طولانی متعهد نمی کند. بانک مرکزی نیز از تعیین دستوری نرخ سود تسهیلات که زمینه ساز فساد است ، پرهیز می کند.
رییس شورای پول و اعتبار از ورود بانک مرکزی به حوزه بررسی ریسک پذیری بانک ها خبر داد و گفت: بانک مرکزی به منظور صیانت از سپرده های مردم، دامنه مجاز ریسک در عملیات بانک ها را تعیین می کند.
در ادامه این جلسه ابوالفضل اکرمی مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی گزارشی در زمینه رویکردها و اقدامات بانک مرکزی در سال 1393 در ارتباط با زمینه سازی جهت تحقق اقتصاد مقاومتی ، ارتقای انضباط پولی، تامین مالی غیر تورمی اقتصاد، مدیریت مطالبات معوق بانکی و بهبود و ارتقای سلامت مالی بانکها ارائه کرد.
وی سپس گزارشی از آخرین تحولات اقتصادی کشور و برنامه های سال جاری بانک مرکزی در اختیار حاضران قرار داد.
در ادامه، حمید تهرانفر معاون نظارتی بانک مرکزی نیز اهم اقدامات این حوزه در سال 1393 را برشمرد و گفت: مطالبات معوق بانک ها بزرگترین مشکل کنونی نظام بانکی است که به طور جدی در حال پیگیری آن هستیم.
وی افزود: یکی از اهداف بانک مرکزی دور کردن بانک ها از رقابت ناسالم است که خوشبختانه این نظم از طریق شورای پول و اعتبار اعمال می شود.
تهرانفر اقدامات بانک مرکزی در چارچوب ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به تاکیدات مقامات کشور و با مصوبه شورای عالی امنیت ملی جلسات منظم و قاعده مندی هر هفته با نمایندگان دستگاه های مختلف و با حضور مرکز پژوهش های مجلس جهت ساماندهی موسسات اعتباری غیر مجاز برگزار می شود و آخرین تحولات در خصوص ارتقای نظارت بر عملیات مالی این قبیل موسسات بررسی می شود. انتظار می رود ظرف مدت شش ماه مجموعه تدابیر و اقداماتی تدوین و جهت تصویب به شورای عالی امنیت ملی ارائه شود که قطعا بانک مرکزی را در ساماندهی و تقویت نظارت بر موسسات اعتباری غیرمجاز مساعدت خواهد کرد.
در ادامه جلسه، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز از اقدامات بانک مرکزی و دولت در راستای کاهش تورم، کاهش نقدینگی و اعاده ثبات اقتصادی تقدیر کرد.
ارسلان فتحی پور گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد به بانک مرکزی در زمینه ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی کمک کند.
وی تاکید کرد کمیسیون اقتصادی مجلس حامی بانک مرکزی است و معتقدیم به منظور نظارت موثرتر و کارآمدتر باید به سیاستگذار پولی استقلال، قدرت و اختیار بیشتری اعطاء شود.
وی همچنین به سامانه های الکترونیکی طراحی و پیاده سازی شده توسط بانک مرکزی اشاره کرد و افزود: گسترش این سامانه ها از میزان تخلفات بانکی تا حد زیادی کاسته است.
برخورد جدی با موسسات فاقد مجوز و نظارت کامل بر عملکرد آنها، آمایش شعب بانک ها و توزیع بهینه آنها، توجه به پیمان های پولی دو یا چندجانبه، پیگیری جدی مطالبات معوق، احیاء و تقویت اعتماد عمومی به بانک مرکزی و شبکه بانکی، افزایش پرداخت تسهیلات قرض الحسنه خرد توسط بانکها، جلوگیری از ورود نهادهای غیراقتصادی به صنعت بانکداری و لزوم نظارت دقیق بانک مرکزی بر فعالیت مالی آنان، اهتمام افزونتر بر رعایت اصول و ضوابط بانکداری اسلامی و نظایر آن، از دیگر نکاتی بود که از سوی اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح شد و رییس کل بانک مرکزی نیز به سوالات مطرح شده، به فراخور پاسخ داد. نمایندگان حاضر در نشست نیز ضمن تاکید بر پشتیبانی و حمایت قاطع مجلس از بانک مرکزی، خواستار توجه جدی به مقولات مذکور شدند.
در خاتمه این نشست، سیف ضمن اشاره به بخشنامه های صادره بانک مرکزی طی سال گذشته و روزهای آغازین سال جدید بر اهتمام بانک مرکزی بر حمایت از تولید و هدایت هرچه بیشتر منابع به سمت فعالیتهای مولد تاکید کرد.
رییس کل بانک مرکزی ضمن تشریح برخی از فعالیتهای این بانک، افزود: اخذ شکایات، انتقادات و مشکلات پیش روی مردم و واحدهای تولیدی توسط روابط عمومی بانک مرکزی و رسیدگی مجدانه به آنها و برقراری ارتباط نزدیک با استانداران و نیروی انتظامی به منظور هم افزایی بیشتر در زمینه سامان بخشی به بازار غیرمتشکل پولی و نظارت دقیق تر بر فعالیت موسسات مالی فعال در استانها باید نسبت به رفع مشکلات و تنگناهای موجود اقدام کند.
وی اضافه کرد: تاکید بر استقرار شرایط باثبات و پایدار اقتصاد کلان و تورم تک رقمی؛ به عنوان الزامات و مولفه های اصلی اجرای سیاست اصلاح پولی، تاکید بر ساماندهی فعالیت بانکها و انتظام بخشی به موسسات اعتباری فاقد مجوز و همچنین اهتمام جدی نسبت به حل و فصل مشکلات پیش روی بدهکاران بانکی از دیگر مباحثی است که باید مورد توجه قرار گیرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
رییس کل بانک مرکزی؛ 20درصد نقدینگی نزد موسسات غیرمجاز/ دارایی های مردم در خطر موسسه های خارج از نظارت
رییس کل بانک مرکزی 20درصد نقدینگی نزد موسسات غیرمجاز دارایی های مردم در خطر موسسه های خارج از نظارت - ولی الله سیف با هشدار به مردم برای اعتماد به موسسات مالی غیرمجاز از وجود 15 تا 20 درصد نقدینگی کشور نزد این موسسات خبر داد به گزارش نامه نیوز رییس کل بانک مرکزی با اعلام برنهشدار به سپردهگذاران موسسات غیرمجاز/طرح جدید دولت برای مهار تورم
سیف عنوان کرد هشدار به سپردهگذاران موسسات غیرمجاز طرح جدید دولت برای مهار تورم شناسهٔ خبر 2534489 سهشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹ ۴۹ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس رئیس کل بانک مرکزی با هشدار به مردم درباره اعتماد کردن به موسسات فاقد مجوز گفت ۲۰ درصد نقدینگی کشور در اختیار این موتحقق 53 درصد برنامه کاهش تلفات/ جمعآوری 100 گیگاواتساعت برق غیرمجاز
سال گذشته اجرا شد تحقق 53 درصد برنامه کاهش تلفات جمعآوری 100 گیگاواتساعت برق غیرمجاز مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از تحقق حدود 53 درصد برنامه کاهش تلفات خبر داد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران سیدمحمد هاشمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اظمعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با فارس خبر داد آغاز پرداخت تسهیلات ۲درصد ارزان تر به تعاونی
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با فارس خبر دادآغاز پرداخت تسهیلات ۲درصد ارزان تر به تعاونیها مشکل نقدینگی و تولید تعاونیها را برطرف میکنیممعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جزئیات نحوه پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به شبکه تعاونیها گفت یکی از مشتعيين تکليف وضعيت موسسات مالي و اعتباري غير مجاز/لزوم مديريت نقدينگي به سمت بخش توليد
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ ۱۲ ۵۰ب ظ نشست اعضاي کميسيون با بانک مرکزي تشريح شد تعيين تکليف وضعيت موسسات مالي و اعتباري غير مجاز لزوم مديريت نقدينگي به سمت بخش توليد موج - سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس در تشريح نشست اعضاي کميسيون با بانک مرکزي گفت کميسيون اقتصادي در جلسه ديروز روي موضوع کاهرشد نقدینگی به 14.9 درصد رسید
یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۶ آخرین آمارها از تغییرات بخش پولی کشور تا پایان آذر ماه سال گذشته بیانگر رشد 14 9 درصدی نقدینگی است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بنا بر گزارش بانک مرکزی از شاخصهای عمده اقتصادی در پایان 9 ماه سال گذشته میزان نقدینگی از حدود 68فرسودگی30درصد شبکه آبرسانی/جمع آوری1100انشعاب غیرمجاز دریاسوج
در کهگیلویه و بویراحمد فرسودگی30درصد شبکه آبرسانی جمع آوری1100انشعاب غیرمجاز دریاسوج شناسهٔ خبر 2534067 سهشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۷ استانها > کهگیلویه و بویراحمد یاسوج – مدیرعامل آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد گفت بیش از 30 درصد شبکه های آبرسانی شهری استان دچار فرنشست خبری وزیر کشور/ 2 کاهش 10 درصدی میزان تصرفات و ساخت و سازهای غیرمجاز/ تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز 400 درص
نشست خبری وزیر کشور 2کاهش 10 درصدی میزان تصرفات و ساخت و سازهای غیرمجاز تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز 400 درصد افزایش یافته استوزیر کشور گفت میزان تصرفات اراضی ملی و ساخت و سازهای ملی به 10 درصد کاهش یافته است به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس عبدالرضا رحمانی فضلی در نشسحمله داعش به نزدیکی مرزهای عربستان و عراق ناکام ماند/داعش مسئول ویرانی 90 درصد تکریت است
سهشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۰ رئیس پلیس استان نینوا از آمادگی هشت هنگ نظامی برای نبرد جهت بازپس گیری موصل خبر داد در همین حال منابع عراقی از هلاکت 96 داعشی در صلاح الدین خبر دادند همزمان نیز حمله تروریستهای داعش به نیروهای گارد مرزی در مرزهای عراق و عربستان در غرب الانبار نابرخوردهای لازم با موسسات مالی غیرمجاز و فاقدمجوز انجام شد
دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۳ استاندار خراسان جنوبی گفت با موسسات مالی غیرمجاز و فاقد مجوزهای لازم در استان برخوردهای لازم صورت گرفته است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان جنوبی وجه اله خدمتگزار صبح امروز 17 فروردین جاری در دیدار اعضای کمیسیون بانایرج ندیمی: 60 درصد رکود مربوط به نقدینگی است
ایرج ندیمی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شب گذشته دوشنبه 24 فروردین ماه به بررسی موضوع بخشنامه مربوط به افزایش قیمتها که اخیراً از سوی ریاست جمهوری صادر شده پرداخت مشروح این گفتگو را ببینید منبع شبکه دو دانلود لینک را کپی کنید دانلودکمبود نقدينگي علت تعطيلي 69 درصد صنايع کوچک
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ ۱۷ ۴۵ب ظ معاون برنامهريزي و اقتصادي سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي کمبود نقدينگي علت تعطيلي 69 درصد صنايع کوچک موج - معاون برنامه ريزي و اقتصادي سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ۶۹ درصد تعطيلي واحدهاي حوزه صنايع کوچک را به دليل کمبود نقدينگي دانست و گفتندیمی: 60 درصد رکود مربوط به نقدینگی است/ روغنی: نظارت در فضای رقابت غیر منطقی و غیر اصولی است
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد ندیمی 60 درصد رکود مربوط به نقدینگی است روغنی نظارت در فضای رقابت غیر منطقی و غیر اصولی است ائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب دوشنبه 24 فروردین ماه به بررسی موضوع بخشنامهگزارش بانکمرکزی از وضعیت مالی دولت / بدهی خارجی۵.۵ میلیارد دلار شد/ رشد نقدینگی ۱۴.۹ درصد
گزارش بانکمرکزی از وضعیت مالی دولت بدهی خارجی۵ ۵ میلیارد دلار شد رشد نقدینگی ۱۴ ۹ درصد بانک مرکزی نرخ رشد نقدینگی در پایان آذرماه سال ۹۳ را ۱۴ ۹ درصد و کل بدهی های خارجی را ۵ میلیارد و ۵۲۷ میلیون دلار اعلام کرد به گزارش نامه نیوز نماگرهای اقتصادي شماره ۷۸ از سوی اداره بررسینسخه بانک مرکزی برای ساماندهی غیرمجازها
نسخه بانک مرکزی برای ساماندهی غیرمجازهاتاریخ انتشار دوشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۵۵ تشدید فعالیت غیرمجازها در حوزه پول و ایجاد رقابت های نجومی در حوزه نرخ سود بانکی توسط این بخش بانک مرکزی را درصدد آن کرده که برای سر و سامان دادن به این بازار فکری بیندیشد به گزارش تسنیم ولیدر تابستان ۹۳ صورت گرفت کاهش 54.7 درصدی پروانه احداث ساختمان+جدول
در تابستان ۹۳ صورت گرفتکاهش 54 7 درصدی پروانه احداث ساختمان جدولگزارش های مرکز آمار از کاهش 54 7 درصدی واحدهای مسکونی پیشبینی شده در پروانههای صادر شده برای احداث ساختمان توسط شهرداری تهران و 65 4 درصدی آن در کل شهرداریهای کشور در تابستان 93 نسبت به تابستان سال گذشته می دهدزمزمه های کاهش سود سپرده جدی شد/ بیشترین شانس با نرخ 20 درصد است
زمزمه های کاهش سود سپرده جدی شد بیشترین شانس با نرخ 20 درصد است اقتصاد > بازار مالی - ایسنا نوشت با شدت گرفتن مواضع بانک مرکزی برای ساماندهی نرخ سود بانکی اعم از تسهیلات و سپرده گمانه زنیها و اظهارات متفاوتی نسبت به چگونگی تعیین نرخ سود و اجرای آن مطرح می&zwn-
اقتصادی
پربازدیدترینها