واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۲:۵۰ب.ظ)
نشست اعضاي کميسيون با بانک مرکزي تشريح شد؛ تعيين تکليف وضعيت موسسات مالي و اعتباري غير مجاز/لزوم مديريت نقدينگي به سمت بخش توليد موج - سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس در تشريح نشست اعضاي کميسيون با بانک مرکزي گفت: کميسيون اقتصادي در جلسه ديروز روي موضوع کاهش نرخ سود بانکي، ارائه تسهيلات به بخش توليد و ساماندهي وضعيت موسسات مالي و اعتباري تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، رحيم زارع در تشريح جلسه اعضاء کميسيون با رئيس بانک مرکزي گفت: در اين نشست اعضاي کميسيون اقتصادي دغدغههاي خود را بيان کردند و تاکيد داشتند که بايد نرخ سود بانکي کاهش يابد.
نماينده مردم آباده در مجلس ادامه داد: تعيين تکليف وضعيت موسسات مالي و اعتباري غير مجاز، تعيين تکليف وضعيت بنگاهداري بانک ها و همچنين وضعيت بدهکاران ارزي از ديگر خواستههاي اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس در جلسه روز گذشته بود.
زارع افزود: کميسيون اقتصادي از مديران بانک مرکزي درخواست کرد که زمينه هدايت و مديريت نقدينگي به سمت بخش توليد هر چه زودتر فراهم شود.
اين نماينده مردم در مجلس نهم افزود: رئيس بانک مرکزي در جلسه ديروز خود اعلام کرد: يکي از اولويتهاي بانک مرکزي ساماندهي وضعيت موسسات مالي و اعتباري بوده و در اين راستا به زودي به فعاليت موسسات مالي و اعتباري غير مجاز پايان داده ميشود و همچنين سيف اعلام کرد که بايد براي مردم به صورت شفاف بيان شود که به خاطر کسب يک درصد سود بيشتر به موسسات مالي و اعتباري غير مجاز اعتماد نکنند چون ريسک از دست دادن سرمايههاي خود را با اين کار افزايش ميدهند و در حال حاضر بانک آينده توانسته خود را با دستورالعملهاي بانک مرکزي انطباق دهد.
سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس افزود: بانک مرکزي در جلسه ديروز اعلام کرد که اسامي بدهکاران عمده بانکي را به نهادهاي نظارتي و قضائي داده و اقداماتي در زمينه مبارزه با پولشويي و همچنين کاهش مطالبات غير جاري بانکها داشته است.
زارع افزود: سيف عنوان کرد که تصميم گيري درباره نرخ سود بانکي در جلسه آتي شوراي پول و اعتبار انجام خواهد شد و سياست بانک مرکزي کاهش تدريجي نرخ اين سود است.
وي درباره گزارشات رئيس بانک مرکزي در نشست روز گذشته افزود: بانک مرکزي اعلام کرده پيمانهاي پولي دو جانبه در شرايط فعلي بايد در حوزههاي غير نفتي صورت گيرد و موضوع حذف سه صفر از پول ملي تا رسيدن به تورم تک رقمي اجرايي نخواهد شد.
زارع ادامه داد: بانک مرکزي اعلام کرد در سه فصل متوالي اقتصاد کشور به رشد اقتصادي رسيده، همچنين انضباط پولي و مالي رعايت شده است، اما موضوع ديگر اينکه هزينه پول براي بانکهاي کشور زياد تمام ميشود بنابراين بايد ساختار سرمايه بانکها تقويت شود و همچنين اگر موضوع تسهيلات تکليفي کم بشود بانک مرکزي ميتواند به بخش توليد بيشتر توجه کند.
سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس افزود: سيف در نشست ديروز درباره اقدامات بانک مرکزي در زمينه اقتصاد مقاومتي اعلام کرد که کميته اجرايي سياستهاي اقتصاد مقاومتي در حوزه پول و بانک تشکيل شده و همچنين اين بانک تلاش کرده در طول دو سال گذشته از نوسانات شديد ارزي جلوگيري شود.
گفتني است اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس از تمامي سامانههاي بانک مرکزي در حاشيه نشست ديروز خود با سيف بازديد کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]