واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ (۱۳:۱۲ب.ظ)
وزارت علوم، معاونت علمي و معاونت زنان رياست جمهوري تفاهم نامه همکاري امضا کردند موج - تفاهم نامه همکاري توسعه و ساماندهي پژوهش هاي زنان و ارتقاي توانمندي هاي زنان نخبه و مدير در محل وزارت علوم و توسط دکتر محمد فرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري ،دکتر سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور و شهيندخت مولاوردي معاون امور زنان و خانواده رئيس جمهور به امضا رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر فرهادي در مراسم امضاي اين تفاهمنامه همکاري گفت: اين تفاهمنامه در راستاي اجرايي شدن ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه کشور و حمايت از زنان در حوزه پژوهش و فناوري، شناسايي و معرفي زنان نخبه در عرصههاي مختلف علمي، اجتماعي و اجرايي بين وزارت علوم، معاونت علمي و فناوري و معاونت زنان و امور خانواده رياست جمهوري به امضا ميرسد.
وي افزود: بيش از 54 درصد جمعيت دانشجويي در مقاطع مختلف تحصيلي را دختران تشکيل ميدهند و در دورههاي دکترا نيز درصد بالايي از دانشجويان را دختران تشکيل ميدهند و در بسياري از عرصههاي علمي آموزشي زنان نخبه بسياري داريم که اميدواريم بتوانيم آنها را معرفي و حمايت کنيم.
در ادامه مراسم سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيسجمهور گفت: زنان در مديريت شرکتهاي دانشبنيان که حوزه خصوصي دانشآموختگان دانشگاهي است مشارکت روبه رشدي دارند و 15 درصد از مديران عامل 1500 شرکت دانشبنيان داراي تأييديه کشور را زنان تشکيل ميدهند.
وي با اشاره چالش اشتغال دانشآموختگان دانشگاهي، جسارت و جرات زنان را در ورود به شرکتهاي دانشبنيان قابلتحسين دانست و از حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از متقاضيان ورود به اين صحنه خبر داد .
ستاري گفت: تعدادي از استارت آپ هاي سال گذشته در حوزه زنان برگزار شد و در مواردي مانند مد و لباس و صنايعدستي قابليت زيادي براي تجاريسازي مشاهده شد.
وي با اشاره به اختصاص جوايز مهم علمي داخلي و بينالمللي به زنان گفت: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در تمام ستادهاي خود از فعاليتهاي زنان حمايت ميکند.
شهيندخت مولاوردي معاون امور زنان و خانواده رئيسجمهور نيز در اين مراسم، هدف از امضاي اين تفاهمنامه را همافزايي ميان وزارت علوم، معاونت علمي و فناوري و معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري در حمايت از زنان نخبه اعلام کرد.
وي افزود: تبادل تجارب و اطلاعات و بهرهمندي از امکانات و توانمنديهاي تخصصي اين سه دستگاه براي انتشار دانش، هدايت تحقيقات دانشگاهي به سمت اولويتها و نيازهاي پژوهشي زنان، آسيبشناسي مسائل مرتبط با امور زنان و خانواده و فراهم کردن زمينه فعاليت زنان در بنگاههاي اقتصادي و شرکتهاي دانشبنيان ازجمله اهداف اصلي اين تفاهمنامه همکاري است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]