تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832378123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از وعده های سازمان سینمایی تا امضای تفاهم نامه با وزارت کار


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: خانه سینما سال نو را با یک دیدار آغاز کرد؛ از وعده های سازمان سینمایی تا امضای تفاهم نامه با وزارت کار خبرگزاری پانا: در دیدار نوروزی وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعاون کار و رفاه اجتماعی با اهالی خانه سینما به منظور ارتقای روابط مشترک میان این نهاد صنفی و وزارت کار متن تفاهم نامه ای امضا شد.
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين ساعت 09:08

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا؛اهالی خانه سینما با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان سینمایی عصر روز گذشته-شنبه 22 فروردین- در تالار سیف الله داد دیدار کردند. گفتنی است که در این نشست نمایندگانی از صنوف مختلف و هنرمندانی چون داریوش اسدزاده، داریوش فرهنگ، مهدی میامی، آتیلا پسیانی، حسین عرفانی، سیروس الوند، رامبد جوان، فرشته طائر پور، رخشان بنی اعتماد، فاطمه گودرزی،‌ شادمهر راستین، فخرالدین صدیق شریف، جابر قاسمعلی، حجت قاسم زاده اصل،‌کامران ملکی، شهره لرستانی، عبدلله اسکندری، فرهاد توحیدی، مهدی گلستانه، علیرضا حسینی، مریم بوبانی، ‌فرزاد موتمن، کمال تبریزی، فریبا کوثری، رضا کیانیان و... حضور داشتند.
در این جلسه که عبدالله اسفندیاری بازرس خانه سینما آغازگر سخنرانی آن بود، ابتدا با نام بردن از صنوف خانه سینمااهداف جلسه شرح داده شد.
همچنین محمد مهدی عسگر پور در ادامه، گفته های خود را با اشاره به یک اتفاق آغاز کرد و گفت: امروز اتفاق کوچکی برای من افتاد که از یک زاویه خیلی هم بزرگ است. اتفاقی که تقریبا همه ما در طول روز با آن دست کم یکبار مواجه می شویم. یکی از همکاران صنف لابراتوار وقتی من را دید، گفت صنف ما را هم در نظر داشته باشید. این جمله خیلی ساده عمق زیادی دارد و باید عمیق شویم که در پس آن چه چیزی نهفته است. همین جمله من را به سکانس های قبلی حرکت داد. بعد از انقلاب اسلامی ایران همه جریان های اداری در کشور ما توسط دولت شکل می گیرد. زیرساخت ها با کمک آن افتتاح شده است. حتی دولت در سرمایه گذاری هم ورود کرده است. البته قصد جسارت به تهیه کنندگان بخش خصوصی را ندارم. اما نظرم بیشتر به زیرساخت هاست. بر اساس تغییرات تکنولوژیک یکسری پدیده ها شکل گرفته. از جمله این که دیجیتال خیلی سریع به حوزه تولید وارد شده است و طی دیزالو سه یا چهار ساله باعث بیکار شدن بسیاری از همکاران شده است. حالا از طرفی وظیفه لابراتوار به روز شدن با این تغییرات بود اما سوال اینجاست که از سینمایی که دولت همه بخش های آن را تدوین و تنظیم کرده است آیا می توان چنین انتظاری داشت؟! جواب این همکار را باید در کجا جستجو کرد؟! ذهن من می گوید پاسخ در نهاد صنفی است، گروه دیگری جواب را در اقدامات دولتی ها جستجو می کنند که در میان دعواهای سیاسی هر جناح وظیفه را به جناح دیگر واگذار می کند. بنابراین همواره این مشکل وجود دارد که مرز میان مسئولیت و تکلیف روشن نیست. می توان سوالات ساده تری داشت اما سوالات عمیق تر و برگرفته از آیین نامه این است که مسئولیت چه چیزی با کیست؟
وی ادامه داد: برای مثال چند روز پیش همکاری از میان ما رفت و یکی از مشکلات ما پر بودن قطعه هنرمندان بود و بنابراین در چنین شرایطی هرکس می تواند مسئولیت را به دیگری واگذار کند.
این کارگردان عنوان کرد: عده ای هم این میان بعضی اتفاقات را بهانه می کنند. برای مثال چندی پیش اعلام کردیم بخش قابل توجهی از عوامل پروژه های سینمایی عضو صنوف خانه سینما نیستند و آن ها که بیرون از این ماجرا همواره انتظار خبر شکست دارند، گفتند تنها 30 درصد سینماگران عضو صنفی هستند. در حالیکه بسیاری از آن ها که بیرون از صنوف هستند کسانی هستند که بعد از حضور در یک پروژه از صنف یرون رفته اند.
توان فرهنگی کشور رو به کاهش است
وی در ادامه به یک ضرورت مهم در رابطه با رابطه دولت و خانه سینما اشاره کرد و گفت: به عنوان یک نهاد صنفی ما باید از گلوگاه های دولت استفاده کنیم. از با این شرایط از خانه سینما انتظار داریم به عنوان یک نهاد صنفی خیلی از جاها را فتح کند. من حداقل خودم تلاش می کنم جزو افراد خوش بین باشم  اگرچه نمی توانم انکار کنم توان فرهنگی کشور در حال کاهش است. خیلی از همکاران ما طلبکاران بالقوه تلویزیون هستند. بیکاری مفرط در تلویزیون و یبکاری نسبی در سینما وجود دارد. نسبت مشخصی بین مسولیت و تکلیف نیست. باید بپرسیم مسئولیت بیمه بیکاری با کیست. آن هایی که عضو صنف نیستند تکلیفشان چیست. باید با زبان آیین نامه و قانون از این به بعد صحبت کنیم.
عسگرپور همچنین خطاب به دولتمردان اضافه کرد: لطفا مسئولیت ما را با ما روشن در میان بگذارید. در این صورت دیگر نیاز نیست به دنبال مدیرانی برای مواقع بحران باشیم.
در میانه گفت و گوهای عسگرپورعلی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاخیری 20 دقیقه ای از راه رسید و عسگرپور با اشاره به سرفصل مهم ترین موضوعات مطرح شده تا ان لحظه سخن خود را با تشکر ویژه ای از وزیر کار و بیان علت آن ادامه داد: به نمایندگی از خانواده سینما باید از وزیر کار تشکر کنم. زیرا در یکسال و نیم اخیر شخصا به حرکت در مسیر ثبت صنوف سینمایی کمک زیادی کردند. بحث ما در این زمینه غیرقانونی بودن صنوف نیست که حالا بخواهد قانونی شود. بلکه بر اساس همان مستنداتی که در دولت قبل نتوانستند درب این خانه را ببندند یکسری خلاها صرفا وجود دارد که تکلیفش با دولت مشخص نیست.
این کارگردان همچنین بیان کرد: مسیر صنوف در بیش از دو دهه گذشته و تجارب آن قطعا مبنای قانونی داشته و دولت قبلی برای بستن آن به نتیجه نرسید. حال این که چرا عده ای دوست دارند به جای مقابله با سریال های ترک درباره خانه سینما نظر بدهند، خود مساله دیگری است.
نیاز به همدلی و همزبانی سینما در سال جدید
نکته جالب توجه در این دید و بازدید عدم استفاده از مجری برای استفاده بهتر از زمان بود و هر سخنران موظف بود سخنران بعدی خود را به جایگاه دعوت کند. بنابراین عسگر پور با دعوت از حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینماییبه گفته های خود پایان داد. ایوبی با تبریک سال نو و خواندن یک چندبیت شعر از مولانا گفت: من از همان روز اول گرفتن این سمت گفتم که مساله خانه سینما خاری در پای سینماست که باید در آورده شود. امروز می توان گفت این خار از پای سینما با برگزاری انتخابات هیات مدیره اسفند ماه بیرون کشیده شده است و خار دومی هست که در دل نشسته و بیرون کشیدن آن کار من نیست.
وی خطاب به سینماگران افزود:  این وظیفه به دوش شماست. سینما نیاز به همدلی و همزبانی در سالی به همین نام دارد. نوروز هم یعنی دست به دست هم دادن. من امسال حس بهتری دارم نسبت به سال قبل دارم. موفقیت سینما موفقیت کشور است. کشوری که ویترینش سینماست باید از موفقیت سینما خوشحال و از شکست آن غمگین شود.
ایوبی درباره فعالیت یکسال اخیر سینما توضیح داد: سینما در سالی که گذشت، فراز و نشیب هایی داشت. سال موفقی را در سینما پشت سر گذاشتیم. حرکاتی در بخش زیر ساخت ها آغاز شده است که بخشی از آن پیش رفته. سینماهایی ساخته شد. گیشه ها تکانی خورد. برخی اولویت ها به سرانجام رسید و برخی هم نه.
برنامه های سازمان سینمایی در سال جدید
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اولویت های امسال سینما خاطر نشان کرد: امسال توجه به سینمای خانگی در اولویت است. برنامه های خوبی هم در این زمینه داریم. در عرصه بین المللی جدایی بخش بین الملل جشنواره از داخلی اتفاق خوبی بود که محقق شد. شخصیت های برجسته ای اردیبهشت ماه در این جشنواره حضور می یابند. از جمله 15 رئیس سازمان سینمایی و معاون وزیر در منطقه تا هم اندیشی در حوزه سینما افزایش یابد. آموزش و ارتقای دانش سینماگران به ویژه در حوزه های فنی از اولویت های دیگر امسال ماست. آقای جنتی خود اساسنامه مدرسه عالی سینما را نوشته اند و 6 کارگاه آموزشی اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. در حوزه سی.جی. ای چند جوان برای تحصیل به خارج از کشور سفر می کنند. همچنین امیدوارم سینما در سال جدید به استانداردها نزدیک تر شود. در حوزه تبلیغات هم با مشکلاتی مواجه هستیم. امیدوارم تلویزیون با سینما مهربان تر باشد. چراکه اگر بخواهد می تواند سینما را نابود کند و رقیب سینماست. اما به نظرم باید به سینما کمک کند.
وی همچنین دست دوستی به سوی سینماگران در حوزه های مورد نظرشان دراز کرد و گفت: ما هم در سازمان سینمایی آمادگی هر گونه کمک در حوزه تبلیغات را داریم و افتخار می کنیم به داشتن وزیران خوبی مثل دکتر ربیعی و دکتر جنتی. آقای ظریف هم در سیاست ثابت کردند که سیاست هم علم است و هم فن و برای اداره فرهنگ هم نیاز به تجربه، آگاهی، ایمان، کاردانی، ثبات قدم و افق دید وسیع است.
اگر آماده هستید مستقل شوید
پس از سخنرانی ایوبی، وزیر ارشاد با دعوت وی به روی سن رفت و گفت: روزی عده ای فکر می کردند می توانند این خانه را تعطیل کنند. اما امروز خوشحالم در این خانه حضور دارم و جلسات مستمری در آن برگزار می شود و شما به خانه خودتان بازگشتید.
وی با اعلام آمادگی نسبت به مصوبات دولتی برای رفع مشکلات خانه سینما افزود: در رابطه با ساختارها لازم است حد و مرزهایی بین دولت و اصناف برگزار شود. اقدامات خوبی هم انجام شده. از جمله جشنواره رسانه های دیجیتال به خودکفایی رسیده، نمایشگاه کتاب تقریبا به اتحادیه ناشران سپرده شده است و در سینما هم هر چقدر آمادگی از سوی اهالی آن وجود داشته باشد، برگزاری جشنواره های فجر و امثال آن به خودشان واگذار خواهد شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم ارائه تصویری قدرتمند از سینما ایران در جهان ادامه داد: بازار جشنواره فیلم فجر فرصت مناسبی برای این هدف است تا فیلم های ایرانی در سینماهای بزرگ دنیا اکران شود. باید هر آنچه می توانیم در جهت رشد کیفیت و مضمون و محتوای فیلم ها صرف کنیم. سوژه و فیلمنامه بیشتر مورد توجه قرار گیرد. جامعه امروز ما به فضای پرنشاط و شادابی نیاز دارد. باید کارهایی با این فضا ساخته شود و روحیه کار آفرینی را هم ارتقا دهد.
در ادامه این نشست محمدرضا مویینی از اعضای هیات مدیره خانه سینما متن تفاهم نامه ای که قرار است بین وزارت کار و خانه سینما برقرار باشد را قرائت کرد و محمدمهدی عسگر پور به عنوان نماینده خانه سینما و علی ربیعی وزیر کار آن را امضا کردند.
هنر و سینما متعالی اند
ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آخرین دقایق جلسه با نام بردن از آثار شاخص ایران، مزیت های فرهنگ غنی کشورمان را برشمرده و گفت: اگرچه سینما دیر به ایران وارد شد، اما با بخش خصوصی پا به کشورمان گذاشت. هنر، فرهنگ و سینمای ایران ظرفیت بزرگی است که آن را در سطح و رتبه اول منطقه قرار می دهد.
وی به رونق اقتصاد در سینما اشاره کرد و ادامه داد: این مهم از چند جهت مورد توجه است. هنر می تواند به جریان تولید کشور کمک کند. سینما جلقه پیوندی است بین هنرهای مختلف. می تواند سهمی هم در صادرات داشته باشد. از طرفی به یکی از دل مشغولی های ما که همان اشتغال زایی است می تواند پاسخ مثبت بدهد. یکی از مسائل جدید در جامعه آسیب های اجتماعی است که سینما می تواند در رفع آن ها با ایجاد تفریح سالم کمک کند. هنر و سینما وجود متعالی زیادی دارد. نیاز به تولید آثاری در این حوزه است که نشاط اجتماعی را افزایش دهد. من معتقدم به هیچ عنوان در جامعه نباید دنبال استفاده ابزاری از سینما بود. اما در یک فضای همدلی و همزبانی نسبت به مسائل مشترک می توانیم درباره همکاری خانه سینما و وزارت کار با یکدیگر صحبت کنیم.



 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن