تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870668239




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهادی خواستار برگزاری دومین کمیته علمی ایران و تاجیکستان شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرهادی خواستار برگزاری دومین کمیته علمی ایران و تاجیکستان شد تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با سفیر جمهوری تاجیکستان در ایران خواستار تشکیل و برگزاری هرچه سریع تر دومین کمیته علمی مشترک دو کشور با حضور نمایندگان منتخب در راستای عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه های منعقده شد.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی در دیدار با نعمت الله امام زاده، ضمن گفت و گو در خصوص گسترش روابط علمی و فناوری بین تهران و دوشنبه، ایران و تاجیکستان را دو کشورهم فکر، هم زبان و همراه توصیف کرد که در زمینه های دین و زبان و فرهنگ و آداب و رسوم، مشترکات فراوانی دارند.
وزیر علوم در ادامه افزود : همکاری های علمی مشترک بین دانشگاه های دو کشوربه دو شکل می تواند صورت پذیرد : ادامه تحصیل دانشجویان تاجیکی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ، و ایجاد فرصت های مطالعاتی برای استادان دانشگاه های تاجیکستان در دانشگاه های بزرگ ایران . فرهادی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما تمایل داریم تا دانشجویان بیشتری از کشور تاجیکستان در دانشگاه های ایران تحصیل کنند ، گفت : ما می توانیم به دانشجویانی که به صورت منتخب برای تحصیل در دانشگاه های ایران پذیرش می شوند علاوه بر اعطای بورس تحصیلی در رشته های زبان و ادبیات فارسی ، در رشته های فنی و مهندسی و فناوری های نوین نیز بورس تحصیلی اعطا کنیم .
در ادامه این نشست نعمت الله امام زاده سفیر جمهوری تاجیکستان در ایران با تبریک فرا رسیدن عید نوروز ، خواستار گسترش بیش از پیش روابط و مراودات علمی فناوری بین دو کشور شد و گفت : هم اکنون 450 دانشجوی تاجیکی در دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران تحصیل می کنند و ما در خواست می کنیم در صورت امکان این دانشجویان در رشته هایی پذیرش شوند که پس از فارغ التحصیلی بتوانند معضلات بخش های مختلف کشورمان را حل و فصل کنند .
وی افزود : تاجیکستان کشور جوانی است و انتظار حمایت بیشتر در زمینه های مختلف بویژه در بخش علم و فناوری از ایران را دارد و ما معتقدیم دانشجویان تاجیک با تحصیل در دانشگاه های ایران بهتر تعلیم می بینند و از پیشرفت های علمی ایران در زمینه های مختلف به بهترین نحو ممکن بهره مند می شوند .
همچنین در این دیدار حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم با بیان اینکه طبق توافق نامه منعقده بین دو کشور ، سالانه 200 نفر از دانشجویان تاجیکی می توانند به صورت بورسیه در دانشگاه های ایران تحصیل کنند ، گفت : در خصوص ارتباطات بین دانشگاهی نیز هم اکنون دانشگاه تکنیکی تاجیکستان با دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی و دانشگاه ملی این کشور با دانشگاه تربیت مدرس ارتباطات مناسبی دارند .
فراهنگ**9129 ** 1569



25/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن