واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۴۳ق.ظ)
برترين هاي جشنواره پويانمايي معرفي شدند موج - برترين هاي آثار پويانمايي در چهار بخش ايران، دانشجويي، ديني و بين الملل انتخاب و معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري موج، در نهمين جشنواره بينالمللي پويانمايي برگزيدگان در مراسم باشکوهي تنديسهاي جشنواره را دريافت کردند.
هيأت داوران سه تنديس طلايي، نقرهاي و برنزي خود را به سه فيلم اول، دوم و سوم جشنواره اهدا کرد که در اين ميان تنديس طلايي فيلم اول همراه با جايزه نقدي به دليل استفاده استادانه و بامعنا از تکنيک شن براي ساختن داستاني شاعرانه و عميق به مريم کشکولي نيا براي فيلم «وقتيکه بچه بودم» اهدا کرد.
تنديس نقرهاي فيلم دوم همراه با جايزه نقدي به علت مضمون انساني و جهانشمول با استفاده بديع از تصويرگري و فضاسازي شرقي به ساره شفيع پور کارگردان فيلم «درخت» تعلق گرفت.
هيات داوران جايزه سوم خود را شامل تنديس برنزي همراه با جايزه نقدي به خاطر انتخاب بهجا و اجراي هنرمندانه تکنيک تصويرسازي براي خلق فضاي يک دست، داستاني تأثيرگذار و شاعرانه به غلامرضا کزازي کارگردان فيلم «قلب مترسک» اهدا کرد.
حميد کريميان کارگردان فيلم «بزغالههاي ابري» نيز موفق شد تنديس طلايي بهتري فيلم با موضوع کودک و نوجوان همراه با جايزه نقدي را به خاطر رويکرد هوشمندانه و موفق در خلق داستاني کودکانه و زيبا به خود اختصاص دهد.
جايزه ويژه هيات داوران در اين بخش شامل تنديس طلايي همراه با جايزه نقدي به دليل خلق داستان و کاراکتري جذاب، کميک، بومي و نشان دادن هوشمندانه امکانات فرهنگ و هنر ايراني در خلق پويانمايي ملي به مهدي آقاجاني کارگردان فيلم «گل و بلبل پشت و رو نداره» تعلق گرفت.
آقاجاني به عنوان فيلمنامهنويس همين اثر موفق شد جايزه ديگري را براي بهترين فيلمنامه جشنواره شامل تنديس طلايي همراه با جايزه نقدي به خاطر استفاده استادانه از امکانات رسانه در خلق داستاني گويا، دوپهلو و طنزآلود از آن خود کند.
هيات داوران بخش مسابقه ايران در ادامه تنديس طلايي بهترين اثر تلويزيوني را همراه با جايزه نقدي به علت رويکرد مبتکرانه در خلق نمونهاي عالي از يک فيلم تلويزيوني براي مخاطب خردسال به ريحانه کاوش کارگردان فيلم «هزار و يک داستان؛ خرگوش دهمي» اهدا کرد.
در بخش بهترين اثر تبليغي تنديس طلايي همراه با جايزه نقدي به علت ايجاز هنرمندانه و طنز موفق در تبليغ ايده محوري محصول به محمد خيرانديش کارگردان فيلم «زر ماکارون» اهدا شد.
تنديس طلايي جشنواره همراه با جايزه نقدي براي عنوان بهترين پويانما به مهدي علي بيگي کارگردان فيلم «اينرو اون رو» به علت استادي در پويانمايي زيبا، سرگرمکننده و باورپذير اختصاص يافت.
آرش کريمي نيز براي فيلم «تمام زمستانهايي که نديدهام» موفق به کسب تنديس طلايي همراه با جايزه نقدي به خاطر بهترين فضاسازي و تلفيق هنرمندانه نگاه واقعگرا در به تصوير کشيدن مصائب انساني جنگ شد.
تنديس طلايي و جايزه نقدي بهترين موسيقي بخش مسابقه ايران به خاطر خلق نوآورانه، موسيقي روايي و افکتيو با استفاده از موسيقي سنتي ايراني به اسماعيل شافعي براي فيلم اسب تعلق گرفت.
هيأت داوران جايزه بهترين صداگذاري جشنواره را شامل تنديس طلايي همراه با جايزه نقدي به علت استفاده خلاقانه و مؤثر از صدا و موسيقي افکتيو به بهروز شهامت براي فيلم اختيار اهدا کرد.
جايزه بهترين فيلم تجربي بخش مسابقه ايران جشنواره يک تنديس نقرهاي همراه با جايزه نقدي بود که به خاطر شهامت در پيوند نگاه سينمايي و تکنيکهاي متحرکسازي در خلق روايتي ذهني و شخصي به شيوا صادق اسدي براي فيلم پدربزرگ اهدا شد.
داوران اين بخش از جشنواره در آيين پاياني اينرويداد هنري با اهداي 4 ديپلم افتخار همراه با جايزه نقدي از کارگردانهاي اين آثار نيز قدرداني کردند.
نخستين ديپلم افتخار اين بخش به اليکا مهران پور کارگردان فيلم برعکس، دومين ديپلم افتخار به عباس جلالي يکتا و حجت اعظم پور کارگردانان فيلم آقاي بنفش، تعلق گرفت.
ديپلم افتخار سوم به ليلا خليل زاده کارگردان فيلم «ماهي سرخشده» و چهارمين ديپلم افتخار به بابک نکوهي و بهنود نکويي کارگردانان فيلم «استريپي» اهدا شد.
دو جايزه ويژه دبير جشنواره نيز به مقداد اسدي لاري کارگردان فيلم «سيمرغ» و الکساندر پتروف کارگردان شهير روسي تعلق گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]