محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843684794
تاریخچه سانسور در فیلم های هنری سینمای ایران
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: به بهانه انتقاد رییس جمهور از گسترده بودن دایره ممیزی
تاریخچه سانسور در فیلم های هنری سینمای ایران
این مقاله بر موفقیت های بین المللی سینمای ایران و سیاست های فیلمسازی و مساله هویت تمرکز دارد. مقاله با موج نو سینمای ایران در دهه های شصت و هفتاد میلادی آغاز می شود، تحلیل های منتقدان ایرانی از موفقیت های سینمای ایران و بحث های روشنفکری همچون «غرب زدگی» را مطرح می کند.
هفته نامه امید جوان - سعید زید آبادی نژاد، شیدا قماشچی: این مقاله بر موفقیت های بین المللی سینمای ایران و سیاست های فیلمسازی و مساله هویت تمرکز دارد. مقاله با موج نو سینمای ایران در دهه های شصت و هفتاد میلادی آغاز می شود، تحلیل های منتقدان ایرانی از موفقیت های سینمای ایران و بحث های روشنفکری همچون «غرب زدگی» را مطرح می کند. سپس موفقیت های چشمگیر سینمای ایران پس از انقلاب تا پایان دهه هشتاد میلادی به بحث گذاشته می شود.
مسیر فیلمسازی سینماگران مطرح بررسی می شود و در پایان مقاله نتیجه گیری می شودو در پایان مثاله نتیجه گیری می شود که موفقیت های بین المللی راه را برای پردازش سینما به مسائل سیاسی- اجتماعی ایران هموار ساخته اند. «تاریخ ایرانی» این مقاله را (با عنوان اصلی روشنفکران ایرانی و برخورد با غرب: سینمای ایران) از «British Journal of Middle Eastern Studies» انتخاب و ترجمه کرده است.
سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر
جشنواره بین المللی فیلم فجر بهترین موقعیت برای بنیاد سینمایی فارابی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است تا سینمای ایران را ترویج دهند. از سال 1982 به این سو، جشنواره فیلم فجر هر سال در ماه فوریه مصادف با سالگرد پیروزی انقلاب برگزار می شود. از سال 1997 جشنواره به دو بخش اصلی «سینمای ایران» و «سینمای جهان» تقسیم شده است.
در بخش سینمای ایران تمام فیلم های ایرانی با هم رقابت می کنند اما فیلم هایی در بخش بین المللی شرکت داده می شوند که شانس موفقیت بیشتری در فضای بین المللی دارند. این دسته بندی به میهمانان بین المللی جشنواره اجازه می دهد تا آسانتر فیلم های موردنظرشان را انتخاب کنند. از زمانی که بخش سینمای جهان به جشنواره اضافه شد، نمایندگانی از جشنواره های مختلف به عنوان هیات داوران برگزیده می شوند.
هرساله نمایندگان جشنواره ها و منتقدین سینمایی از سراسر جهان به جشنواره دعوت می شوند. در سال 1991، شجاع نوری رئیس بخش بین الملل بنیاد سینمایی فارابی اعلام کرد که دعوت از مهمانان خارجی باعث ترویج «افکار انقلابی» در جهان می شود. اما محافظه کارانی همچون آوینی- فیلمساز و منتقد- به نیت او برای اشاعه فرهنگ انقلابی بدگمان بودند. آوینی نوشت: اگر شجاع نوری واقعا چنین قصدی دارد در عوض پذیرایی از منتقدین خاص، باید برای مردم عادی کشورهای دیگر فیلم بسازد.
به رغم اعتراضاتی از این دست، استقبال از نمایندگان جشنواره های خارجی و منتقدین سینمایی در طی سال ها افزایش یافته است. در سال 2003 که من در جشنواره حضور داشتم، مهمانان خارجی در یکی از بهترین هتل های ایران اقامت داشتند و در همانجا فیلم ها برایشان اکران اختصاصیمی شد. هر روز عصر نیز «بازار فیلم» در هتل برگزار می شد تا مهمانان خارجی با فیلمسازان و نمایندگان شرکت های سینمایی آشنا شوند.
اگرچه پخش و ارائه فیلم های ایرانی در خارج از کشور از انحصار بنیاد فارابی خارج شده ولی این بنیاد همچنان از موقعیت با اهمیتی در این زمینه برخوردار است. فارابی علاوه بر ارائه فیلم، تهیه کننده ای بین المللی نیز محسوب می شود. این بنیاد برای اینکه در موفقیت فیلم ها سهمی داشته باشد مقدار اندکی بودجه در اختیار فیلمسازان قرار می دهد تا پخش فیلم در خارج از کشور را بر عهده بگیرد.
فیلمسازان ایرانی، به جز چند مورد استثنایی که در ادامه مقاله به آن ها پرداخته شده است، از اکران بین المللی فیلم هایشان اعتبار و شهرت کسب می کنند ولی بهره مالی نمی برند. فقط نمایش فیلم ها در داخل کشور است که می تواند بازدهی مالی داشته باشد.
نمایش فیلم های هنری در داخل ایران
پیش از سال 1997 برنامه اکران سینماهای تهران توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشخص می شد. در آن زمان تعدادی از بهترین سینماهای پایتخت به اکران فیلم های هنری اختصاص می یافت. سینما آزادی از مهم ترین سالن های تهران بود که از ارزش بسیار خاصی برخوردار بود. آزادی نه تنها در بهترین موقعیت از لحاظ شهری قرار گرفته بود بلکه به سیستم صوتی تصویری جدید مجهز بود و صندلی های مناسبی نیز داشت. دیگر سینماهای پایتخت سال ها بود که تجهیز نشده بودند. از آنجایی که سینما آزادی فقط فیلم های هنری اکران می کرد در فروش این فیلم ها تاثیر فراوانی داشت. در سال 1997 سینما آزادی طی یک آتش سوزی از بین رفت، این حادثه از لحاظ اقتصادی صدمات فراوانی بر سینمای هنری وارد کرد.
از سال 1997 به بعد تعداد سینماهایی که به فیلم های هنری اختصاص داشتند کاهش یافت. برچسب «مخاطب خاص» توسط وزارت ارشاد به این فیلم ها اطلاق شد. مهم تر آنکه سینماهایی که به نمایش این فیلم ها اختصاص می یافتند در موقعیت های مناسبی از لحاظ دسترسی شهری قرار نگرفته بودند و این مسئله نیز به ضرر سینمای هنری تمام می شد. مخملباف در مصاحبه ای به من گفت: حالا که سینما آزادی سوخته است و عصر جدید (سینمای دیگر مختص فیلم های هنری) هم فیلم های گیشه ای نشان می دهد، دیگر جایی برای نمایش فیلم هایمان باقی نمانده است.
او با اشاره به اینکه سینماهایی که فیلم های هنری نشان می دادند در نبود عصر جدید و آزادی جابجا شدند و از مراکز دانشگاه دور افتادند، ادامه می دهد: مثل این می ماند کتابی را که باید جلوی دانشگاه بفروشید به جای دیگر شهر ببرید و سپس گلایه کنید که «نگاه کنید، فروش کتاب چقدر کم است». کتاب پزشکی باید مقابل دانشکده پزشکی به فروش برسد. ما سالن های نمایش فیلم های هنری را از دست داده ایم.
او گفت که محدودیت اکران فیلم های هنری در ایران نوع تازه ای از سانسور است. درجه بندی فیلم ها توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطی با میزان استقبال بین المللی ندارند. برای نمونه فیلم زندان زنان (حکمت، 2002) به رغم استقبال بین الملی با برچسب مخاطب خاص ارائه نشد و درنتیجه سینماهای زیادی مجوز اکرانش را یافتند. اکران گسترده این فیلم باعث شد تا به فروش بالایی در گیشه دست بیابد.
سانسور فیلم های هنری
برخی از فیلم هایی که توسط مسئولان ایرانی برای نمایش در ایران مناسب تشخیص داده نشدند در خارج از ایران با استقبال مواجه شدند. طی چندین سال توافقی شکل گرفت تا این فیلم ها در ایران سانسور شوند ولی مجوز حضور در خارج از کشور بدون سانسور و یا با اندکی سانسور را بیابند. برخی از فیلمسازان با سانسور فیلم هایشان موافقت کردند و برخی دیگر مقاومت نشان دادند. برای مثال زمانی که منیژه حکمت کارگردان فیلم زندان زنان با ممنوعیت اکران مواجه شد، موافقت کرد تا فیلمش در داخل ایران سانسور شود ولی نسخه دست نخورده آن در جشنواره های خارج از کشور نمایش یابد.
کسه ساز، رئیس اسبق بخش ممیزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که به سانسور فیلم زندان زنان حکم داده بود در مصاحبه ای به من گفت: پس از آنکه فیلم را سانسور کردم مسئولان محافظه کار فیلم را دیدند و به من گفتند که می بایست قسمت بیشتری از فیلم را سانسور می کردی، اگر این فیلم در ایران و یا خارج از کشور اکران شود ضدمنافع نظام خواهدبود. زمانی که فیلم در خارج از کشور به نمایش در آمد، ایرانیان خارج از کشور می گفتند که این فیلم زندان ها را بسیار بهتر از آنچه در واقعیت است نشان می دهد. من بدون توجه به این ادعاها کارم را انجام دادم.
فیلم گیلاس
با آگاهی از اینکه واکنش اپوزیسیون خارج از کشور چگونه خواهدبود، هدف اصلی سانسور مخاطبین داخل کشور هستند و فقط اجازه دارند که نسخه ممیزی شده فلیلم را ببینند. اما با این وجود نسخه اصلی فیلم هم به دست مردم می رسد. برای مثال در سال 2003 که من ایران بودم فیلم سانسورشده زندان زنان در سینماها در حال اکران بود ولی به طور همزمان نسخه اصلی فیلم با زیرنویس به صورت ویدئویی در دسترس قرار داشت.
در این میان کارگردانی دیگر فیلم های دایره (2000) و طلای سرخ (2003) را بدون هماهنگی وزارت ارشاد به جشنواره ونیز و کن فرستاد. البته که این اقدام بدون پاسخ باقی نماند.
گاهی پیش آمده است که فیلمسازانی که قصد دریافت مجوز برای ارائه بین المللی فیلم شان را داشته اند، با برخورد مسئولان مواجه شده و فیلم شان توقیف شده است. برای نمونه فیلم ابجد (جلیلی، 2003) از حضور در جشنواره های تورنتو و دیگر فستیوال ها بازماند، علیرغم اینکه برای نمایش فیلم در فستیوال ها تبلیغ شده بود.
ظهور سینمای دیجیتال، کنترل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر سینما را محدود کرد. هزینه پایین ساخت فیلم های دیجیتال باعث افزایش تعداد آثار فیلمسازان جوان شد. بسیاری از این فیلم ها در جشنواره های خارجی به نمایش در آمدند. بنا به گفته طهماسبی، مدیر بخش مطالعات سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعداد بالای فیلم های دیجیتال توزیع شده در داخل کشور ممیزی را به چالش کشیده اند زیرا سطح نظارت بر آنچه که به خارج فرستاده می شود کاهش یافته است.
فیلمسازان سینمای هنری
در دهه 1990 فیلم های مخملباف و کیارستمی نماینده سینمای ایران در جهان بودند. فیلم های کیارستمی و فیلمسازان فراوانی که او را سرمشق قرار داده بودند، موضوعات فلسفی را در بر می گرفتند و معمولا درباره کودکان و روستاییان بودند. اما فیلم های مخملباف بیشتر حقایق تلخ شهری همچون پیامدهای جنگ، فقر و نابرابری جنسیتی را به تصویر می کشیدند.
اکران فیلم ها در خارج از کشور معمولا با جلسات پرسش و پاسخ با حضور فیلمسازان همراه می شدند. این پرسش و پاسخ ها ترجمه شده و در تهران منتشر می شدند. برخلاف او، کیارستمی همچون فیلم هایش از موضوعات حساسیت برانگیز پرهیز می کرد. او در عوض انتقاد از سانسور به نوعی آن را توجیه می کرد و برای مثال عقیده داشت که اگر سانسور وجود نداشت باز هم همین فیلم ها را می ساخت. او در یکی از مصاحبه هایش گفت: «مایه افتخارم نیست اگر فیلم هایم ممنوع و یا سانسور بشوند. باید آگاهی ام از حکومت و شرایط سیاسی اجتماعی کشور را به کار بگیرم تا از تیغ سانسور بگریزم. نمی خواهم که تکه پاره های فیلم هایم سال ها بعد از جعبه بیرون کشیده شوند.»
صحنه پایانی فیلم طعم گیلاس از نمونه های پرهیز کیارستمی از مواجهه با سانسور است. فیلم روایت مردی با نام بدیعی است که در جاده خاکی اطراف تهران گودالی کنده و به دنبال کسی می گردد که پس از خودکشی اش او را در قبر دفن کند. بدیعی با چند غریبه برخورد می کند ولی هیچکدام حاضر به قبول این کار نیستند. در آخر او با مرد میانسال تاکسیدرمیستی به نام باقری آشنا می شد که می پذیرد این کار را برایش انجام دهد. باقری به بدیعی می گوید که او نیز در جوانی قصد خودکشی داشته است ولی هنگامی که بالای درخت رفت تا خود را دار بزند، طعم شیرین توت نظر او را تغییر داد. او خوشی های ساده ای مانند طعم گیلاس را به بدیعی یادآوری می کند.
بعدیعی از او می خواهد که صبح روز بعد به سراغ قبرش بیاید و قبل از آنکه او را دفن کند مطمئن شود که او مرده است و خواب نیست. آن شب بدیعی در قبر دراز می کشد و به آسمان شب می نگرد که هر از چندی رعد و برق در آن می درخشد.
سکانس آخر فیلم توسط دوربین دستی فیلم برداری شده است و در آن کیارستمی را می بینیم که در پشت صحنه فیلم مشغول صحبت با بدیعی است. حمیدرضا صدر، منتقد مشهور سینمایی استفاده از تصاویر دوربین هندی کم برای سکانس آخر فیلم را مناسب نمی داند. صدر عقیده دارد که صحنه یکی مانده به آخر فیلم سرشار از هراس و غم مردی است که می خواهد خودشکی کند ولی با اضافه شدن سکانس پایانی و نشان دادن پشت صحنه فضای فیلم تغییر می کند. (به نوعی به ما یادآوری می شود که این فقط یک فیلم بوده است) و پایان فیلم مبهم باقی می ماند.
علیرغم مخالفت های کیارستمی، صدر همچنان عقیده دارد که این پایان به نوعی مدارا بوده است، چرا که با درنظر گرفتن دیدگاه شرع نسبت به مساله خودکشی، اتمام فیلم با سکانس خودکشی باعث می شد تا فیلم برای همیشه توقیف شود.
همانگونه که پیشتر هم مطرح شد، فرهمند با «فرارهای سیاستمندانه» در سینمای ایران مخالف است و عقیده دارد فیلمسازان مشهور ایرانی به منظور شرکت در جشنواره های خارجی از پرداختن به مسائلی که مشکل آفرین هستند می گریزند.
به عقیده او مسئولان ایرانی نیز در عوض، حضور این فیلم ها را در جشنواره های خارجی آسان تر کرده اند. این ادعای فرهنمند به نوعی مشابه حرف پرویز صیاد است که پیشتر به آن اشاره شد. اینکه فیلمسازانی که با وجود محدودیت های دولتی به کارشان ادامه داده اند بر سر صداقت خود سازش کرده اند.
ادعای فرهمند و صیاد درست است از این بابت که فیلم های سینمایی ایران نمی توانند اساس قدرت را به چالش بکشند ولی نمی توان این ادعا را داشت که تمامی فیلم های هنری غیرسیاسی هستند. فرهمند بسیاری از آثار فیلمسازانی چون مخملباف، بنی اعتماد، میلانی و پناهی را نادیده می گیرد. اگنس دو ویکتور به ما نشان می دهد که محافظه کاران پیش و بعد از موفقیت طعم گیلاس در جشنواره کن (1997) چندان دل خوشی از کیارستمی نداشته اند. در طول زمان بسیاری از فیلمسازان به جای انزوا به موقعیت های سیاسی پرداخته اند، برای نمونه فیلم «10» کیارستمی (2002) به مشکلات حقوق زنان در ایران می پردازد.
آثار اخیر کیارستمی همچون فیلم 10 (2002) نشانگر جوانمردی و شجاعت و سخاوت او هستند. در ماه می سال 2000 در جشنواره فیلم سانفرانسیسکو جایزه آکیرا کوروسوا برای یک عمر دستاورد هنری به عباس کیارستمی تعلق گرفت. کیارستمی در طی مراسم، بهروز وثوقی را به صحنه خواند و در میان تشویق ایرانیان حاضر جازه اش را به او اهدا کرد. کیارستمی برای آنکه فعالیت هنری وثوقی را از نو زنده کند، گفت: «این جایزه بابت تمام سال هایی است که او در سینمای ایران فعالیت کرده است، تمام سال هایی که در خارج از ایران منتظر اثر جدید باقی ماند. چشم انتظار بازگشت او به سینما هستم.»
ایرج کریمی کارگردان ایرانی که از دوستان کیارستمی است به من گفت که کیارستمی پس از بازگشت به ایران شاهد تغییر رفتار مردم شده است، نحوه برخورد همسایه هایش و بعضی دیگر که علیرغم شهرت جهانی اش او را نادیده می گرفتند از حرکت او استقبال کردند و اهدای جایزه به هنرپیشه قبل از انقلاب را نشانی از جوانمردی برشمردند.
منتقد مشهور احمد طالبی نژاد در مصاحبه ای به من گفت نمونه دیگری از سخاوت کیارستمی در این است که زمانی که داور جشنواره های خارجی می شود تلاش می کند تا فیلم های ایرانی جایزه بگیرند.
اعتماد به نفس فیلمسازان ایرانی در مواجهه با سانسور زمانی بیشتر شد که از لحاظ مالی به منابع داخل ایران وابسته نماندند. از اواسط دهه 1990 برخی از فیلمسازان به ساخت آثاری به تهیه کنندگی مشترک با بودجه کشورهایی همچون سوئیس، فرانسه، کانادا و ایتالیا پرداختند. در اکثر موارد، سرمایه گذاران خارجی در ازای 50 درصد از سرمایه، 100 درصد فروش در کشور خودشان و 50 درصد از درآمد حاصل از گیشه در کشورهای دیگر جهان را معامله می کنند، 100 درصد درآمد حاصل از فروش بلیت در ایران به فیلمساز تعلق می یابد. دستیابی به چنین بودجه هایی البته که دشوار است.
فیلمسازان مشهوری چون کیارستمی بودجه فیلم شان را خودشان فراهم می کردند و سپس حق پخش بین المللی اثر را به شرکت های خارجی در حدود 300 تا700 هزار دلار می فروختند. فیلم های ایرانی در سینماهای هنری در سراسر جهان به نمایش در می آیند و فیلم هایی همچون بادکنک سفید و قندهار با فروش خوبی همراه بوده اند. در نتیجه چنین سرمایه گذاری هایی در سینمای هنری ایران، برخی از کارگردانان از حمایت مالی ایران در آمده و تا حدی از نظارت سیاسی فاصله گرفته اند.
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]
صفحات پیشنهادی
یادداشت سیدمهدی شجاعی بر فیلم «محمد رسولالله» فیلم پیامبر، بدون شک، کاری سترگ، تأثیرگذار و ماندگار
یادداشت سیدمهدی شجاعی بر فیلم محمد رسولاللهفیلم پیامبر بدون شک کاری سترگ تأثیرگذار و ماندگار است جای چنین روایتی از پیامبر در سینمای ایران خالی بودسید مهدی شجاعی با نگارش یادداشتی بر فیلم محمد رسولالله با اشاره به اینکه جای چنین نگاه و روایتی در مورد پیامبر خاتم در تاریخ سیموشهایی که نجاتبخش گیشه 93 و رکورددار سینمای ایران شدند/ سالی پر از فیلمهای میلیاردی بدون سود!
نگاهی به 6 فیلم پرفروش سینماها در سال 93 موشهایی که نجاتبخش گیشه 93 و رکورددار سینمای ایران شدند سالی پر از فیلمهای میلیاردی بدون سود نگاهی به آمار فروش گیشهها حاکی از آن است که اگر توجه درستی به ارایه آثار برای گروه سنی کودک و نوجوان صورت گیرد میتوان این پتانسیل خوب را بهاز سوی دبیرخانه جشنواره اعلام شد بیش از هزار اثر متقاضی شرکت در بخش سینمای ایران جشنواره فیلم شهر
از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام شدبیش از هزار اثر متقاضی شرکت در بخش سینمای ایران جشنواره فیلم شهر1164 اثر متقاضی برای شرکت در بخش سینمای ایران به دبیرخانه پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر رسیده است به گزارش خبرگزاری فارس دبیرخانه جشنواره پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر بابيش از هزار اثر متقاضي شرکت در بخش سينماي ايران جشنواره فيلم شهر
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۶ ۱۹ب ظ از سوي دبيرخانه جشنواره اعلام شد بيش از هزار اثر متقاضي شرکت در بخش سينماي ايران جشنواره فيلم شهر ۱۱۶۴ اثر متقاضي براي شرکت در بخش سينماي ايران به دبيرخانه پنجمين جشنواره بين المللي فيلم شهر رسيده است به گزارش خبرگزاري موج دبيرخانه جشنواره پنجمين جشنوانگاهی به 6 فیلم پرفروش سینماها در سال 93 موشهایی که نجاتبخش گیشه 93 و رکورددار سینمای ایران شدند/ سالی پر از
نگاهی به 6 فیلم پرفروش سینماها در سال 93موشهایی که نجاتبخش گیشه 93 و رکورددار سینمای ایران شدند سالی پر از فیلمهای میلیاردی بدون سود نگاهی به آمار فروش گیشهها حاکی از آن است که اگر توجه درستی به ارایه آثار برای گروه سنی کودک و نوجوان صورت گیرد میتوان این پتانسیل خوب را به سنگاهی به فصل بهار سینمای ایران در سال 93 از «عصرانه ایرانی» در کن تا دفترچه سیاستهایی که فقط رونمای
نگاهی به فصل بهار سینمای ایران در سال 93از عصرانه ایرانی در کن تا دفترچه سیاستهایی که فقط رونمایی شد شروع رویایی با فیلمهای میلیاردیسینمای ایران در ماه اول سال را با انتصابها و حضور یک نماینده از ایران در جشنواره کن گذراند و بالاخره بعد از یک سال و هشت ماه دفترچه رویکردها و رادر نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب عنوان شد زندگی به سبک شهدا نیاز ساخت آثار هنری با موضوع راهیان نور
در نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب عنوان شدزندگی به سبک شهدا نیاز ساخت آثار هنری با موضوع راهیان نوربیست و هشتمین نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب اسلامی با حضور ابوذر اسدی مشاور سابق ستاد مرکزی راهیان نور مهدی شیخصراف فعال فرهنگی و علی اخوان کارگردان مستند نفوذیها برگزارگفتوگوی فارس با عکاس عظیمترین پروژه تاریخ سینمای ایران هر وقت به عکسهای کار نگاه میکنم تنم میلرزد/حضورم
گفتوگوی فارس با عکاس عظیمترین پروژه تاریخ سینمای ایرانهر وقت به عکسهای کار نگاه میکنم تنم میلرزد حضورم در فیلم محمد ص نظر خود حضرت بود تمام 13 ماه را در صحنه بودممحمد فوقانی عکاس فیلم سینمایی محمد رسولالله معتقد است حضورم در فیلم محمد ص نظر خود حضرت بود در واقع وقتی ب- رقابت فیلم های ایرانی برف و پاپ در جشنواره نیوزلند
رقابت فیلم های ایرانی برف و پاپ در جشنواره نیوزلند تهران-ایرنا-دو فیلم سینمایی برف و پاپ به همراه دو فیلم کوتاه داستانی از ایران در جشنواره سیک رد نیوزلند به رقابت با دیگر آثار می پردازند به گزارش روز چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا جشنواره سیلک رد از 18 تا 22 مارس 27 اسفند تا 2 فرواستاد چهرهپرداز سینمای ایران میهمان «هفت» میشود
جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۹ عبدالله اسکندری چهرهپرداز قدیمی سینما و تلویزیون در برنامه سینمایی هفت حضور مییابد به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا گفتوگوی محمود گبرلو مجری و سردبیر برنامه هفت با عبدالله اسکندری جمعه هشتم اسفندماه در قالب بخش ویژهای با نام قاب ماندگارحضور انجمن سينماي جوانان ايران در بازار ملي پويانمايي تهران
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۶ ۴۵ق ظ حضور انجمن سينماي جوانان ايران در بازار ملي پويانمايي تهران همزمان با برگزاري نهمين جشنواره بينالمللي پويانمايي تهران انجمن سينماي جوانان ايران در بازار ملي پويانمايي تهران حضور دارد به گزارش خبرگزاري موج همزمان با آغاز نهمين جشنواره پويانمايي تهران و بجدیدترین فیلمهای سینمایی در شبکه پنج / از «هنوز آلیس» تا «لاکپشتهای نینجا»
جدیدترین فیلمهای سینمایی در شبکه پنج از هنوز آلیس تا لاکپشتهای نینجا فرهنگ > تلویزیون - شبکه پنج پخش جدیدترین فیلمهای سینمای جهان را برای نوروز 94 در نظر گرفته است از هنوز آلیس تا فیلمهای اکشن و انیمیشن به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین فیلمهای نوروزیبرگزاري مراسم توديع و معارفه مديرعامل انجمن سينماي جوانان ايران
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰ ۵۱ق ظ برگزاري مراسم توديع و معارفه مديرعامل انجمن سينماي جوانان ايران مراسم توديع و معارفه مديرعامل انجمن سينماي جوانان ايران با حضور حجت اله ايوبي برگزار ميشود به گزارش خبرگزاري موج امروز سهشنبه 12 اسفندماه طي مراسمي که ساعت 16 در محل ستاد مرکزي انجمن سينآخر هفته با فیلم های سینمایی شبکه چهار
آخر هفته با فیلم های سینمایی شبکه چهار شبکه چهار سیما در آخرین روز هفته دو فیلم سینمایی فرانکی عزیز و آسایشگاه روانی استونهرست را به ترتیب ساعت 12 30 و 20 30 روی آنتن میبرد به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه علم و فر- ایوبی بر ضرورت اراده ملی در ساخت فیلم دفاع مقدس تاکید کرد/پرستویی: کسانی که تیتر زدند آژانس گیشه ای امروز دا
ایوبی بر ضرورت اراده ملی در ساخت فیلم دفاع مقدس تاکید کرد پرستویی کسانی که تیتر زدند آژانس گیشه ای امروز داعیه سینمای دفاع مقدس دارند تهران- ایرنا- رییس سازمان سینمایی گفت ساخت فیلم سینمایی جنگی دفاع مقدسی نیازمند اراده ملی است و بودجه سازمان سینمایی برای ساخت چنین آثاری اندک اپرکارترین بازیگران سینمای ایران در سال 93
پرکارترین بازیگران سینمای ایران در سال 93 در بین لیست بازیگران پرکار سال ۹۳ که فیلمهایشان بر پرده سینماها رفته است اسامی میلاد کی مرام شقایق فراهانی و سحر قریشی دیده میشود خبرگزاری تسنیم در بین لیست بازیگران پرکار سال ۹۳ که فیلمهایشان بر پرده سینماها رفته است اسامی میلاد کیاستقبال از فیلمهای حوزه هنری در شبكه خانگی
استقبال از فیلمهای حوزه هنری در شبكه خانگی شناسهٔ خبر 2515281 سهشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۱ هنر > رادیو و تلویزیون مدیر عامل موسسه هنرهای تصویری سوره از استقبال مخاطبان شبکه نمایش خانگی از هفت فیلم تولید حوزه هنری خبرداد به گزارش خبرگزاری مهر سعید خندقآبادی مدیرعامل موسسه-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها