واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۶ب.ظ)
حجت الاسلام والمسلمين شهيدي: فرهنگ ايثار و شهادت، همان فرهنگ عاشورايي است نماينده ولي فقيه، معاون رييس جمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به اينکه رکن دوم فعاليت بنياد، مساله فرهنگ ايثار و شهادت است، گفت: اين فرهنگ همان فرهنگ عاشورايي است که امام حسين(ع) آن را زنده کرد و ايثارگران ما نيز با همين فرهنگ به جبهه رفتند.
به گزارش خبرگزاري موج، پانزدهمين نشست شوراي هماهنگي روساي مراکز روابط عمومي و اطلاعرساني دستگاههاي اجرايي با محوريت بررسي برنامههاي روز بزرگداشت شهيد، امروز 16 اسفند 93 با حضور حجتالاسلاموالمسلمين سيد محمدعلي شهيدي نماينده وليفقيه، معاون رييسجمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران، معزي، دبير شوراي اطلاعرساني دولت و روساي روابط عمومي وزارتخانهها و دستگاههاي اجرايي در سالن شهيد رسولزاده برگزار شد.
معاون رييسجمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران در اين نشست گفت: در حال حاضر حدود 230 هزار شهيد، 505 هزار جانباز و حدود 42 هزار آزاده در کشور وجود دارند که بنياد شهيد و امور ايثارگران بر اساس اساسنامهاي که در مجلس مصوب شده است در حال خدمترساني به آنها است.
حجتالاسلاموالمسلمين شهيدي خدماترساني و نشر فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه ايثارگران و کشور را دو رکن اصلي اساسنامه بنياد شهيد و امور ايثارگران برشمرد و گفت: با توجه به اينکه بيش از 3 ميليون نفر از جامعه ايثارگري تحت پوشش بنياد شهيد و امور ايثارگران هستند واقعاً نميتوان در حد شأن آنها به اين جامعه ارائه خدمت کرد، هرچند ما ميکوشيم تا در حد توان گام برداشته و پاسخ گوي نيازهاي اين قشر معزز باشيم.
وي افزود: به فرموده مقام معظم رهبري ما نميتوانيم در مقابل ايثارگري ايثارگران خدمتي داشته باشيم، چون آنها تمام هستي خود را دادند که با پول و ماديات نميتوان پاسخگوي آن بود.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به وجود 2300 نفر جانباز قطع نخاعي در آسايشگاههاي کشور، گفت: ديدار از اين آسايشگاهها بايد در سطح وزارت خانهها نيز دنبال شود در اين صورت مسوولان نسبت به ايثارگران احساس مسؤوليت بيشتري خواهند داشت.
حجتالاسلاموالمسلمين شهيدي خاطرنشان کرد: رکن دوم فعاليت بنياد شهيد و امور ايثارگران، مسئله فرهنگ ايثار و شهادت است که از صدر اسلام وجود داشت و در جريان کربلا درخشش بيشتري پيدا کرد؛ اين فرهنگ همان فرهنگ عاشورايي است که امام حسين (ع) آن را زنده کرد، ايثارگران ما نيز با همين فرهنگ به جبهه رفتند.
وي افزود: ما هر موقع اين فرهنگ را دنبال کرديم پيروز شديم حتي در يک جنگ نابرابر نيز با همين فرهنگ به پيروزي رسيديم و تاکيد مقام معظم رهبري بر زنده نگهداشتن اين فرهنگ نيز به همين دليل است؛ در مسئله انرژي هستهاي نيز با همين فرهنگ و اقتدار، مسئله در حال پي گيري است.
نماينده وليفقيه در بنياد با اشاره به ديدار رياست جمهوري با خانوادههاي ايثارگران، گفت: اين ديدارها مسؤولان را به اين نتيجه ميرساند که بايد کارکرد، البته ماندن اين فرهنگ فقط وظيفه بنياد نيست و تمام سازمانها بايد حرمت خون شهدا را حفظ کنند.
وي با تأکيد بر اينکه از 18 ماه قبل و با تشکيل دولت تدبير و اميد، اصليترين هدف بنياد که نشر فرهنگ ايثار و شهادت بود در حال پي گيري است، گفت: ديدار با خانوادههاي شهدا و ايثارگران سازمانها بايد در دستور کار قرار بگيرد؛ اين برنامه در استانها با حضور استانداران، ائمه جماعات و مديرکل بنيادها در حال انجام است.
حجتالاسلاموالمسلمين شهيدي با اشاره به اينکه در سال 92 از 22 بهمن تا 22 اسفند 34 هزار ديدار با خانواده شهدا و ايثارگران انجامشده است، گفت: انجام 22 هزار ديدار در اين دوره زماني در سال جاري برنامهريزيشده است؛ دستورالعمل بنياد براي پررنگ کردن 22 اسفند و انجام برنامهريزيهاي تبليغي به ساير سازمانها نيز ارسالشده است.
وي افزود: بنياد شهيد و امور ايثارگران براي 22 اسفند، روز بزرگداشت شهيد برنامههاي خاصي دارد که با همکاري وزارتخانهها با ساير سازمانها اين برنامهها را اجرا خواهد کرد و در اين راه به کمک فکري ساير سازمانها نيز نياز دارد.
نماينده وليفقيه در بنياد با اشاره به پيشنهاد بنياد به دانشگاه آزاد و پيام نور قم براي ايجاد رشتههاي فرهنگ ايثار و شهادت در اين دانشگاهها، گفت: حوزه فرهنگي بنياد آرشيو اسناد کاملي از شهدا در اختيار دارد که ميتواند اطلاعات بسيار ارزشمندي از شهدا را در اختيار مسوولان نهادها و سازمانها قرار دهد.
حجتالاسلاموالمسلمين شهيدي افزود: براي پاسداشت خون شهدا و گراميداشت خانوادههاي آنها مسوولان بايد ديدار بيشتري با اين خانوادهها داشته باشند و امکانات بيشتري در اختيار آنان قرار دهند همچنين مسوولان وزارت خانهها و سازمان بايد در انتصابات خود استخدام جامعه ايثارگري و 25 درصد سهميه ايثارگران در استخدام را در نظر بگيرند و افراد نخبه و شايسته اين جامعه را در سازمان خود استفاده کنند.
وي با اشاره به تاکيد مقام معظم رهبري براي استفاده از گنجينه اسراري که در سينه والدين شهدا است گفت: فرهنگ ايثار و شهادت بايد به نسلهاي آينده منتقل شود، همچنين براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، نامگذاري ساختمانها، برنامهها و مراسم به نام شهدا ميتواند نقش بسيار ارزندهاي داشته باشد.
حجتالاسلاموالمسلمين شهيدي بابيان اين مطلب که جامعه ايثارگري کشور، شش هزار نخبه دارد، گفت: اين نخبهها مسؤوليت مرکز دانشپژوهان بنياد را بر عهدهدارند که آسيبشناسي مشکلات و مسائل فرزندان شهدا و جامعه ايثارگري به اين گروه واگذارشده است.
نماينده وليفقيه در بنياد در خصوص مناسبسازي گلزار شهدا در سراسر کشور، گفت: تعداد 19 هزار و 613 گلزار شهيد در کشور وجود دارد که از اين تعداد، حدود 11 هزار و پانصد مورد ساماندهي شده و 580 گلزار نيز نيمهتمام هستند، همچنين کار ساماندهي در حدود 5 هزار گلزار نيز هنوز آغاز نشده است.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران در پايان، افزود: اين گلزارها به گفته مقام معظم رهبري امامزادگان عشق هستند که بنياد نيز سعي دارد به نحو احسن در زيباسازي و ايجاد امکانات لازم در اين گلزارها فعاليتهاي لازم را انجام دهد. همچنين احداث سالنهاي فرهنگي در کنار گلزارها و ثبت جهاني گلزارها از ديگر برنامههايي است که توسط بنياد شهيد و امور ايثارگران در حال پي گيري و اجرا است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]