واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چندخبرفرهنگی /«کودکان شهر باران» میهمان موزه عکسخانه شهر تهران-ایرنا- دویست و یازدهمین نمایشگاه موزه عکس خانه شهر تهران با ارائه مجموعه آثاری با عنوان «کودکان شهر باران» گشایش یافت.
به گزارش روزچهارشنبه خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این نمایشگاه 75 عکس سیاه و سفید در اندازه های مختلف از مجموعه شخصی کبری علی پور به نمایش درآمده است.
این نمایشگاه حاصل زحمات و جمع آوری عکس های عکاسخانه های استان گیلان چون رافائل، آرسن، کارلو، رویا، جمشید و زیبا در شهر رشت(در دهه های 10 تا 40 خورشیدی) و چند عکاسخانه دیگر شهرستان های استان گیلان از سال (1376-1393) است.
این عکس ها مروری اجمالی بر عکس های کودکان در خانواده های گیلانی است.
کبری علی پور متولد 1342 در رشت و دانش آموخته مقطع کاردانی علوم هنری در تهران، کارشناسی عکاسی در تهران و کارشناسی ارشد مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی در تهران است.
علی پور دانشجوی کارشناسی ارشد عکاسی است و از وی دو کتاب به نام های عکاسان و عکاسخانه های رشت، تاریخ عکاسی گیلان و مقالاتی در زمینه تاریخ عکاسی در ماهنامه پادنگ (1384تا 1392) به چاپ رسیده است.
وی سابقه تدریس آموزش و پرورش و مراکز آموزش و عالی استان گیلان و برگزاری چندین نمایشگاه عکس گروهی و انفرادی را در کارنامه خود دارد.
علاقه مندان می توانند برای دیدار از این نمایشگاه تا 25 اسفند در روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 9 تا 13، 14 تا 17 و پنجشنبه ها 9 تا 13 به موزه عکسخانه شهر واقع در میدان هفت تیر، خیابان بهار شیراز، بوستان بهار شیراز مراجعه کنند.
*نگارخانه مریم با «داستان پیامبران» افتتاح می شود
نگارخانه مریم سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با نمایشگاه «داستان پیامبران» از آثار تصویرسازی سیدحسام الدین طباطبایی عصرچهارشنبه با حضور مدیران نگارخانه ها و هنرمندان تجسمی افتتاح می شود.
این نگارخانه در مساحت 150 متر مربع و ظرفیت نمایش نزدیک به 60 اثر مانند نگارخانه های لاله و باغ موزه هنر ایرانی به صورت مرکزی مستقل با نظارت و مدیریت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فعالیت خواهد کرد.
نگارخانه مریم همزمان با گشایش، میزبان نمایشگاه تصویرسازی طباطبایی است که در آن 44 اثر در شرح زندگی 21 تن از انبیای الهی از حضرت آدم(ع) تا پیامبر اعظم(ص) به نمایش درمی آید.
هنرمند در این مجموعه تلاش داشته روایتی مصور از زندگی پیامبران را با اقتباس از قصص قرآنی ارائه کند.
طباطبایی 41 ساله عضو انجمن تصویرگران ایران است و تاکنون تصویرگری بیش از 85 عنوان کتاب کودک و نوجوان و مدیریت هنری چند نشریه را در کارنامه هنری خود دارد.
بازدید از نمایشگاه داستان پیامبران تا 24 اسفندماه ساعت 10 تا 18 غیر از روزهای تعطیل ادامه دارد.
علاقه مندان می توانند برای دیدار از این نمایشگاه و دیگر برنامه های نگارخانه مریم به نشانی خیابان کریمخان زند، نبش خیابان استاد نجات اللهی شمالی، بوستان حضرت مریم(س) مراجعه کنند.
*«هزار توی خیال» بر دیوار نگارخانه مهر
30 تابلو از آثار نقاشی با خودکار استاد عبدالرسول حکیم در نمایشگاهی با عنوان «هزار توی خیال» در نگارخانه مهر فرهنگسرای انقلاب اسلامی برپا شد.
این آثار در سبک انتزاعی خلق شده است.
استاد عبدالرسول حکیم کارشناس ارشد رشته نقاشی، مدت 20 سال است که در دانشگاه آزاد کازرون مشغول تدریس است.
شرکت در اولین و دومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر و چند نمایشگاه فردی و گروهی از جمله سوابق هنری اوست.
وی با خودکار نقاشی می کشد و در تمام آثار او می توان جای پای هنر ایرانی را نظاره کرد.
نمایشگاه «هزار توی خیال» تا 10 اسفندماه در فرهنگسرای انقلاب اسلامی واقع در بزرگراه شهید نواب صفوی، تقاطع پل کمیل، ابتدای کمیل شرقی میزبان علاقه مندان است.
*نمایشگاه گروهی نگارگری و تذهیب در فرهنگسرای معرفت
این نمایشگاه با هدف ارج نهادن به هنر اصیل ایرانی مذهبی، تلاش گروهی هنرمندان این حوزه؛ مریم آراسته، فاطمه ارژمند، مهتاب افشار، بهاره توفیقی، نرگس سلطان محمدی، مهناز علی مدد، گیتا فاضلی، جمیله فاضلی نژاد، الهه قاسمی و آرزو قربانی را در معرض دید عموم قرار داده است.
علاقه مندان برای دیدار از این نمایشگاه می توانند از ششم اسفندماه همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت 9 تا 19 به نگارخانه فرهنگسرای معرفت به نشانی بزرگراه آیت الله کاشانی، میدان شهر زیبا، بعد از پل زیر گذر همت، بلوار شهران جنوبی مراجعه کنند.
*نمایشگاه گروهی خوشنگاری «اسماء الله» در فرهنگسرای قرآن
اولین نمایشگاه گروهی خوش نگاری دانشجویان دانشکده فنی دکتر شریعتی، زیر نظر استاد اسحاق حنیفه در نگارخانه هدی فرهنگسرای قرآن برپا شد.
در این نمایشگاه 40 اثر خوشنگاری با تکنیک های مختلف خط و نقاشی و مزین به نام های مقدس پروردگار، حاصل کار هنرمندان جوان کشور که همگی از شاگردان استاد اسحاق حنیفه هستند، در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.
فاطمه همتی، رقیه اسماعیلی نسب، پروانه امیراحمدی، سمیرا نامی، اعظم دودانگه، فاطمه آزادی، عاطفه صفری، آرمیتا قربانی، محبوبه خادمی، اعظم حجتی، محدثه کریمی، فاطمه سلیمان نژاد و هلیا حیرانیان از هنرمندان شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.
علاقه مندان برای دیدن آثار این نمایشگاه می توانند تا 25 اسفندماه هر روز از ساعت 9 تا 17 به فرهنگسرای قرآن به نشانی خیابان قزوین، نرسیده به میدان شمشیری، نبش خیابان شهید کاظمی مراجعه کنند.
*خوشنویسان قدیمی ایران در شهر کتاب مرکزی
آثاری از اساتید قدیمی خوشنویسی ایران با همکاری و همت نشر پیکره از 25 بهمن ماه در گالری فروشگاه مرکزی شهر کتاب به نمایش درآمده است.
این نمایشگاه شامل آثاری از وصـال شـیرازی، محمد مظفرالدین، درویش عبدالمجید طالقانی، عبدالغفار همدانی، محـمد هاشـم و آقا فتحعلی حجاب شیرازی است.
نمایشگاه «خوشنویسان قدیمی ایران» تا 25 اسفندماه در فروشگاه مرکزی شهرکتاب واقع در خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از تقاطع مطهری، نبش کوچه کلاته میزبان علاقه مندان است.
تهرام/7245/1831
06/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]