واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۴:۴۳ب.ظ)
ديدار وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با ايثارگر هنرمند برجسته خوشنويسي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه سعيد الفتي مشاور وزير در امور ايثارگران با غلامرضا راهپيما، پژوهشگر و هنرمند برجسته جانباز عرصه خوشنويسي ديدار کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي جنتي در اين ديدار، خانواده ايثارگران را در پاسداري از نظام و ارزشهاي الهي و حافظان انقلاب اسلامي در فرهنگ ملي و ديني ستود و ايثار و فداکاري را رفيعترين، زيباترين و خالصانهترين مرحله مهرورزي به پيشگاه حضرت حق دانست.
وي همکاري و فداکاري خانواده ايثارگران را در تحمل رنج ناشي از حضور عزيزانشان در جبهههاي نبرد حق عليه باطل، ادامه فداکاريهاي دوران دفاع مقدس برشمرد.
وزير ارشاد در ادامه سخنان خويش، از هنر به عنوان عاليترين تجلي زبان بصري ياد کرد که ميتواند فراتر از زمان سير کند و آينده و افقهاي دور را تجسم و تصوير عيني بخشد و هنرمند مسلمان بايد بکوشد تا تمام پديدههاي بصري بهتر و کاملتر ديده شود و هنرمند را بهسوي کمال سوق دهد.
در بخشي از اين ديدار سعيد الفتي، مشاور وزير در امور ايثارگران تاکيد کرد: جانبازان و ايثارگران فداکار کشورمان از ذخيرههاي نظام جمهوري اسلامي ايران هستند که در هشت سال دفاع مقدس با جانفشاني هاي خود وظيفه بزرگي را بر گردن همه ما و ملت شريفمان نهادهاند.
در اين ديدار صميمانه، غلامرضا راهپيما، ضمن گراميداشت مقدم وزير فرهنگ و همراهان، حضور ايشان را در دولت تدبير و اميد مايه مباهات و عزت جامعه فرهنگي و هنري کشور عزيزمان ايران دانست و فعاليتهاي شبانهروزي ايشان را ستود.
اين هنرمند برجسته کشورمان، همچنين به بيان توانمنديهاي هنرمندان پرداخت و هنر را يکي از بهترين و مؤثرترين وسايل ارتباطي برشمرد که ميتواند به صورت زبان همگاني در امر آموزشوپرورش استعدادهاي جوامع بشري در زمينههاي مختلف سياسي، اجتماعي و اقتصادي مورداستفاده قرار گيرد.
وي در ادامه به بيان اهميت امر پژوهش پرداخت و در حاليکه پژوهش و تحقيق را زمينهاي براي حضور آموزش در حوزه هنر دانست، دو جلد کتاب علمي، پژوهشي خود تحت عناوين «الفبا تا هنر، شناخت انواع خطوط از آغاز تاکنون و قالبهاي خوشنويسي» و «خوشنويسي و کتاب آرايي در ايران» را به حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تقديم کرد.
مؤلف کتاب از الفبا تا هنر افزود: هنر خوشنويسي به منزله يکي از نابترين و خالصترين بخش هنرهاي تجسمي است؛ چرا که نگارش کلام خدا و مصحف شريف، اصليترين وظيفه و کاربرد خوشنويسي در ميان هنرهاي اسلامي به شمار ميرود.
در ادامه اين ديدار، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، از يک جلد قرآن نفيس که به خط محقق در طول پنج سال به خط اين هنرمند تحرير، قلمي و تذهيب شده بود و جزو يکي از آثار فاخر و برجسته و موزهاي ايران به شمار ميآيد، رونمايي کرد و تلاش و فداکاري اين هنرمند کشورمان را در دو حوزه ايثار و فداکاري و فرهنگ و هنر ستود و به رسم يادبود، لوح تقديري را به وي تقديم کرد.
غلامرضا راهپيما، از شاگردان برجسته استاد زندهياد حبيب اله فضائلي و استاد عبدالصمد حاج صمدي است، وي عضو شوراي بينالمللي موزههاي جهان است و در بيش از سي کشور جهان به عنوان سفير فرهنگي، در سه دهه تلاش در زمينه فرهنگي و هنري حضور داشته است.
همچنين در کارنامه خويش نمايشگاههاي بينالمللي قابل توجهي را ثبت نموده و تاکنون بخش زيادي از آثار وي در موزههاي معتبر جهان حفظ و نگهداري ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]