واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ اسفند ۱۳۹۳ (۱۰:۴۹ق.ظ)
کساني که شعار نه غزه نه لبنان سر مي دهند بويي از انسانيت نبرده اند معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: کساني که در اين برهه زماني شعار نه غزه نه لبنان را سر مي دادند بويي از انسانيت نبرده اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، حميد رضاکفاش معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش در مراسم آئين شور نيکوکاري که در مدرسه حجاب تهران برگزار شد، گفت: شور نيکوکاري را از بعد تربيتي و اجتماعي در نظام تعليم و تربيت بايد عنوان کرد تا دانش آموزان متعادل در جامعه رشد کنند.
وي گفت: جامعه جهاني بيشترين ضربه را از انسان هاي تک ساحتي و تک بعدي مي خورد زيرا مصيبتي که اين جامعه تک ساحتي ايجاد کرده است امروز توسط گروهک داعش قابل مشاهده است.
کفاش در خصوص آينده جامعه با حضور دانش آموزان اظهار کرد: آينده جامعه ما به مردان و زناني که در جامعه به صورت متعادل در زمينه ها و مهارت هاي مختلف رشد کرده اند نياز دارد.
وي تصريح کرد: انسان موجود اجتماعي است و کساني که به فکر ديگران نباشد دور از انسانيت هستند.
کفاش همچنين در خصوص حمايت از مردم ديگر کشورها اذعان داشت: کساني که شعار غزه نه لبنان سر مي دهند افکار دور از انسانيت دارند زيرا شاهد آن هستند که مردم بيگناه اين کشورها زير بار ظلم شکنجه مي شوند.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش نسل جديد را پايه گذار رشد جامعه دانست و خاطر نشان کرد: اين نسل بايد نسبت به ديگران اهميت دهد و بايد اين گونه تربيت را به خصوص در مقاطع پايين تر از کودکان شروع کنيم تا در آينده خودشان يکديگر را همراهي و ياري دهند.
وي بيان داشت: دانش آموزان بايد به انسانيت نزديک شوند همان گونه که درس هاي علمي و زيستي لازم است بايد درسي از مسير خدا را به آنها آموخت.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سابقه برگزاري مراسم احسان و نيکوکاري گفت: اين حرکت بزرگ يادگار امام راحل است که در نزديک شروع بهار طبيعت برگزار مي شود و چه زيبا است تعبيري چون شور نيکوکاري که در بيش از 107 هزار مدرسه به مدت سه روز برپا مي شود.
کفاش همچنين خاطر نشان کرد: بايد بزرگان دولت هم در اين جشن بزرگ شرکت کنند همان گونه که قابل ذکر است ارقام اين کمک ها مهم نخواهد بود زيرا اين کمک ها ماندگاري بزرگي را در زندگي خواهد داشت.
وي با اشاره به ضعف مالي بسياري از دانش آموزان عنوان کرد: نداشتن عيب نيست زيرا بزرگترين انسان ها همان هايي بودند که از نظر دارايي و توانايي در مضيغه بوده اند و انسان هاي برجسته چون دکتر حسابي در خاطرات زندگي خود از نداشتن لوازم مورد نياز براي آموزش صحبت کرده است.
وي در پايان تصريح کرد: کمبود بضاعت مالي فقر نيست فقر واقعي نداشتن فکر و اراده است و ما بايد با توانمندسازي در جامعه از فقر مالي هم جلوگيري کنيم زيرا فکر انديشه و کارآفريني در جامعه و زندگي دانش آموزان آينده ما مي تواند قشري از جامعه را تامين کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]