واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس آموزش و پرورش پلدشت خبر داد
پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در پلدشت 99.5 است
رئیس آموزش و پرورش پلدشت گفت: پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در پلدشت 99.5 است.
مجتبی طالبی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در پلدشت، اظهار داشت: در مورد افزایش پوشش تحصیلی و ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و ... در این شهرستان گامهای جدی برداشته میشود، و مسئولان به طوری جدی در زمینههای تعلیم و تربیت فعالیت میکنند.
وی با ابراز خشنودی از اینکه در مقطع ابتدایی پوشش تحصیلی 99.5 است، اضافه کرد: در مقطع ابتدایی 97 نفر بازمانده از تحصیل وجود داشت، به طوری که 12 نفر آنها به سال اول مقطع ابتدایی مربوط میشدند، از این تعداد سه نفر مهاجرت کرده بودند، ولی 9 نفر باقیمانده به مدارس جذب شدند.
طالبی با بیان اینکه در مقطع اول ابتدایی ورودی بیسوادی را به صفر رساندهایم، ادامه داد: به طور قطع با همت معلمان، کارشناسان و سایر مسئولان آموزش و پرورش میتوان در این زمینهها حرکت موثر و چشمگیری داشت.
رئیس آموزش و پرورش پلدشت با اشاره به اینکه در مقطع ابتدایی 85 نفر دیگر به عنوان بازمانده از تحصیل وجود داشت، ادامه داد: آنها به سایر پایههای مقطع ابتدایی مربوط میشدند، 40 نفر آنها را شناسایی و جذب کردهایم، پرونده 23 نفر نیز با راهنمایی شورای پشتیبانی آموزش پرورش به مراجع دیگر ارسال شد.
وی با اظهار به اینکه بین بازمانده از تحصیلها 14 نفر فوت کرده بود، و شش نفر به مدارس استثنایی فرستاده شدهاند، گفت: با همت تلاشگران این مجموعه درراستای توسعه دامنه فعالیت آموزش و پرورش شهرستان و روستاهای تابع آن گام برداشته میشود.
طالبی ضمن ابراز رضایت از نهادینه شدن تفکر مشارکت مردمی بین اقشار مختلف جامعه، اضافه کرد: دو مدرسه حکم تخریب آن صادر شده بود، که با همت دهیاری و سازمان میراث فرهنگی شهرستان، مکان مناسبی به صورت امانی در اختیار این مدارس گذاشته شد.
وی با بیان اینکه پنج درصد عوارض شهرداری بدون کم و کاست به شماره حساب جداگانهای واریز میشود، ضمن تشکر از شهرداری این شهرستان، خاطرنشان کرد: شورای انجمن اولیا و مربیان فعال شده است، تا در راستای جذب منابع مالی مورد نیاز برای این مجموعه اقدام کنند.
رئیس آموزش و پرورش پلدشت با اشاره به تلاش برای اجرای طرح هوشمندسازی مدارس این شهرستان، ادامه داد: از زمان استقرار مدیریت جدید 54 کلاس درس هوشمند به 78 کلاس افزایش دادهایم، به طوری که در اجرای طرح مورد اشاره رتبه هفت آذربایجان غربی را به دست آوردهایم.
وی به مشکل کمبود مشاور توانمند و متخصص در رشته علوم تربیتی اشاره کرد، بیان داشت: در این شهرستان فقط هفت نفر مشاور فعال و متخصص وجود دارد، بنابراین برای رفع مشکل فوق طرح ابتکاری در قالب برگزاری جلسات تخصصی و آموزشی بین مدیران و کارشناسان به اجرا گذاشته میشود.
طالبی با اشاره به اینکه از این رهگذر نسبت به انتقال تجارب و یافتههای علمی مشاوران به مدیران مدارس گام برداشته میشود، اظهار داشت: در این صورت توانایی، تبحر و دانش مدیران برای برخورد با مشکلات دانشآموزان بیشتر شده و در برخورد با موضوعهای مختلف بهتر تصمیمگیری و راهنمایی میکنند.
انتهای پیام/61011/س30
93/12/11 - 13:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]