واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس آموزش و پرورش استثنایی همدان خبر داد
ایاب و ذهاب عمدهترین مشکل دانشآموزان استثنایی
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان همدان عمدهترین مشکل این دانشآموزان را ایاب و ذهاب دانست و گفت: در حال حاضر در این زمینه به 80 میلیون تومان نیاز داریم که امیدواریم سایر سازمانها ما را در این مهم یاری کنند.
![خبرگزاری فارس: ایاب و ذهاب عمدهترین مشکل دانشآموزان استثنایی خبرگزاری فارس: ایاب و ذهاب عمدهترین مشکل دانشآموزان استثنایی](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/07/01/13920701000722_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، پروین قربانیان ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه در اسلام توجه به معلولان تاکید شده است، اظهار کرد: در روایات ائمه (ع) و پیشوایان دینی تاکید فراوانی به توجه به معلولان و مشکلات آنها شده است. وی با اشاره به پوشش هفت گروه در آموزش و پرورش استثنایی گفت: اجرای طرحهای آمادگی سنجش دانشآموزان آماده ورود به مدرسه، انجام آموزشهای هوشی، سنجش شنوایی، هدایت و راهنمایی والدین، خدمات به دانشآموزان مشکلدار در یادگیری و سایر موارد به عهده آموزش و پرورش استثنایی است. فعالیت 61 مدرسه استثنایی در استان رئیس آموزش و پرورش استثنایی همدان از فعالیت 61 مدرسه استثنایی در استان خبر داد که از این تعداد 38 مدرسه مستقل و 11 مدرسه ضمیمهدار و یکهزار و 479 دانشآموز در گروههای خاص در آن در حال تحصیل هستند. وی با بیان اینکه به دانشآموزان دارای اختلالات یادگیری خدماتی ارائه میشود، عنوان کرد: در حال حاضر 930 دانشآموز دارای اختلال یادگیری در استان وجود دارد که دو ساعت در هفته به آنها خدمات ویژه ارائه میشود. قربانیان با اشاره به دانشآموزان با نیازهای ویژه در استان ابراز داشت: دانشآموزانی که توانایی تحصیل در مدارس عادی را دارند از آموزش تلفیقی فراگیر بهرهمند میشوند و 215 نفر از این دانشآموزان در استان تحصیل میکنند. وی دانشآموزان زیر پوشش آموزش و پرورش استثنایی را 2 هزار و 624 نفر عنوان کرد و گفت: برای ارائه خدمات به این تعداد 635 در مدارس مشغول به کار هستند و 655 کارمند نیز خدمترسانی میکنند. رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی همدان عمدهترین مشکل این دانشآموزان را ایاب و ذهاب دانست و ابراز داشت: به دلیل محدود بودن مراکز و پراکندگی آنها در سطح شهر و با توجه به عدم توانایی در رفت و آمد دانشآموزان، باید سرویس در اختیار آنها باشد. وی با اشاره به اختصاص اعتبارات ناچیز به این بخش تصریح کرد: با توجه به کمبود اعتبار مجبور به دریافت مبالغی از خانوادهها برای تهیه سرویس هستیم که برخی به دلیل عدم توانایی مالی قادر به پرداخت هزینه نیستند. قربانیان افزود: تعدادی از دانشآموزان به دلیل وضعیت مالی نامطلوب ترک تحصیل میکنند که این مسئله آسیب جدی برای جامعه خواهد بود. ورود شهرداری در بحث تهیه سرویس دانشآموزان استثنایی وی در ادامه با بیان اینکه 71 میلیون و 500 هزار تومان هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی است، گفت: در حال حاضر به 80 میلیون تومان نیاز داریم که امیدواریم سایر سازمانها ما را در این مهم یاری کنند. رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی همدان ادامه داد: در سایر استانها شهرداری در بحث تهیه سرویس در این بخش ورود کرده که امیدواریم در شهر همدان نیز این اتفاق رخ دهد. کمبود نیروی انسانی مشکلساز است وی کمبود نیروی انسانی را در این بخش عنوان کرد و افزود: با فعالیت 23 نیرو در این بخش مشکل دیگر آموزش و پرورش استثنایی استان کمبود نیروی انسانی است که بیش از تعداد نیاز استان است. قربانیان از دیگر مشکلات این بخش را کمبود اعتبارات و تجهیزات، کمبود سرانههای دانش آموزی و کمبود فضاهای آموزشی به ویژه پروژههای در حال ساخت دانست. وی اظهار داشت: یک مورد از پنج پروژه آموزش و پرورش استثنایی در اسدآباد آماده بهرهبرداری شده و یک پروژه نیز در همدان پیشرفت 90 درصدی دارد که تکمیل آن نیاز به 500 میلیون تومان اعتبار دارد و امیدواریم در سال تحصیلی 95-94 به بهرهبرداری برسد. انتهای پیام/89039/ی40
93/11/29 - 17:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]