تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هركه خوش دارد دعايش هنگام سختى مستجاب شود، هنگام آسايش، بسيار دعا كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804768602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- عشایر خاش سالانه 2000 تن گوشت تولید می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عشایر خاش سالانه 2000 تن گوشت تولید می کنند زاهدان- ایرنا- رییس اداره امور عشایری خاش گفت: عشایر پر تلاش و سخت کوش این شهرستان سالانه افزون بر دو هزار تن گوشت تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.


به گزارش ایرنا محمد کوهساری روز دوشنبه در نشست شورای عشایر خاش افزود: حدود یک چهارم جمعیت این شهرستان را جامعه عشایری با داشتن افزون بر 160 هزار راس دام تشکیل داده اند.
وی اظهار داشت: هم اکنون 25 هزار نفر در قالب چهار هزار و 500 خانوار عشایری در خاش سکونت دارند.
مناطق گوهرکوه، تفتان، چاه احمد، سرتلاپ، دشت های رباط و آبخوان، دامنه کوههای پنج انگشت، مورپیش، سیاه بندان، بیرک، ایرندگان، اسپیتک، نلی، گو وندان، شورآب، کروجی، تل گزی، مرادآباد شوگه و دولت آباد، آپک سیاهان و مناطقی از پشتکوه محل زندگی عشایر خاش است.
وی بیان کرد: تاکنون 14 فروشگاه خدمات عشایری در بخش مرکزی، 9 فروشگاه در بخش نوک آباد و شش فروشگاه و یک کارخانه تولیدی خوراک دام با ظرفیت تولید روزانه 15 هزار تن در بخش ایرندگان این شهرستان راه اندازی شده است.
کوهساری افزود: بخشی از جامعه عشایری خاش در شهرک های توحیدآباد، قادرآباد، دهانه دستگرد، اسپه ایرندگان، قاسم آباد و درودی سنگان ساماندهی شده اند و در آینده نیز عشایر دیگری در شهرکهای تیغ آب و گواتامک ایرندگان ساماندهی می شوند.
رییس اداره امور عشایری خاش بیان کرد: سن بالای عشایر دامدار تهدیدی جدی برای نابودی شغل دامداری در منطقه محسوب می شود.
کوهساری افزود: رفع مشکلات آبرسانی، برقرسانی، راهسازی، بهداشت، فضاهای آموزشی، آرد و نان، سوخت، فاقدان شناسنامه، آب کشاورزی، اقتصادی و معیشتی عشایر باید مدنظر مسوولان باشد.
فرماندار خاش نیز در این نشست با مهم برشمردن نقش عشایر در تولیدات دامی، کشاورزی، صنایع دستی و رونق اقتصادی منطقه گفت: عشایر سودمندترین و تاثیرگذارترین قشر در امر تامین احتیاجات مردم جامعه هستند.
محمداکبر چاکرزهی افزود: حجم زیادی از کارهای مسوولان باید در راستای رفع مشکلات جامعه عشایر باشد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود یک چهارم جمعیت انسانی و دامی خاش به جامعه عشایری تعلق دارد، ضروری است که مسوولان با دقت نظر و دغدغه بیشتری به فکر رفع مشکلات این قشر باشند.
وی افزود: جامعه عشایری خاش با کوشش و سختی های فراوان در بخش های مختلف اقتصادی و تولیدی فعال هستند و در تامین نیازهای افراد جامعه جدیت و پشتکار داشته و برای کشور و منطقه افتخار می آفرینند.
چاکرزهی تاکید کرد: زنان عشایر ساکن در شهرستان، علاوه بر کمک به مردان در کار کشاورزی و دامداری در اوقات فراغت خود به تولیدات صنایع دستی بویژه بافت سیاه چادر می پردازند و از این راه به رونق اقتصاد خانوار و تامین نیازهای جامعه کمک می کنند.
در این نشست در خصوص رفع مشکلات پرداخت تسهیلات به بیش از 100 خانوار عشایری در صندوق مهر امام رضا(ع)، آبرسانی و برق رسانی به 10 منطقه عشایری، اجرای 20 کیلومتر لوله کشی آب شرب و کشاورزی و ساخت 500 متر مکعب استخر ذخیره آب، آسفالت 11 کیلومتر راه عشایری و زیرسازی و بازگشایی راههای دسترسی، اجرای طرحهای بهسازی مناطق و شهرکهای عشایری و ساخت فضای آموزشی و بهداشتی بحث و تبادل نظر شد.
رفع مشکلات سوختی و فاقدان شناسنامه، افزایش سهمیه آرد عشایری، برقرار کردن سیکل خرید دام عشایر توسط واحد پشتیبانی دام جهاد کشاورزی در عوض تامین علوفه، واکسیناسیون دام ها، بیمه دامی، ساخت بندهای خاکی، سنگی و ملاتی در نقاط عشایری از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بوده است.
عشایر سیستان و بلوچستان به زبان فارسی و بلوچی سخن می گویند و ویژگی مهم آنان کوچ دورانی است که بیشتر به صورت کوچ عشایر منطقه بلوچستان انجام می شود.
خاش در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7310/3042/6081


















11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن